Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~18~

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Simcri, suna iar si spune ca vrei o eco abdominala, nu mai spune ca esti gravida :). Esti ff curajoasa cu plecatul in ro.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simcri spune:

Mcoca o sa vad cu aia la eco, dar poate doctorul n-o avea experienta cu ecografiile ginecologice, iar cu plecatul in Romania, sotului a inceput sa-i dea cu virgula, cam toata lumea a tabarat pe noi ca nu e bine, si vad ca la el s-a cam prins, dar eu nu mai pot lua avionul, asa ca masina ramane singurul mijloc, e posibil ca pana la urma sa nu mai plecam, desi mi-as dori sa fac sarbatorile acasa, de cand sunt aici nu am ajuns niciodata de sarbatori in Romania.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hellie spune:

Simcri, dar de ce nu mai poti cu avionul? Ai o teama/problema medicala sau ti se vede burtica si ti-e teama ca nu te primesc la bord?
Adevarul e ca sigur veti sta mult prin aeroport, cel putin la plecarea din RO, mai toate avioanele au deja intarzieri de min. juma' de ora...ca se fac degivrari etc. etc.

Acum, sincera sa fiu si eu m-am decis ca zborurile de saptmana trecuta au fost ultimele, pentru ca daca inainte sa fiu gravi nu prea bagam in seama tot felul de turbulente etc, de data asta chiar nu prea mi-au priit: ma cam luase inima (bine, au si fost vreo 20 de minute de zgaltiala ca la carte...cu tinut de manerul scaunului sa nu cad de pe el...dar nu e prima oara cand am trecut prin asa ceva, am avut chiar si zboruri cu aterizare de urgenta intr-un alt oras, cu parbrizul avionului crapat). De data asta insa, nu ma gandeam decat la bebe...si cum spuneam m-a luat inima.

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simcri spune:

Hellie nu-mi este teama, imi este foarte rau, si de fiecare data cand luam avionul ma indopam cam cu 3 feluri de pastile, care sunt contraindicate in sarcina, de asta nu mai pot lua avionul, dar pana la urma daca nu mai mergem voi profita din plin de vacanta si o sa ma odihnesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca1109 spune:

Vio, sanatate multa!
Felicitari fetelor care au aflat sexul bebeilor!
Eu azi am putut sta acasa, asa ca am profitat de timpul liber ca sa fac curat. Afara nu ma incumet sa ies pentru ca e polei si ffff frig, asa ca stau la caldurica.

Raluca

S 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Dragele mele,

Va doresc o zi cat mai scurta, vine week-endul!

Madd11ee, am sunat astazi la Medlife si bitestul este gata. Ma voi duce dupa servici...cu f mari emotii.. Mi-i se va parea cea mai lunga vineri

Kris mama Biancai Maria (26.01.2005) + 12s+

Bia balerina&video
http://www.youtube.com/watch?v=UNhTKcnzvZA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Vio, sanatate multa!

Madd11ee, bine ca erai insotita de o prietena! Ai sunat si tu la Medlife? Eu m-am programat pe 28 dec la un echo morfo 4D, sa vad daca hematomul este macar la fel, daca nu mai mic..

Fetelor, felicitari pentru vestile bune, pentru aflarea sexului din burtici!
Ma gandesc ca mi-a scapat cineva si nu vreau sa se intample asemenea lucruri!

Kris mama Biancai Maria (26.01.2005) + 12s+

Bia balerina&video
http://www.youtube.com/watch?v=UNhTKcnzvZA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina27 spune:

am papat cea mai buna fasole batuta din lume. :D

15+
"Nu te-am #355;inut în bra#355;e, dar te simt. Nu ai vorbit, dar te aud. Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankylya spune:

buna fetelor
Vio imi pare rau ca nu te simti bine iti urez sa te faci bine cat mai repede
Acum am ajuns si eu acasa am facut control mia zis ca si eu sunt bine mia dat sa imi refac glicemia si sa mai fac cateva analize si in 30 de zile sa ma intorc la ea cu analizele si pentru control si debea dupaia o sa imi zica cand sa imi fac urmatoarea eco dar sigur o sa imi dea sa fac direct morfologica.

Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mult decat toti banii din lume si toata puterea de pe pamant. 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madd11ee spune:

Fetelor, abia acum am reusit sa intru sa va mai citesc..De dimineata am avut ceva treaba..Iar dupa a venit mama in Bucuresti, am avut amandoua un examen de dat si am stat cu ea pana acum..
Patania de dimineata era sa se repete..Am mers cu metroul sa ajungem la gara mai repede sa prinda maica-mea trenul si iar mi se facuse rau..noroc ca nu m-a mai luat la fel de tare, a oprit imediat in statie si mi-am revenit..Incep sa imi dau seama ca nu prea e bine cu metroul..Caldura, aer putin.Nu-i prieste..Acum m-am bagat in pat..Ma simt mai bine, dar vad ca starea de ameteala nu mi-a trecut, asa ca stau cumintica in patut, la caldurica..
Kris, nu am mai apucat sa sun, dar dau si eu un telefon sa vad daca e gata, sa merg si eu sa il ridic:) abia astept..
Secret Santa mi-a adus o pereche de botosei de bebe de pus in brad suuuper draguti, o papusica cu picioare slabe si cu burta(cica asa o sa fiu eu, ca tot nu mi se vede nimic momentan), o lumanare-bradut, un ghiveci cu o floricica aurie decorativa si o cana maaare plina cu dulciuri:) Am fost foarte incantata:)

12+

Mergi la inceput