BRAVO Mena, Pisigri, ELEN_a12, Ella_28!
Raspunsuri - Pagina 19
Carmen_K spune:
Buna fetelo, eu am scris pe la inceputul odiseei, apoi nu prea am mai avut timp. Am incercat sa citesc cate ceva din urma. Noi maine avem 37 saptamani si parca nu imi vine sa cred ca am ajuns asa departe. Eu am inceput concediul de lunea trecuta, si saptamana aceasta m-am ocupat cu pregatirea bagajului de spital, spalat si calcat hainute, etc.
Remedii de raceala pot sa va spun:
- pentru dureri de gat si tuse: taiati o ridichie neagra, scobiti miezul cat puteti cu o lingurita, puneti miere si lasati cateva ore. Mierea se va lichefia complet. Luati cate o lingura din siropul respectiv de cel putin 4-5 ori pe zi. Face minuni, credeti- ma
- ceai cu miere sau lapte cu miere, la mine a functionat a doua varianta
- comprese cu cartof si spirt
- bai fierbinti la picioare, puneti sare grunjoasa in apa fierbinte.
Succes.
greyeras spune:
Nu am luat decat miere si am consumat multe citrice. In rest curatat nasul cu apa de mare.
Mamica de Ana–Adelina si 32 sapt
Mys spune:
Bun venit noilor mamici de bulgarasi
Am fost si noi ieri la gineco - acum avand 35sapt si 4 zile; bebe Amelia are aprox. 2500 gr, inima ok, ir-uri ok, se hraneste bine, placenta are tot grad 2. Am programat cezariana pe 15 Ianuarie (desi nu cred sa ajung asa departe cu sarcina) DPN fiind 20 ian, si sunt deja la al doilea bebel.. Eu stiam ca la al doilea copil, dupa o cezariana, existand riscul sa plesneasca operatia, se face iar ceza cu 2 saptamani inainte de dpn.. Ma rog, sper sa ma insel eu.. desi pe de-o parte, parca nu mai rabd cu burta asa mare, abia ma misc :( am +23 kg
Am uitat sa intreb dk fata mea mai are cordonul ombilical in jurul gatului . Mi-a recoltat si secretie pt cultura col, mi-a dat lista cu analize uzuale pt trim.3 (hemograma, calciu, fier, coagulare, urina si glicemia) si acum ne vom vedea saptamanal!
Mie mi s-a lasat burtica tre sa fac rpd bagajul de maternitate caci .. u never know..
lui Matei (15.12.2010) si 35+ cu Amelia
http://matei-sansalaviata.blogspot.com
Carmen_K spune:
Lucky.she, daca ai masina de facut paine e relativ usor de facut cozonac. Daca nu la magazinele de delicatesr italienesti gasesti panetone :)
lucky.she spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Carmen_K Lucky.she, daca ai masina de facut paine e relativ usor de facut cozonac. Daca nu la magazinele de delicatesr italienesti gasesti panetone :) |
Buna Carmen,
Nu am masina de paine din pacate...Panetone gasesc peste tot dar- din punctul meu de vedere- nu se compara cu un cozonac proaspat cu hahat si cacao :(
E un magazin de produse romanesti la capatul celalalt al orasului, cred ca am sa ma incumet sa bat drumul pana acolo poate am noroc, cine stie.
mami-bear 35+
lucky.she spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mys Bun venit noilor mamici de bulgarasi Am fost si noi ieri la gineco - acum avand 35sapt si 4 zile; bebe Amelia are aprox. 2500 gr, inima ok, ir-uri ok, se hraneste bine, placenta are tot grad 2. Am programat cezariana pe 15 Ianuarie (desi nu cred sa ajung asa departe cu sarcina) DPN fiind 20 ian, si sunt deja la al doilea bebel.. Eu stiam ca la al doilea copil, dupa o cezariana, existand riscul sa plesneasca operatia, se face iar ceza cu 2 saptamani inainte de dpn.. Ma rog, sper sa ma insel eu.. desi pe de-o parte, parca nu mai rabd cu burta asa mare, abia ma misc :( am +23 kg Am uitat sa intreb dk fata mea mai are cordonul ombilical in jurul gatului . Mi-a recoltat si secretie pt cultura col, mi-a dat lista cu analize uzuale pt trim.3 (hemograma, calciu, fier, coagulare, urina si glicemia) si acum ne vom vedea saptamanal! Mie mi s-a lasat burtica tre sa fac rpd bagajul de maternitate caci .. u never know.. lui Matei (15.12.2010) si 35+ cu Amelia http://matei-sansalaviata.blogspot.com |
Felicitari Mys pt rezultatul bun! Avem aceleasi coordonate doar ca eu sunt la prima sarcina. Tot fetita, 35 sapt si 3 zile, 2400g, DNP 22 ian :). Mie nu mi se pare ca mi se lasa burta, cred ca o sa astept mult si bine, am un feeling ca trec de 22 ian...
Numai bine!
mami-bear 35+
lucky.she spune:
Am si eu o curiozitate daca se mai confrunta cineva cu problema asta. Incepand de prin sapt 29-30 am inceput sa am probleme cu mainile, care imi amortesc exagerat de mult si sunt umflate, la inceput era mai mult noaptea, de la o vreme continuu. Cand ma trezesc sunt asa de amortite ("adormite") incat nu pot nici sa iau telefonul in mana sa opresc alarma. Dexteritatea e zero, cand gatesc folosesc cutitul cu mare frica, plus ca e foarte evervant sa am senzatia asta non-stop.
Cautand un pic pe net am citit ca ar fi normal dar eu nu am mai auzit pe nimeni sa mentioneze asa ceva. Aveti vreo idee cum sa mai ameliorez problema? Scuturatul si frecatul nu ajuta mare lucru...
mami-bear 35+
Carmen_K spune:
Si mie imi amortesc mainile dar nu chiar asa de rau si nici chiar asa de des. De obicei imi trece rapid daca bag mainile in apa calda.
Mys spune:
si mie imi amortesc mainile dar nu de tot! adik pot sa mai apuc ceva doar k nu am forta.. de maini si picioare umflate ma tot plang. beau ceai de cozi de cirese la 2-3 zile sa mai elimin apa..
Mys spune:
Fetelor, de ieri 21.12.2012 mai avem un bulgaras
Mamica este Ella28: " Bebe Rares are 3090g, 51cm si a primit un 10. Il astept sa-l vad mai bine :-) e carn si are gurita mea. Galagios nevoie mare. Va anunt cand mai am noutati , de abia am iesit de la TI. "
FELICITARI ELLA !!! SA VA BUCURATI DE BEBELUS, SA FIE SANATOS, SA CREASCA MARE SI FRUMOS, SA-I DEA DUMNEZEU MULT NOROC, SI RESTUL.. DE LA VOI