BRAVO Mena, Pisigri, ELEN_a12, Ella_28!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Felicitari prospetelor mamici!!!!!

Sa va traiasca micile comori!!!!!

Mamica de Ana–Adelina si 31 sapt

Mergi la inceput

Fetelor nu va inghesuiti in fata la coada chiar daca sunteti gravide asteptati cu rabdare sa va vina randul. Eu una nu ma grabesc deloc.

Mergi la inceput

Am citit si eu aseara despre suferinta fetala, habar nu aveam. M-am documentat putin.

Azi am fost la cumparaturi pt Craciun, acum pot sta linistita, am tot ce imi trebuie. I-am luat si piticei cadoul, intre timp de cand a scris scrisoarea mosului s-a razgandit a vrut tableta si mosul nu a putut sa o refuze, deh generatia noua.

Si ca sa fiu si eu un pic linistita mi-am luat una alta pt spital, vata, absorbante, servetele umede, etc.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dankutza

Voi veti face secreening neonatal lui bebe?

cu 32+ .... si am intrat in luna a 8-a

Nici de asta nu stiu nimic, o trec pe lista de dicutat cu gine.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ralu_15

am pierdut mesajul :((
de la capat: felicitari mamici de bulgarasi!! sa va traiasca si sa va bucurati de ei si sanatate multa!!!

azi e prima zi de concediu!!! drept pentru care nu m-aam ridicat de pe canapea de azi dimineata decat sa merg pana la frigider :P. aveam in plan sa spal ultimele achizitii, sa le asez pe marimi.. dar cred ca azi o sa declar zi de leneveala totala! de maine ma mai activez un pic :). ce-i drept m-am cam agitat in ultimele zile si nu vreau sa-l grabesc pe bebe, asa ca o sa incerc sa o iau mai incet :P. nu de alta, dar noi tot nu ne-am hotarat la nume!!! :D
mai mergem luni la control + eco, cred ca atunci o sa ne spuna si noua cat de mare e bebe. eu clar sunt cat tancul, dar nu stiu daca e bebe dolofan sau .. mama dolofana.. :D

Ralu 35+ cu

Concediu linistit!!! Ai timp si de nume si de pregatit hainute. Noi tot zicem gata asa o sa o cheme apoi iar ne razgandim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_55 spune:

Citat:
citat din mesajul lui desert_rose

Citat:

Desert o urmaream pt ca stiam ca are retard de crestre intrauterin. Facusem o eco joi, una vineri, urmatoarea marti cand mi s-a spus sa o dau afara ca urmeaza sa intre in suferinta fetala deja din cauza IR-urilor. Asa ca o urmaream indeaproape. Am avut 38 de saptamani la nastere. Eram la termen. Ma gandeam si eu la ce a spus Mena. Si eu am un bebe usor puturos si ii place sa stea cu fata la coloana mea. DIn cauza asta nu stiu exact cand misca.

Of, da... il voi intreba pe doctor la urmatoarea vizita, intre Craciun si Rev, dupa ce sa imi dau si eu seama cand/daca e ceva in neregula...

33+

Asta ma preocupa si pe mine f. tare in ultimul timp, e si motivul pt care zilele trecute va intrebam cat de des mergeti voi la controale in trim III. Nici bebele meu nu e f. activ, de obicei isi face numarul seara cateva minute iar ziua se misca f. putin, asa ca nu stiu cum as putea sa-mi dau seama dak e ceva in neregula . La mancare nu reactioneaza, la muzica rar, cand are chef.

Dankutza, multumim de info cu dr. Uscatescu, eu ar trebui sa merg la inceputul lui ianuarie. Screeningul asta neonatal nu se face automat in spitalele de stat, sau trebuie sa il cer?

Concediu linistit Ralu!!

28+
Multumesc Doamne
PAI 1 homozigot, MTHFR A 1298 heterozigot si Factor XIII heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Felicitari Pisigri! Ecaterina, bine ai venit!
Felicitari Mena. Bun venit bebe Gabriel!

29+ cu Tudor
http://lmtf.lilypie.com/C85Kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Ce de vestii bune aici ! Felicitari din suflet Elena, Pisi, Mena si multa sanatate si noroc piticilor veniti pe lume
Noi am implinit ieri 32 de saptamini, fetitele sunt f active mai ales noaptea , ne rugam sa ne mai ajute Bunul Dzeu cel putin 4 saptamini.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen_76 spune:

Citat:

Voi veti face secreening neonatal lui bebe?

cu 32+ .... si am intrat in luna a 8-a

Ceeeeeee? asta ce mai e? pana acum nu am auzit discutii despre asa ceva

33s (10.12.2012) cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Buna fetele! Va dau o cafeluta sau un ceiut sa va incalziti pe frigul asta.
Ioana si eu tot seara il simt mai bine, mai ales in zilele mai agitate. Daca sunt linistita si stau in pat mai toata ziua, atunci il simt mai des.
Am terminat si noi curatenia de Craciun, am si zugravit sa fie alt aer in casa cand vine bebe, de acum stau linistita ca deja au inceput durerile de col dupa cateva zile mai agitate.

29+ cu Tudor
http://lmtf.lilypie.com/C85Kp2.png

Mergi la inceput