BRAVO Mena, Pisigri, ELEN_a12, Ella_28!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Eu ma tin tare, pana in ianuarie nu cumpar nimic. Ma gandesc la un combinezon gen sac de dormit e mai usor de imbracat. La fel stiu si eu sa o imbrac la fel ca pe noi, nu infofolita.

Mamica de Ana–Adelina si 30 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Felicitari Elena! Bebe sa fie cuminte si sanatos!

Hai Pisigri!

Legat despre cresterea copiilor si despre alegerile facute: eu zic sa nu va fixati pe anumite idei, lasati-va optiunile deschise si fiti flexibile. Teoria din carti spune multe, practica va fii diferita in multe cazuri. Sunt mamici care nu reusesc sa alapteze. Cumnata mea e un exemplu: s-a chinuit dar nu a avut strop de lapte. Tot a tinut copii la sin, ca sa le dea liniste si comfort. Wrapul si alte metode de purtat bebelusii sunt faine, dar iarasi nu pt oricine: eu sunt f scunda si bebe fie imi dadea cu capul in barbie fie nu ma puteam misca tinindu-l prea jos. Sotul l-a purtat dar pina la vreao 4 luni, pe urma nu a mai vrut bebe. Juniorului meu nu i-a placut sa doarme piele pe piele la mine, desi toate cartile iti spun ce fain e pt bebe si cit de mult se bucura de asta.

Eu zic asa: sunt multe metode de a-i arata unui bebelus cit de mult il iubesti. Daca una sau alta nu va reuseste ca in carti sunt multe alte cai. Nu foloseste nimanui sa te zbati sa faci ceva de dragul copilului dar tu sa te simti ca naiba si enervata. Daca nu ai putere sa il tii tot timpul in brate, nu il tine! Si asa mai departe. In relatia bebe-mama exista si partea mama si trebuie ca acomodarea si relatia dintre voi sa fie reciproca. Nu va faceti mustrari de constiinta pt orice comportare altfel decit e moda si opinia generala aici pe forum sau in general intre mamici. Asta e numai inceputul, cu cit copii cresc, cu atit e mai greu sa aplici metode standard, de aceea e important sa va gasiti intr-o relatie comoda unul cu altul.

Si zic asta din propriile greseli, din propriile incrincenari si "rateuri", din propriile dezamagiri.

Priviti relatia vaostra cu copilul ca pe o carte deschisa pe care tu si bebe o scrieti. E o calatorie frumoasa, dar sunt multe suisuri si coborisuri, o mai iei pe drumul gresit, te intorci, o iei de la capat. Dar e drumul vostru si nici o alta carte sau mamica nu il va putea prevede...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen_76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui miri_ille

Buna ziua! Doresc sa ma alatur si eu grupului vostru de viitoare mamici si fericita mamica. De citeva zile incerc din rasputeri sa citesc din urma, sa va cunosc.
Sunt din Bucuresti, am 34 ani, vom avea un baietel dupa o luuuunga asteptare, sarcina obtinuta prin FIV (multumim lui Dumnezeu -din prima incercare), stat acasa aproape toata sarcina din motive medicale (hematom, contractii). Si acum indicatiile sunt mai mult repaus, dar mami nu prea are astimpar. Acum eram in momentul de pregatit lucrurile lui bebe, cu pauze dese, in timp ce ascultam si colinde.
DPN calendaristic este 03.02.2013, dar am o banuila ca nu apuc sf lunii ianuarie; voi naste la spitalul Universitar, inca nu stim cum.
Va doresc o zi frumoasa si calduroasa.

Bine ai venit in grupul nostru. Asteptam sa ne povestesti mai multe despre tine

33s (10.12.2012) cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen_76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui greyeras

Pisigri nastere usoara!!!!!

Mamica de Ana–Adelina si 30 sapt

33s (10.12.2012) cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xtraordinary spune:

33s (10.12.2012) cu Alessia Maria
[/quote]

PISIGRI nastere usoara, sa ai bb mancacios si sanatos!

FELICITARI elena_12, LA MULTI ANI Edward!!!!!!!!!!!!!!

Mena multumim pentru vesti, pe al tau mai lasa-l la caldurica pentru ca bulgarasilor noastri le place caldura!

mami 32+ de Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Neata!
PISIGRI

Miri, bine ai venit! Sarcina cat mai usoara in continuare!

Mami, te rog sa nu te simti prost in legatura cu postarea aceea. Din pacate, stiu si eu cum e sa te simti asa, cum e sa ajungi aproape de depresie pentru ca numai tu nu poti alapta, cum se uita toata lumea la tine ca la un ciudat pt ca culci copilul singur in camera etc. e pararea ta si ai dreptul sa o expui. Sincer, intr-o proportie f mare e si parerea mea. Pupiciei! Ce tare e domnisoara ta cu cadourile! Stie exact ce vrea! :))

Katy, pt scos din spital ii dai un costumas din acela gros peste hainutele cu care il tii in interior. Si o caciulita ma grosuta in cap. Plus landou/scoica si eventual o paturica.

Aschiutza, total de accord! Sunt convinsa, de asemenea, ca foarte multe lucruri vor fi diferite fata de primul copil. Asa ca, vorba ta, e o carte cu pagini albe care asteapta sa fie scrisa!

In alta ordine de idei, am terminat cu S37, am fost si eu la eco, 3.300 grame, capul un pic mai mic (minus o sapt - dr azice ca e mai bine asa, va fi mai usosr la expulzie), in schimb e o super lungana (are 2 sapt avans la femur). monitor la inima ok, doppler ok si pt mine si pt ea.

desi speram sa stabilim ziua pt nastere, dr a zis ca o lasam pe vinerea viitoare (asta in caz ca nu nasc pina atunci), dar ca sigur nu ne prinde Craciunul la oferta.

ah, si am uitat sa va spun, dupa dusul de ieri mi-am facut un pic de masaj la sani si au aparut primele picatruri de colostru. imi doresc tare mult ca de data asta sa reusesc sa alaptez mai mult de 3,5 luni. macar pina la 6...ce bine ar fi!!!

Anca, Stefan (13.01.2008) si 37+ cu
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

La 1.30 a venit pe lume Ecaterina, printesa lui Pisigri. Ii uram bun venit, sa fie sanatoasa, papacioasa si necolicioasa iar lui mami recuperare rapida.

Este prima noastra bulgarasa, sa ne traiasca!

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 36+ cu Gabriel

Am ajuns la termen . Vine Mos Craciun? Am fost cuminti :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ianfeb2013 spune:

15.12.2012, ora 01.30, Iasi, Romania:)
Bine ai venit ECATERINA!!! , surioara mai mica a Ilincai
FELICITARI mami Pisigri!!!!!

Pentru eventuale modificari in listuta de pe prima pagina va asteptam cu PM pe adresa acestui user

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Felicitari, PISIGRI! Bravo mami si bine ai venit bebelina Ecaterina!

Anca, Stefan (13.01.2008) si 37+ cu
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Felicitari Pisigri! Bebe sanatos si papacios si tie recuperare usoara!

Mergi la inceput