BRAVO Mena, Pisigri, ELEN_a12, Ella_28!
Raspunsuri - Pagina 20
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lucky.she Am si eu o curiozitate daca se mai confrunta cineva cu problema asta. Incepand de prin sapt 29-30 am inceput sa am probleme cu mainile, care imi amortesc exagerat de mult si sunt umflate, la inceput era mai mult noaptea, de la o vreme continuu. Cand ma trezesc sunt asa de amortite ("adormite") incat nu pot nici sa iau telefonul in mana sa opresc alarma. Dexteritatea e zero, cand gatesc folosesc cutitul cu mare frica, plus ca e foarte evervant sa am senzatia asta non-stop. Cautand un pic pe net am citit ca ar fi normal dar eu nu am mai auzit pe nimeni sa mentioneze asa ceva. Aveti vreo idee cum sa mai ameliorez problema? Scuturatul si frecatul nu ajuta mare lucru... |
Da, e oarecum normal, reti apa, se umfla mainile, iar la nivelul inkeieturilor mainilor (tunel carpian) se comprima nervii care merg spre si dinspre mana, de-aici senzatia de amorteala. Poti sa mai scazi aportul de sare.
Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 31+ cu
IULIA va invinge CANCERUL!
anca.b spune:
neata!
bine ati venit burtici!
felicitari Ella! si bine ai venit bebe Rares!
mamy_bear, eu am patit asa la prima sarcina. mi-au amortit 3 degete prin luna a 7-a si si-au revenit la vreo 4 luni dupa ce am nascut...
raport de la noi: am fost ieri la control, domnisoara se lasa asteptata, colul e lung si inchis, deci nici o sansa sa iasa pina de craciun. intr-un fel ma bucur, m-am linistit, macar n-o sa fiu in spital de sarbatori. miercuri mai merg la un control si vedem atunci daca avem bulina de 2012 sau 2013 :). masuratorile sunt ok, e mai lungutza decat normalul, insa are capul mai mic. greutate 3.550 grame. IR-urile imi sunt bune, tensiunea mea e tot mare, dar cumva stabila si nu afecteaza bebelina.
Anca, Stefan (13.01.2008) si 38+ cu
Povestea Nasterii
Blue_sea spune:
Felicitari Ella!!! Bine ai venit bebe Rares!
Eu am inceput sa ma documentez despre ceza. M-am obisnuit cu gandul ca cel mai probabil acolo vom ajunge. Bebe va fi destul de mare si e clar ca bazinul meu e "defect".
Eu am o problema de vreao 4-5 zile: cred ca am un nerv care e prins intre oasele bazinului pe partea stanga. Abia merg si uneori (f des) ma sageteaza de nu ma pot tine in picioare. Sa ma dau jos din pat sau sa ma intorc de pe o parte pe alta e ca si cum as escalada un munte...Nu stiu ce sa mai fac.
lucky.she spune:
Felicitari Ella si La multi ani Rares!
Multumesc de sfaturi fetelor. Ma conformez in cazul asta, nu mai este mult. O sa incerc sa mai reduc sarea si parca apa calda ajuta un picut intr-adevar. Merci.
AncaB, bine ca totul e OK, lasa ca vine ea cand se hotaraste :) nici eu n-as fi vrut sa nasc de sarbatori (nu e cazul acum, dar imi punea problema mai la inceput) cu doctorii plecati si toate cele...
mami-bear 35+
sabu_dk spune:
Blue_sea, eu am patit asa la primul copil... Din pacate la mine nu a trecut cu nimic - doar s-a mai ameliorat cu fizioterapie... Insa de prin sapt. 20 cu a doua sarcina iar a revenit. La mine cel mai rau e cand stau perfect intinsa la orizontala, si cu picioarele indoite - cu genunchii in sus. Din pozitia aia eu nu pot sa ma misc. Tin minte ca dupa ce l-am nascut pe primul, la vreo 4 sapt, am ajuns in pozitia asta, singura fiind cu copilul... A trebuit sa sun un vecin de la casa alaturata sa vina sa ma ridice, ca nu puteam sa fac nimic...
Sper ca la tine sa mearga mai bine, totusi
Mys spune:
Am aflat ca tot ieri 21.12.2012 au mai venit pe lume si gemenele lui Lidia_88 : Alessia si Giulia
" Fetelor mie mi sa rupt ieri apa la 35sap si2zile pe la 15.30 si la 9.35/9.36sau nascut alessia de2.300 gr si giulia 2.500gr.respira singure.pana acum nu leam vaz urmeaza."
Din partea grupului de mamici de pe FB va uram: Bine ati venit bulgarase drage, sa fiti sanatoase, iar fericitei mamici ii dorim recuperare grabnica si laptic muult si bun sa faca fetele mari !!!
lui Matei (15.12.2010) si 35+ cu Amelia
http://matei-sansalaviata.blogspot.com
mena1906 spune:
yeeeeeeeeeeeey!!! Ne umplem de bulgarasi!!! Felicitari Lidia si Ella
Mami de baietel perfect- Gabriel
ianfeb2013 spune:
CAPITOL NOU, Sa fie cu noroc!
Pentru eventuale modificari in listuta de pe prima pagina va asteptam cu PM pe adresa acestui user