BRAVO Mena, Pisigri, ELEN_a12, Ella_28!
Raspunsuri - Pagina 18
Katy82 spune:
Miri baieteii sunt ceva mai mari decat fetitele, deci pt un baietel eu zic ca e bine, plus ca fiecare copil are ritmul lui de crestere.
30+ cu Tudor
http://lmtf.lilypie.com/C85Kp2.png
Katy82 spune:
Si mie mi-a zis sa iau ginipral daca am contractii, pana acum am evitat ca m-a speriat prospectul, iau doar daca nu voi face fata cu no-spa.
30+ cu Tudor
http://lmtf.lilypie.com/C85Kp2.png
Blue_sea spune:
Neata!
Bun venit noilor mamicute! Sa-mi dati PM, va rog cu DPN-ul si daca stiti ce va fi bulgarasul ca sa va adaug la listuta
Eu am fost la dr si am un barosan de 3 kg (are un avand de 1 sapt). Colul si placenta sunt ok. Partea proasta: se pare ca am bazinul modificat din cauza scoliozei si s-ar putea ca pana la urma sa ajungem la ceza. Sunt destul de ZEN, dar trebuie sa ma apuc sa citesc si despre ceza . Nu conteaza pe unde iese, important e sa fie sanatos!
35+
lucky.she spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Blue_sea Neata! Bun venit noilor mamicute! Sa-mi dati PM, va rog cu DPN-ul si daca stiti ce va fi bulgarasul ca sa va adaug la listuta Eu am fost la dr si am un barosan de 3 kg (are un avand de 1 sapt). Colul si placenta sunt ok. Partea proasta: se pare ca am bazinul modificat din cauza scoliozei si s-ar putea ca pana la urma sa ajungem la ceza. Sunt destul de ZEN, dar trebuie sa ma apuc sa citesc si despre ceza . Nu conteaza pe unde iese, important e sa fie sanatos! 35+ |
Salut Blue Sea,
DNP-ul nostru e pe 22 Ianuarie si suntem fetita, ne cheama Eva. Am dat PM si userului de pe prima pagina dar nu mi-a raspus inca.
PS: imi spune ca nu accepti mesaje private.
Mersi!
mami-bear 35+
lucky.she spune:
Bravo Blue Sea! Cezariana sau normal, intr-adevar nu conteaza, important e sa fiti amandoi sanatosi.
Si noi am venit acum de la control, avem 2400g si totul este citez "impecabil". Am un mic semn de intrebare caci pana acum eram si noi cam cu 1 sapt inaintea graficului si acum suntem exact pe grafic, asta inseamna ca a crescut un pic mai lent in ultimele saptamani dar cred ca fiecare copil are ritmul lui.
Daca pana acum epidurala era planul 2 dupa ce am vb cu doctora a devenit planul 1 asa ca nu ma mai stresez deloc. Am incredere in sistemul medical de aici si de doctora (romanca by the way) asa ca pot sta linistita.
Numai bine.
mami-bear 35+
greyeras spune:
Felicitari fetelor pt vestile bune de la eco!
Eu ma simt in continuare ingrozitor din cauza racelii, simt ca ma sufoc si as dormi in continuu, culmea ca bebe e mai activ acum.
Ma gandesc la preparatele de Craciun si tare as manca acum cozonac facut in casa, cald si pufos. O sa incerc sa imi fac singura la masina de facut paine am gasit niste retete pe net.
Mamica de Ana–Adelina si 31 sapt
greyeras spune:
Mai nou ma incearca niste depresii crunte, cred ca de la atata stat in casa, eu sunt o fire sociabila si imi cam lipseste activitatea. Sunt nervoasa pe toata lumea si culmea ca nu am chef sa vb cu nimeni, nici macar la telefon. Mai e si vremea asta si nu pot iesi afara, ieri am stat putin cu pitica sa se joace in zapada, dar nu am avut prea multa rabdare.
Mamica de Ana–Adelina si 31 sapt
lucky.she spune:
Greyeras,
Imi pare rau sa aud ca te chinui cu raceala. Racisem si eu la un moment dat prin luna a 5-6a si imi amintesc ca e cumplita combinatia sarcina + raceala. Incearca sa o tii tare pe ceaiuri cu lamaie si supe fierbinti, poate te mai lasa, macar te ajuta pe moment sa ti se mai desfunde nasul.
Si eu patesc la fel, obisnuita cu jobul parca e cumplit sa stai acasa. Ca sa treaca timpul si sa ma simt bine eu ma gandesc sa profit de timpul asta si sa fac tot ce nu aveam timp inainte, ma rasfat cu lucruri marunte cum ar fi pana la pranz, sa zac in baie pana ma plictisesc, ma mai uit la un film, shopping, + tot ce fac sa fac foooarte incet, cu viteza melcului.
Incearca sa privesti lucrurile asa, poate ajuta.
Ma omori cu cozonacul...cred ca nu am mai mancat de vreo 4 ani si nu am unde sa gasesc aici.
mami-bear 35+
sabu_dk spune:
lucky, cand am citit postul tau cu plictiseala... Am avut un deja-vu de zile bune... Uite asa eram eu cu primul - nu stiam ce sa mai fac, stateam toata ziua si imi imaginam cum o sa fie cu un bebe, ce o sa facem, cum o sa am grija de el, etc... Si ma irita toata lumea care imi spunea ca ar trebui sa dorm si sa ma odihnesc mai mult...
Apoi, cand a venit bebe, am inteles de ce mi se spunea sa ma odihnesc!
ioana_55 spune:
Bun venit noilor burtici si felicitari pt eco bune!
Am fost si noi la eco, printesul meu a marit avansul, acum e pe plus cu 17 zile si s-a dolofanit tare, are 1600 g. Daca se mentine s-ar putea sa nasc in februarie. Nu prea a fost cumintel insa, s-a intors de-a curmezisul burticii si si-a pus si o circulara.
Greyeras, ceva remedii naturiste cu raceala? De azi dimineata ma doare si pe mine gatul si nu mi-a trecut cu lamaie si miere, nu stiu ce as mai putea lua.
bebe Alexandru 29+
Doamne ajuta
PAI 1 homozigot, MTHFR A 1298 heterozigot si Factor XIII heterozigot