BRAVO Mena, Pisigri, ELEN_a12, Ella_28!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmen_76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui vikisor

Felicitari Mena si Bine ai venit bebe Gabriel!

37+ cu printesa Ema

Felicitari Mena si Bine ai venit bebe Gabriel!

33s (10.12.2012) cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Heeeee, ce faceti? V-ati hotarit sa nasteti jumatate de odisee pina sa imi vina mie rindul? Nu e corect!!!! Ia treceti la rind in spatele meu .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desert_rose spune:

Bravo, Mena!!! Felicitari si sa-ti traiasca puiul, cu noroc si sanatate! Recuperare usoara!

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Bine ai venit bulgaras Gabriel!

Bravo mami si recuperare usoara!

Anca, Stefan (13.01.2008) si 37+ cu
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Fetelor, stateam si ma gandeam aseara, dupa invazia asta de bulgarasi, cat de aproape sunt de fapt de termen, chiar daca teoretic sunt abia in sapt 33 (trecem in 34 marti). Timpul zboara atat de repede si bebe oricum poate veni mai devreme... nici nu imi pusesem problema cum ar fi sa se nasca in decembrie.... tot ma gandeam ca emotiile vor veni incepand cu 1 ianuarie , cand se va schimba data in calendar. Acum parca vad un pic altfel problema, ma gandesc ca oricand putem avea si noi un cadou de Craciun (fix de Craciun incepem sapt 35) sau de Anul Nou, desi sper din tot sufletul sa mai stea pana la anul!

Ca un facut, ieri pe zi mi-am completat si "trusoul" pt maternitate, mai aveam unele itemuri de bifat ca sa fiu eu linistita, desi pendulam daca sa le iau, stiind ca ne vor da si din spital. Mi-am luat totusi si inca o pijama mai larga, si o camasa de noapte de alaptat, si alte perechi de sosete, si lenjerie intima, sa le am totusi cu mine, eventual le lasam in masina si le folosesc doar la nevoie sau daca mi se pune pata. Acum pot spune ca am scapat definitiv de grija bagajului de spital, mai trebuie doar sa-l asamblez. Sper sa nu fi fost o premonitie Si, ca sa fie "setul complet", aseara am intins cateva dintre lucrurile lui bebe pe pat, sa stabilesc cu sotul pe care le iau cu mine pt iesirea din maternitate (impulsionata si de faptul ca se discutase pe forum in zilele precedente - despre hainutele potrivite pentru aducerea lui bebe acasa. Mi-am dat seama ca nici eu nu m-am hotarat cum il scoatem).

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Felicitari MENA!!!!

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikisor spune:

Citat:
citat din mesajul lui aschiutza

Heeeee, ce faceti? V-ati hotarit sa nasteti jumatate de odisee pina sa imi vina mie rindul? Nu e corect!!!! Ia treceti la rind in spatele meu .

------------------
Still looking for pieces of heaven...

sa stii ca si eu ma gandeam la acelasi lucru pana nasc eu pe 2 ianuarie o sa fiu printre ultimele
tu cand ai dnp-ul?

37+ cu printesa Ema

Mergi la inceput

Eu o sa fiu printre ultimele... cu DPN pe 29 ianuarie

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikisor spune:

Citat:
citat din mesajul lui desert_rose

Fetelor, stateam si ma gandeam aseara, dupa invazia asta de bulgarasi, cat de aproape sunt de fapt de termen, chiar daca teoretic sunt abia in sapt 33 (trecem in 34 marti). Timpul zboara atat de repede si bebe oricum poate veni mai devreme... nici nu imi pusesem problema cum ar fi sa se nasca in decembrie.... tot ma gandeam ca emotiile vor veni incepand cu 1 ianuarie , cand se va schimba data in calendar. Acum parca vad un pic altfel problema, ma gandesc ca oricand putem avea si noi un cadou de Craciun (fix de Craciun incepem sapt 35) sau de Anul Nou, desi sper din tot sufletul sa mai stea pana la anul!

Ca un facut, ieri pe zi mi-am completat si "trusoul" pt maternitate, mai aveam unele itemuri de bifat ca sa fiu eu linistita, desi pendulam daca sa le iau, stiind ca ne vor da si din spital. Mi-am luat totusi si inca o pijama mai larga, si o camasa de noapte de alaptat, si alte perechi de sosete, si lenjerie intima, sa le am totusi cu mine, eventual le lasam in masina si le folosesc doar la nevoie sau daca mi se pune pata. Acum pot spune ca am scapat definitiv de grija bagajului de spital, mai trebuie doar sa-l asamblez. Sper sa nu fi fost o premonitie Si, ca sa fie "setul complet", aseara am intins cateva dintre lucrurile lui bebe pe pat, sa stabilesc cu sotul pe care le iau cu mine pt iesirea din maternitate (impulsionata si de faptul ca se discutase pe forum in zilele precedente - despre hainutele potrivite pentru aducerea lui bebe acasa. Mi-am dat seama ca nici eu nu m-am hotarat cum il scoatem).

33+

sa stii ca eu am inceput sa numar zilele pana apare printesa si in weekend imi termin si eu trusoul si bagajul de maternitate pentru scos din maternitate s-a ocupat buni si i-a luat cadou de mos craciun hainute pentru momentul respectiv eu mi-am pus separat hainutele pentru ea pentru stat in spital si pentru scos, in doua sacose separate si o sa le las pe cele de scos din spital in masina, impreuna cu cosuletul de masina si le scoatem de acolo doar in ziua in care ne externam si ce mai avem acum de luat sunt chestii marunte de la farmacie si pampersi si servetele umede

37+ cu printesa Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui vikisor

Citat:
citat din mesajul lui aschiutza

sa stii ca si eu ma gandeam la acelasi lucru pana nasc eu pe 2 ianuarie o sa fiu printre ultimele
tu cand ai dnp-ul?

37+ cu printesa Ema

Pe 2 ian

Desert_Rose, ia nu zice tu vorba mare

Mergi la inceput