Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~18~
Raspunsuri - Pagina 16
doina_1984 spune:
Buna dimineata!
Va servesc cu o cafea cu lapte.
vio, multa sanatate si ceai cu lamaie si miere.
paulinio, multa sanatate! Sigur totul va fi bine.
mycya, foarte interesant micul dejun :) eu nu prea pot sa mananc nimic dimineata :(
O zi buna!
Mami lui Matei Mihai (26.10.2010) + 14s+
Hellie spune:
Cu multa placere, Vio!
Tie ti-a scris lungimea osului nazal? Ca la mine a scris doar ca e prezent fara nicio masuratoare. Parca vad ca iese bitestul cu risc din cauza asta...sa vezi atunci stres.
12+
Kabecka spune:
Buna dimineata!
Eu am baut cafeaua acasa ca fara ea nu pot sa intru in priza.
Acum sunt la munca, bucuroasa ca e vineri
Fetelor, felictari pentru vestile bune,pentru aflarea sexului..si eu sunt curioasa, dar mai am de asteptat pana la anu'
Vio, muuulta sanatate sa te faci repede bine. Si pe mine m-a ajutat oscilo si sarcina trecuta si acum cand am fost un pic racita. Plus muulte fructe.
Paulinio, cand ti-a descoperit fibromul?Acum la eco?
Si eu am la activ o cezariana, desi nu mi-am dorit asta si la fel mi-a spus ca nu scap nici de data asta...mi-as fi dorit natural, dar am citit ca la noi sunt putini medici care merg pe naturala dupa cezariana.
Eu nu am mai cerut alta parere pana acum.Sunt curioasa ce parere ti se mai da..
Multa sanatate iti doresc
Fetelor, eu ieri am mancat o shaorma, mi-a fost f rau de la ea. Nu-mi mai trebuie mult timp de acum.
Va pup
criulica spune:
Buna dimineata dragelor,
Ma bucur ca sunteti bine cu toatele pe aici si ca ati aflat sexul bebeilor. Si eu azi ajung la control si poate o sa imi confirme ce a spus data trecuta, ca e baiat.
Imi pare tare rau Viopentru raceala ta, nu o lasa sa avanseze! Si mie mi-e frica sa nu ma ia, am deocamdata o durere de cap groaznica care nu ma lasa sa fac nimic altceva, ii dau multa apa, asa am citit eu pe aici ca se trateaza in prima faza!
Madd, azi aflu si despre RH, intru si iti scriu!
Va pup si sa aveti o zi buna!
15+
Carmen1985 spune:
Buna dimineata! Vio , incearca vata cu spirt in urechi pt durerile de gat. Daca te doare in stanga pui vata in urechea dreapta sau invers. Eu asa am scapat, sper sa functioneze si la tine! Multa sanatate
Mami de Bianca 07.05.2008 si 13+
VIOIKA76 spune:
Hellie eu am 2 eco la 2 medici diferiti deci si aparatura dierita.La unul doar s-a constatat prezenta osului nazal la cealalta s-a trecut si masura.Nu am stiut ca mi-a trecut masura pana ce mony_omv nu m-a intrebat de dimensiune.Atunci am verificat si am comparat cu ce a postat ea si am tras concluzia ca la mine osul nazal era mai mic.Eu am facut 2 eco ca deja aveam risc la dublu-test ,nu inseamna ca si tu vei avea la fel.Acolo sunt mai multi markeri ce sunt luati in considerare plus varsta care pe mine m-a tras in jos.
Nu te ingrijora degeaba ,asteapta sa-ti faci bi-testul intai.
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum18+
mcoca spune:
Si pentru gat, Vio ai grija sa nu fie aerul prea uscat in camera. Asta ucide.
Vicky si Printzesone
VIOIKA76 spune:
Carmen multumesc!
O incerc si pe asta ca cel mai rau e durerea in gat. De cand eram copil nu m-a durut asa.
si acum18+
VIOIKA76 spune:
Vicky cred ca s-a cam uscat si aerul in casa ca am dat tare caldura ca mi-e frig intr-una. Multumesc de sugestie ,sa pun niste vase pe calorifere.
Aoleo acum mi-am dat seama, ca eu tot v-am trimis pupici ,hai ca-i retrag sa nu va virusez si pe voi.Eu sigur am luat-o de la Dragos ca si el e iar cu muci si tuse ,uff ,de data asta nu-i asa rau fata de cum sunt eu.
si acum18+
Madd11ee spune:
Buna dimineata, fetelor!! Ce de vesti bune! In ultima vreme numai vesti bune, sa o tinem asa pana la termen!
Felicitari celor care au aflat sexul bebeilor!! Abia astept sa aflu si eu!
Astazi am avut la birou Secret Santa..A fost super dragut sa ne dam cadouri intre noi:D
Criulica, astept vesti, pana aflu eu mai dureaza!
Vio, multa, multa sanatate, sa te faci bine repede!
Ca sa ma laud si eu cu patania mea, mi s-a facut rau la metrou, de la caldura si lipsa de aer..aproape am lesinat..noroc ca eram cu o prietena si a rugat un domn sa o ajute sa ma scoata din metrou si sa ma aseze pe scaun..Nu mi-a venit sa cred ca mi s-a intamplat..Oricum, acum e bine:D
Va pup si sa aveti o zi usoara!
12+