BRAVO Mena, Pisigri, ELEN_a12, Ella_28!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucky.she spune:

Buna,

Sunt noua pe forum si doresc sa va salut. Sunt si eu in asteptarea unui bulgaras de ianuarie, baby-bear Eva are DNP pe 22 Ian. Sunt din ce in ce mai nerabdatoare si datorita faptului ca am oprit activitatea la job m-am gandit ca acest grup va fi distractiv si de ajutor. Ma iertati daca am dat buzna... :)

Somn usor burticilor.

mami- bear 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucky.she

Buna,

Sunt noua pe forum si doresc sa va salut. Sunt si eu in asteptarea unui bulgaras de ianuarie, baby-bear Eva are DNP pe 22 Ian. Sunt din ce in ce mai nerabdatoare si datorita faptului ca am oprit activitatea la job m-am gandit ca acest grup va fi distractiv si de ajutor. Ma iertati daca am dat buzna... :)

Somn usor burticilor.

mami- bear 35+

Bun venit mami urs. Si eu tot o mami de ursulet panda sunt. Un pandut grabit care a vrut sa vina mai devreme, pe 15 dec. Sarcina usoara si bb la termen iti uram.

Mami de baietel perfect- Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Greieras felicitari pentru rezultatele bune de la eco.
Adriana la cat mai multe saptamani atunci!
Viki felicitari pt bebelina grasunica.
Simina dr. mi-a spus ca e mai mare cu o sapt ecografic iar eu il cred pe cuvant, am ovulat in Z8.
Ralu odihneste-te cat poti acum ca apoi va fi mai greu.
Aschiutza ce putin mai ai si tu, tinem pumnii.
Lucky bun venit!

Ellabafta maine

30+ cu Tudor
http://lmtf.lilypie.com/C85Kp2.png

Mergi la inceput

Eu m-am trezit devreme pt ca am visat f. urat si am inceput sa plang, saracul bebe s-a agitat si el. Probabil hormonii de sarcina sunt de vina.

30+ cu Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabu_dk spune:

Buna dimineata,
Sunt si eu o mamica in 31 de sapt, cu un shutist de profesie in burta . Va citesc destul de des, insa nu pot sa postez usor de pe telefon...

Anyway, ma gandeam ca poate ma primiti si pe mine pe aici? Sau pe Facebook daca exista un grup.

Sabina,
Mami de Nicklas (12.09.2010) si cu la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Salutare fetelor!

Bine ati venit fetelor! Va asteptam cu postari!

Eu nu am dormit mai deloc azi noapte, m-a prins o viroza ingrozitoare imi curge nasul intr-o veselie. Imi da o stare tare nasoala plus ca respir foarte greu. Si bebe a fost cam agitat toata noaptea. Pitica mea sta de ieri acasa a intrat deja in vacanta si e tare obositoare, se plictiseste si vrea tot timpul atentie. Oare ce ma fac cu doua?

Mamica de Ana–Adelina si 31 sapt

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mena1906

Citat:
citat din mesajul lui lucky.she

Buna,

Somn usor burticilor.

mami- bear 35+

Bun venit mami urs. Si eu tot o mami de ursulet panda sunt. Un pandut grabit care a vrut sa vina mai devreme, pe 15 dec. Sarcina usoara si bb la termen iti uram.

Mami de baietel perfect- Gabriel

Felicitari!!!! Sa fiti amandoi sanatosi si voinici. Ursuleul meu cred ca se va lasa asteptat, am eu un feeling.

mami- bear 35+

Mergi la inceput

Sabina, bine ai venit!

30+ cu Tudor

Mergi la inceput

Eu sunt norocoasa caci balenina mea nu prea exerseaza noaptea si ma lasa sa dorm destul de bine. Toata lumea imi spune ca o sa se termine fericirea asta in curand. Oare asa o sa fie?

Sunt foarte nerabdatoare sa merg maine la control sa vedem ce mai face ea acolo.

mami- bear 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_ille spune:

Bine ati venit lucky si sabina!
Multumesc denisamada si greyeras pt raspunsurile legate de Ginipral. Cred ca totusi nu vom ajunge la el, contractiile sunt acceptabile cu mult repaus si trat actual. Inainte de procedurile FIV am inceput trat cu Euthyrox si am avut pt ceva timp tahicardie si palpitatii,nu cred ca si efectele adverse ale Ginipralului ma vor"ajuta".
Greyeras felicitari pt bebe. Acum inteleg de ce dr meu il face pe bebe al meu grasun. La aceeasi virsta Zumzarel al meu avea 2266 gr.
Si noi am terminat curatenia, adica eu 10% si mamasoacra 90%. Desi in unele momente as prefera sa fim singuri, in prezent sunt recunoscatoare pt ajutorul cuiva, ajutor aproape in toate (fara sa am si un copil mai mare).
33+ cu

Mergi la inceput