BRAVO Mena, Pisigri, ELEN_a12, Ella_28!
Raspunsuri - Pagina 8
vikisor spune:
Fetelor, ieri am fost la spital :) mi-au monitorizat bebelina, mi-au luat sange si secretii, mi-au facut eco si am stabilit cezariana pentru 2 ianuarie totul este conform programului si doctoritza m-a rugat sa fiu cuminte si sa nu fac nimic ce mi-ar putea declansa nasterea mai devreme trebuie sa ma duc saptamanal acum la spital sa imi faca eco sa ne asiguram ca bebelina e bine pana pe 2 ian
cat despre cresterea bebelusului, fiecare face cum simte si cum o ghideaza bebelusul ca la o adica bebelusul da tonul si cu el te sincronizezi
Aschiutza, tu cum esti? mai ai un pic si tu,nu?
fetelor, eu am intrat ieri in 37 de saptamani
37+ cu printesa Ema
desert_rose spune:
Felicitari, pisigri!!! Intrasem sa vad noutati, cand colo tu ai nascut de azi-noapte
Multa sanatate tie si puiului, recuperare cat mai usoara si mult noroc in viata pisEcaterinei
33+
desert_rose spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anca.b ah, si am uitat sa va spun, dupa dusul de ieri mi-am facut un pic de masaj la sani si au aparut primele picatruri de colostru. imi doresc tare mult ca de data asta sa reusesc sa alaptez mai mult de 3,5 luni. macar pina la 6...ce bine ar fi!!! |
Felicitari pt eco si pt primele picaturi!
Eu nu mi i-am masat pana acum deloc, dar chiar ma gandeam zilele trecute daca mie o sa-mi picure vreun pic inainte, ce bine ar fi :P
Iti urez succes sa reusesti sa alaptezi minim 6 luni! Atitudinea pozitiva conteaza mult si ea, deci esti sub cele mai bune auspicii
33+
greyeras spune:
Felicitari Pisigri si bine ai venit bulgarasa Ecaterina!!!!!
Mamica de Ana–Adelina si 31 sapt
greyeras spune:
citat din mesajul lui vikisor Fetelor, ieri am fost la spital :) mi-au monitorizat bebelina, mi-au luat sange si secretii, mi-au facut eco si am stabilit cezariana pentru 2 ianuarie totul este conform programului si doctoritza m-a rugat sa fiu cuminte si sa nu fac nimic ce mi-ar putea declansa nasterea mai devreme trebuie sa ma duc saptamanal acum la spital sa imi faca eco sa ne asiguram ca bebelina e bine pana pe 2 ian cat despre cresterea bebelusului, fiecare face cum simte si cum o ghideaza bebelusul ca la o adica bebelusul da tonul si cu el te sincronizezi fetelor, eu am intrat ieri in 37 de saptamani 37+ cu printesa Ema |
Mai ai putin, sa stai cumintica.
Mamica de Ana–Adelina si 31 sapt
simina_kin spune:
HAI
MENA1906 !
NASTERE
USOARA!!!
fericita de ranjita Maya Andreea ( oct-2009) si 28+
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
simina_kin spune:
Bine ai venit pe lume bebe Gabriel!!!!
Mami , Mena felicitari mamico!!!!
fericita de ranjita Maya Andreea ( oct-2009) si 28+
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
carmen_76 spune:
citat din mesajul lui vikisor Felicitari Pisigri!!! 36+ cu printesa Ema |
[quote]citat din mesajul lui vikisor
Felicitari Pisigri!!!
33s (10.12.2012) cu