BRAVO Mena, Pisigri, ELEN_a12, Ella_28!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns desert_rose spune:

Citat:
citat din mesajul lui vikisor
sa stii ca eu am inceput sa numar zilele pana apare printesa si in weekend imi termin si eu trusoul si bagajul de maternitate pentru scos din maternitate s-a ocupat buni si i-a luat cadou de mos craciun hainute pentru momentul respectiv eu mi-am pus separat hainutele pentru ea pentru stat in spital si pentru scos, in doua sacose separate si o sa le las pe cele de scos din spital in masina, impreuna cu cosuletul de masina si le scoatem de acolo doar in ziua in care ne externam si ce mai avem acum de luat sunt chestii marunte de la farmacie si pampersi si servetele umede

De cumparat pentru acasa lucruri mai am si eu de bifat cateva... chiar si din gama celor "must have" in primele zile, incerc sa ma grabesc ca nu se stie niciodata... cand am vazut invazia bulgarasilor mi-a tresarit inima Plus ca nu mai rezist sa merg la cumparaturi, observ ca e din ce in ce mai greu... deci chiar ar trebui sa ma grabesc cu toate.
De aia am incercat sa mai elimin din ele, am inceput cu bagajelul de maternitate, sa imi mai iau din griji..

Citat:
citat din mesajul lui aschiutza
Desert_Rose, ia nu zice tu vorba mare

Retrag tot ce am zis :P Vreau sa stea pana la anul....

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui desert_rose

Eu o sa fiu printre ultimele... cu DPN pe 29 ianuarie

33+

Eu am DPN 19 feb, dar o sa ma cam... "bag in fata".

Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 30+ cu

IULIA va invinge CANCERUL!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Wow! Intru sa vad ce a facut Pisi si vad ca deja avem 3 bulgarasi sagetatori!!! Ce emotii m-au cuprins!!! Au inceput sa se golesca burticile cu bugarasi!!!

Bine ai venit pe lume, bebe Edward by Hellena!!!

Bine ai venit pe lume, bebelusa Ecaterina by Pisi!!!

Bine ai venit pe lume, bebe Gabriel by Mena!!!

Ce ma bucur ca Mena a resuit sa ajunga la termen. Saracuta prin ce emotii a trecut ea in ultimele 13 saptamani de stat numai acasa cu inima cat un purice. Aveam emotii pentru ea.

Simi Alte detalii nu avem? Greutatea, inaltimea, scorul lui Gabriel si al Ecaterinei??

cu 32+ .... si am intrat in luna a 8-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui desert_rose

Eu o sa fiu printre ultimele... cu DPN pe 29 ianuarie

33+

Eheee, vezi ca mai sunt persoane (aici de fata) cu dpn-ul 6 martie!!!!!!!!

fericita de ranjita Maya Andreea ( oct-2009) si 28+

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Danku , recunosc ca am fost o puturoasa , dar promit sa ma mobilizez , sa adun datele si sa fac prima pagina frumosa!!!!!!

fericita de ranjita Maya Andreea ( oct-2009) si 28+

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia_88 spune:

Felicitari fetelor pt bebei, sa fiti sanatoase bebei cuminti si mancaciosi.
Si eu stau sa nasc oricand asa ca sunt pregatita, nici numi vine sa cred ca deja sa dat startul la nastere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eea_farcau spune:

Wooow deja 3 bulgarasii!?!?!? Felicitari mamicilor!!!! Sa va fiw puii sanatosi si mancaciosii. nou azi intram in 32 sapt. am sarbatorit 2 anisori de viata a maimutei noastre iubite . parca cu sarcina e mai bine nu ma mai ma simpt asa rau si am inceput sa ne gandim serios la numele fetei... doar mai e putin si vine pe lume si nu are un nume. nici nu am inceput sa ii fac bagajul sau sa ma agit cu cumparaturile adevarul e ca am multe si de la fratele care le putem folosi in liniste gen mobilier si altele de genu. vaccinul ala problematic nici eu nu l-asi face dar e cu pro si contra si pe langa asta nimeni nu te intreaba daca vrei sa il faci sau nu doar te trezesti ca trebuie sa semnezi ca a primit vaccinul. pupiciiii si o duminica frumoasa va dorim !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Multumesc fetele. Ieri am fost la injectii am vb cu anestezista si nu imi simtisem puiul de dimineata. M-a trimis la monitorizare. Din cauza uterului infantil, iritabil,, contractil bb avea tahicardie si intrase in suferinta fetala. Am fost internata, monitorizata si la 19.59 l-au scos pe Printul Gabriel. Un pui mic mic de 2200, 47 cm, scor apgar 9/10, 36 sapt. A fost teribil pt mine pana l-am auzit. Am facut atac de panica pe masa de operatie, tahicardie. Apoi nu am mai simtit altceva decat o dragoste imensa pt puiul de om. Acum m-am ridicat dupa operatie. Doare dar tre sa ma mobilizez sa il cresc mare. Este usor dismatur. Dar este un luptator!!!

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 36+ cu Gabriel

Am ajuns la termen . Vine Mos Craciun? Am fost cuminti :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_55 spune:

Wow, ce de bulgarasi
Pisigri si Mena, felicitari si sa va traiasca bebeii, sa fie sanatosi si sa creasca mari.
Mena, amandoi sunteti niste luptatori, ma bucur mult ca totul s-a terminat cu bine.
Desert , sunt candidata la tras cortina
Noi ne resimtit un pic, o data cu intratul in trim 3. Am avut azi noapte niste dureri de burtik pe stanga de m-au bagat in sperieti. Bine ca totul e bine acum. O sa incerc sa ma mai temperez si sa stau cat pot la pat.

bebe Alexandru 28+
Doamne ajuta
PAI 1 homozigot, MTHFR A 1298 heterozigot si Factor XIII heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desert_rose spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioana_55

Desert , sunt candidata la tras cortina
Noi ne resimtit un pic, o data cu intratul in trim 3. Am avut azi noapte niste dureri de burtik pe stanga de m-au bagat in sperieti. Bine ca totul e bine acum. O sa incerc sa ma mai temperez si sa stau cat pot la pat.

Pai odihneste-te!! Mi s-a intarit si mie de cateva ori ieri, am stat cam mult la cumparaturi (nu doar pt mine, ci si dupa niste mobila cu mama etc), plus ca era si cam frig. Abia asteptam sa ajung acasa

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin
Eheee, vezi ca mai sunt persoane (aici de fata) cu dpn-ul 6 martie!!!!!!!!

Foarte bine, nici sa nu va grabiti! Sa isi respecte fiecare bonul de ordine
33+

Mergi la inceput