Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~18~

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Felicitari pentru vestile bune si culoarea sosetelelor!

WOOWWW ce repede se coloreaza prima pagina :)

Mami lui Matei Mihai (26.10.2010) + 14s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankylya spune:

multumesc fetelor

Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mult decat toti banii din lume si toata puterea de pe pamant. 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Buna dimineata!

Fetele ce de vesti bune!
Monik si Hellie felicitari pentru eco bun! Hellie nu-ti face griji(pe cat se poate) ve-i vedea si osul nazal,mai bine ,data viitoare !
Iris felicitari pentru fetita cu codite!
Ankylya in sfarsit ai reusit sa prinzi un eco ,cred ca te-ai bucurat tare! Felicitari pentru baietel!
Uite asa tot baietii au preluat conducerea.

Eu sunt treaza de vreo ora. Prea m-am simtit bine in ultimile zile si urmarea a fost ca acum sunt racita cobza. Nu mai pot sa dorm de durere in gat .Am zis sa-mi fac un ceai ca nu pot sa respir bine.
Am avut si frisoane ,e bine ca n-am facut febra ca mi-e tare frica de ea. As lua un paracetamol si un trachisept de supt ,o fi ceva rau daca le iau?

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paulinio spune:

CE faci VIO, ai reusit sa dormi totusi? Paracetamolul parca nu era ok...
Eu am plecat ieri devreme de la serviciu asa ca am recuperat acum cele 3 pagini scrise.
Felicitari pentru baietei si fetite!
Am fost si eu la control dar nu mi-a spus ce e. Nici eu n-am intrebat . Imi era ciuda cand am plecat de acolo dar nu mai aveam ce face. Bebe a fost la fiecare eco foarte foarte activ. Si acum ne-a facut cu mana: a fost emotionant sa-i vad cele 5 degetele tinute deasupra capului. In rest bebe e ok... eu sunt asa si asa: am un fibrom din cauza primei cezariene asa ca am sarcina cu risc (asa zicea doctorul): fara efort, fara suparari, pauze dese... din asta, obisnuite. Eu m-am simtit foarte bine pana acum, sper ca asa sa fie si de acum incolo. Nu mi-a dat nici o sansa pentru nastere naturala :(... desi voi mai studia acest aspect, poate chiar voi mai cere o parere ca sa fiu eu impacata.
Deci eu abia in ianuarie cand o sa fac morfo voi afla ce e...Ieri am avut asa un feeling ca e baiat... cine stie? Mie chiar mi-e indiferent.

Radu-Mamii Andrei (4ni si o luna mare) + 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monik86 spune:

Felicitari Iris pentru fetita si Anky pentru baietel , si pentru rezultatele bune de la eco!
Imi place ca luna cadourilor a inceput cu vesti bune! Sa o tinem tot asa!

12+

Mergi la inceput

Paulinio felicitari pentru eco bun! Ce dragut sa-l vezi pe bebe ca-ti facea cu mana ! O imagine de neuitat!
Ai grija mare cu efortul si acum se mai adauga o grija in plus :gheata de pe jos . Mare grija cu ea!
Multumesc de intrebare ,nu am mai dormit ,am luat caloriferul in bate ca aveam frisoane si am baut 3 cani cu ceai ,am renuntat pana la urma la paracetamol dar am luat o bomboana de supt trachisept ,ca ma doare tare in gat. Acum sper sa-mi treaca cat mai repede si sa nu fiu nevoita sa iau pastile.
Fetele ,sa aveti o zi calduroasa!

si acum18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Neata!!

felicitari tuturor pentru vestile bune si pentru aflarea sexului
ma faceti sa nu mai am rabdare inca o saptamana

eu m-am trezit cam flamanda astazi asa ca mi-am facut rapid o fasole batuta si o salata de varza murata si acum le savurez cu cea mai mare placere
numai mic dejun nu este asta dar ce sa faci

si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Vio, paracetamolul simple e ok. V-am mai spus eu ca la sarcina cu Maya imi faceau intravenos ....

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hellie spune:

'Neatza burtici!

Multumesc de felicitari!

Vio, asa incerc, sa nu-mi fac griji. Asta pentru ca am vazut eu pe ecran cu ochii mei ca bebe era cu spatele tot timpul, ca altfel nu incepeam sigur cu conspiratiile . Sper sa fie bine cu nasucul (daca seamana cu mine sau cu cei din neamul meu, sigur are un nas miiiic si carn, daca seamana cu tac'su...o sa vedem sigur nasul). Asa m-a incurajat aseara taticul fericit cand i-am povestit ca nu am vazut nasul bine; mi-a zis ca si daca statea cu fata, daca seamana cu mine, nicio sansa sa vada vreun nas la ecografie .

Vio, eu am trecut acum doua saptamani peste o raceala din aia mai serioasa. Iti scriu tratamentul meu: Oscillococinum (doza dubla daca e nasoala raceala; e din plante medicamentul), Stodal sirop (pentru tuse si gat uscat; tot din plante este siropul), pastile de gat Dr. Mom (tot din plante), aproape o tona de ceai cu lamaie muuuuulta in el si cu miere. Despre paracetamol, eu zic ca daca faci febra sa iei (bineinteles, dupa ce vb cu doctorul tau) pentru ca eu cred ca febra e mai periculoasa pentru bebe decat paracetamolul. Poate intra Simcri si ne mai lamureste.

12+

Mergi la inceput

Hellie sa-i mancam noi nasucul lui de bebe mic si dulce !
Al meu avea osul nazal cam mic din ce mi-am dat seama eu de pe foaia de la eco. Dar nici noi nu suntem cine stie ce dotati la capitolul asta .
Multumesc ca mi-ai spus si mie tratamentul pe care l-ai luat tu !Stodal stiu ca am mai luat in prima sarcina spre final. Asa raceala n-am mai avut de mult ,firar!

si acum18+

Mergi la inceput