Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~18~

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

La multi ani Ana, fetita scumpa de Vio! Sa fi sanatoasa, norocoasa si sa te simti toata viata tanara si frumoasa asa cum esti acum!
Felicitari mami Vio pentru fetita mare ce ai!

Intru si eu in graba asa... am primit si noi confirmarea ca vom avea baietel. A zis ca mai sigur de atat nu se poate...
Am facut morfo ieri, totul a fost ok.

Va si pe unele din vo ma supara secretiile de care n-am avut parte la prima sarcina, dar acum... groaznice!

Gata ca nu ma mai lasa puiul sa stau "pe loc".

Irina ~ mamica norocoasa de pui drag Patrick Cristian {07.12.2010} si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Irina felicitari pentru baietelul din burtica!
Uite cum apar si baieteii ca le-o cam luasera fetitele inainte.
Multumesc de urari!

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monik86 spune:

Buna seara si felicitari tuturor viitoarelor mamici pentru rezultatele bune de la teste si analize!
Vio La multi ani Anei! Sa-ti traiasca domnisorica!

Si noi am fost azi la eco morfologic si doctorul a zis ca totul e ok, bebele e in grafice Inca nu stim ce e, ca e prea mic ca sa se vada, asta e, aflam la anu' Important este ca e sanatos! Chiar imi ziceau azi o colega de la lucru si mama ca ele presimt ca voi avea baiat Is tare curioasa!

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hellie spune:

Buna burticute!

La multi ani, Ana de Vio!

Fetele, am fost la morfo. Totul ok ca si masuratori. Translucenta nucala 2.1mm la 12s si 4 zile. Problemuta apare pt ca in toate cele 40 de minute cat a durat eco, bebe a dormit neintors cu spatele la noi si nu a reusit dna doctor sa vada osul nazal...desi a zis ca e acolo dar ca trebuie neaparat sa il vedem din fata. Asa ca vinerea viitoare m-a convocat iar la o eco scurta in ideea in care poate bebe va fi treaz de data asta. Desigur ca am ceva emotii acum, dar dna doctor era ok si a scris deja pe eco ca osul nazal e prezent. Asa ca ma bazez pe dansa. Mi-a luat si sange pentru bitest si luni cica am rezultatele pentru ca e bitest astraia (?!) si in acest fel, rezultatele ies repede. Sexul lui bebe nu l-a vazut, ca naaa, era somnoros tareeee si ne-a tratat cu spatele .

Eu zic ca per total este bine....aaaaa...si bebe are 62 de grame si 66 mm.

Sunt vesela acum si abia astept rezultatele finale.

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monik86 spune:

Hellie felicitari! Cu siguranta e totul ok!
Al meu dadea din manute si picioruse, mai si sarea din cand in cand, asa cum statea pe spate, dar domnul doctor a zis ca pe langa altii e foarte cuminte, a reusit sa faca toate masuratorile in timp util ... la noi nu stiu cat a durat ca nu m-am uitat la ceas, era mult prea interesant ce se vedea pe ecran

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris1211 spune:

Buna seara, fetelor!

Am intrat sa va spun ca am tocmai ce am venit de la dr si .....ca sa egalam scorul .....99% are mama o fetita cat un ghemotoc.
Ce sa va zic? Bucurie maxima in familie, numai sotul glumeste ca 1% poate insemna muult uneori.
I-am spus doctoritei ca am luat numai 800 gr si mi-a zis ca atat timp cat bebe e ok ca dimensiuni si greutate, nu este nicio problema. A mai spus ca estimeaza o greutate la nastere de 3,300 kg si ca toata luna ianuarie pot sa fac morfologia fetala.
Bebitza era cuminte, chiar lenesa as putea spune, dar a zis ca pana de Craciun ar trebui sa-i simt miscarile.
Vreau sa va mai zic ca testul cu sarea in par si toate poftele mele de ciorbe si acrituri, care indicau ca voi avea un baietel, au fost false. Deci, cum vrea Dumnezeu.
Carmen1985 sa stii ca pentru morfologia fetala, dr mea mi-a recomandat-o pe dr. Dumitrascu Irina din Iasi, care vine si o data pe luna la Bacau la clinica Luxor. Deci, mai intereseaza-te si tu, apoi te decizi.
Deci, vrem sa vedem egalitate pe prima pagina si ma pun si eu sa-mi modific semnatura.

Va pupam. Noapte buna tuturor!

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankylya spune:

Buna seara fetele
Irinukaaa felicitari pentru baietel
Monik86,Hellie felicitari pentru bebeii sanatosi
An venit si eu de la eco mia zis ca este totul bine ca bebe are 13 saptamani asa cum stiam si ca este baietel sper ca a vazut bine dupa cum a zis el ca este baiat parea fffoarte sigur pe el. bebe are 8 cm de la crestetul capului pana la fundulet si aproximativ 13cm tot nu mi-a zis de grame nimic,mi-a zis ca este totul bine, maine ma duc si la control si vad ce zice si acolo. Va pwp

Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mult decat toti banii din lume si toata puterea de pe pamant. 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankylya spune:

Iris felicitari si tie pentru fetita

Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mult decat toti banii din lume si toata puterea de pe pamant. 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris1211 spune:

Felicitari Irina, Monika, Hellie, Ankylya!
La multi ani Anei, chiar daca mai pe seara!

Sa auzim numai de bine.

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hellie spune:

Iris, Monika, Irina, Anky, felicitari pentru vestile bune!

12+

Mergi la inceput