Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~18~

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paulinio spune:

Kabecka, acum mi-a zis prima data de fibrom.
Data trecuta mi-a spus de perete ingrosat si mi-a aratat pe eco... dar n-a pronuntat cuvantul fibrom.
In Romania se cam merge pe cezariana dupa cezariana dar au inceput sa fie si doctori care sa sustina o nastere naturala dupa cezariana. Era un topic pe aici... cred ca o sa-l caut pentru detalii.
Am o prietena care a nascut natural la Iris in Constanta, dupa ce prima data a fost cezariana.
Cu siguranta voi mai cere o parere. Nu am mari vise cu nasterea naturala dar nu vreau nici sa o exclud asa usor.

Radu-Mamii Andrei (4ni si o luna mare) + 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Aoleo Mad imi pare rau ! Asa era sa patesc si eu in metrou ,cred ca-i aer mai putin acolo. Ai grija sa nu pleci fara apa sau un suc ceva la tine ca pe mine fanta m-a facut sa-mi revin cand mi s-a intamplat.

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kabecka spune:

Da, am citit si eu. Isis,cred ca se numeste maternitate din Constanta, daca nu ma insel eu.
Nici eu nu-mi fac mari iluzii, dar parca de data asta sunt mai speriata de ideea de cezariana decat am fost data trecuta.Nu stiu de ce ca nu am avut probleme si m-am recuperat f repede.Probabil ca mi s-a spus de la inceput.
Sa speram ca o sa fie bine.
Ma mai documentez si eu.

Citat:
citat din mesajul lui paulinio

Kabecka, acum mi-a zis prima data de fibrom.
Data trecuta mi-a spus de perete ingrosat si mi-a aratat pe eco... dar n-a pronuntat cuvantul fibrom.
In Romania se cam merge pe cezariana dupa cezariana dar au inceput sa fie si doctori care sa sustina o nastere naturala dupa cezariana. Era un topic pe aici... cred ca o sa-l caut pentru detalii.
Am o prietena care a nascut natural la Iris in Constanta, dupa ce prima data a fost cezariana.
Cu siguranta voi mai cere o parere. Nu am mari vise cu nasterea naturala dar nu vreau nici sa o exclud asa usor.

Radu-Mamii Andrei (4ni si o luna mare) + 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kabecka spune:

Madd asa am patit si eu sarcina trecuta, de vreo 2-3 ori. Tot la metrou.
M-am cam speriat atunci, acum evit aglomeratia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris1211 spune:

Buna, burtici cu ciresici!

Am citit ce ati scris voi pe aici si vreau sa spun ca Mycya mi-a facut o poftaaa, de abia astept sa ajung acasa sa porcedez si eu la fel.
Vio si Madd va doresc sanatate maxima si sa aveti grija de voi. Madd nu ne-ai spus ce ti-a adus Secret Santa.
Eu parca nu ma mai incalzesc, desi la noi in birou e cald. Sper sa nu ma apuce si pe mine vreo raceala ca s-au strecurat cam multe persoane racita zilele astea prin birou.
La voi cate grade sunt? La noi -13 si am si de umblat prin oras. Pfaii ce nasol. Sper sa am puterea sa le rezolv pe toate azi.

Va doresc o zi calduroasa.

17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Da, Isis se numeste.

Mami lui Matei Mihai (26.10.2010) + 14s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monik86 spune:

Hello again,

La noi nasucu se vede bine de tot chiar zicea maicamea cand a vazut pozele de la eco, ca ce nas mare are

Cat despre paracetamol, mie chiar mi-a zis doctorul ca pot lua daca racesc 1 tableta de paracetamol simplu pe zi si o tableta de vitamina C de 1mg pe zi (preferabil redoxon sau upsavit care sunt efervescente), pentru ca febra e periculoasa pentru bebe. D
in pacate si eu am racit pe la 6 saptamani, ca asa sunt eu mai sensibila la raceli, si atunci mi s-a prescris si mie doar Oscillococcinum si vitamina C.

Probabil dupa ce trecem de primele 3 luni se poate lua si paracaetamol fara riscuri. probabil cel mai bine e sa sunati doctorii sa-i intrebati ca sa fiti linistite.

Multa sanatate, sa aveti grija de voi

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina27 spune:

Buna fetele. ma bucur tare mult sa aud numai vesti bune. felicitari pt sexul bebelusilor. Nu o sa nominalizez ca sa nu omit pe careva. va indragesc pe toate si ati devenit prietenele mele :)
Vio iti doresc insanatosire grabnica.papa multe fructe, sigur o sa te ajute.sapt viitoare cred k o sa merg si eu sa-mi vad mogaldeatza de care mi-e tare dor....dr a zis ca ne vedem la 16 sapt , deci la sf. sapt viitoare ar trebui sa ma programeze :)poate ne zice si ce ascund in cutie :baiat sau fata.feelingul meu este ca am fetitza( sau poate unde mi-am imaginat mereu ca o sa am fetitza) sotul zice ca e sigur ca e baiat si ca trebuie neaparat sa mai facem unul ca sa aiba si fetita:))
Va anunt ca greturile au disparut aproape complet si ca pofta de mancare e la cote maxime. as papa non-stop, dar asta nu ma sperie :) .
Va urez sa aveti un week end linistit alaturi de familie si de burticute :)
PS:avem o pagina super tare, multumim.

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simcri spune:

Buna dimineata burtici

Ce dimineata oribila, am avut asa un acces de stranut din ala asa din fundul gradinii parca, si m-am pomenit cu crampa de am zis ca s-a dezlipit tot, parca m-a taiat cineva, am baga repede 2 spasfon, cu chin ajung la cabinet, n-ajung bine ca vine jandarmeria sa ma rechizioneze pentru examenul lu'unu de l-au prin aseara ca a furat masini, si am stat si vreo 2 ore pe la politie si m-au luat iar niste crampe de pur si simplu simteam ca imi cadeau toate cele, acum sunt acasa, la orizontala, am mai bagat 2 spasfon si nu vreau sa mai aud de nimeni pe ziua de azi.

Madd imi pare rau pentru starea de rau
Vio imi pare rau pentru raceala, tratamentul lui Hellie este foarte bun, incearca-l, paracetamolul pastreaza-l pentru atunci cand faci febra, febra este mult mai rea pentru bebe decat pastila de paracetamol, si daca doare asa tare in gat, incearca sa te uiti sa vezi daca nu cumva este o amigdalita pultacee, si baga si gargara cu apa cu sare.

Felicitari fetelor care stiu deja sexul, sunt putin invidioasa pe voi, am incercat sa fac ieri o programare la un centru de radiologie pt un eco si le-am zis ca is gravida si cica dr. nu face eco din asta si sa vad cu un gygy, n-am mai incercat sa ii explic tutei ca nu vreau intra-vaginala ca oricum la ultimul control bebe era deja prea mare pentru intra-vaginala, eu vroiam doar abdominala, dar am lasat-o in pace, acum nu am decat sa astept ianuarie, dar eram asa curioasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Madd, pauvre pauvre. Stiu ce groaznic este.

Vio, si eu am vase pe calorifer (ma rog, sunt niste chestii speciale), dar nu mi se pare ca fac mare branza. CAnd am fost racita am pus o masina de rufe la uscat in dormitor si ce bine am dormit. Vreau sa-mi iau neaparat un umidificator. Atunci nu am gasit ce doream si acum cum sunt bine, nu m-am mai interesat :).

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput