BRAVO Mena, Pisigri, ELEN_a12, Ella_28!
Raspunsuri - Pagina 14
mena1906 spune:
Ioana ai incredere in instinctul tau. Eu de o saptamana simteam ca ceva nu e ok. Apoi am simtit ca se apropie. Nu eram nepregatita. In sufletul meu stiam. De o sapt nu luase in greutate. Are greutate de 35 de sapt. Daca se intampla ceva simti. E sange din sangele nostru. Gabriel avea program strict de miscat de dimineata si pana seara cu o pauza de 2 - 3 ore pe la pranz cand dormeam amandoi. A fost suficient sa nu miste la fel intr-o dimineata si am ajuns aici. Mi-am ascultat instinctul, atat.
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 36+ cu Gabriel
Am ajuns la termen . Vine Mos Craciun? Am fost cuminti :)
dankutza spune:
screening neonatal
http://www.synlab.ro/fileadmin/standortseiten/synlab_ro/RO-20-00-4_36_NBS-Screening_web.pdf
http://www.synlab.ro/fileadmin/standortseiten/synlab_ro/RO-20-00-4_52_Mukoviszidose_web.pdf
cu 32+ .... si am intrat in luna a 8-a
greyeras spune:
Neata fetelor!
Multam de info dankutza.
Azi imi facusem planul sa mai fac una alta prin casa, dar am avut o noapte si nu ma simt in stare sa ma ridic din pat. Am prins si o viroza, ma doare gatul, m-a cam durut si burta azi noapte, am luat un no spa, cred ca am cam exagerat ieri la cumparaturi.
Mamica de Ana–Adelina si 31 sapt
Blue_sea spune:
Neata!
Eu am avut o noapte tare nasoala: pe la 1 m-am trezit din cauza arsurilor. abia dupa 4 am reusit sa adorm. Acum sunt cam chiauna si ma dor toate cele...
34+
Katy82 spune:
Eu m-am apucat sa fac botosei, caciulita , manusi si fular pt bebe. De-abia trece timpul mai usor. Am terminat ieri botoseii si sunt chiar simpatici.
29+ cu Tudor
http://lmtf.lilypie.com/C85Kp2.png
desert_rose spune:
Fain, daca te pricepi. As face si eu
Ma gandesc sa ma reapuc sa mai citesc cate ceva (vroiam Continuum concept)... dar nu o am pe hartie si iarasi as sta cu ochii in monitor prea mult pt e-book... deci nu stiu.
Astazi avem 34 de saptamani
33+
greyeras spune:
Si eu ma chinui sa termin o carte de cand am intrat in concediu, nu ma pot concentra mai mult de cateva pagini.
Mai stau pe calculator, mai fac una alta prin casa, apoi vine pitica si gata timpul liber.
greyeras spune:
Citat: |
citat din mesajul lui desert_rose Astazi avem 34 de saptamani 33+ |
aschiutza spune:
La noi se face acest screening, nu e obligatoriu, dar toata lumea il face inainte de a iesi de la spital cu copilul. Sunt boli rare, e drept, dar e bine sa stii cit mai repede de ele. Aici primesti instintare de la analize doar daca gasesc ceva.
ralu_15 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aschiutza La noi se face acest screening, nu e obligatoriu, dar toata lumea il face inainte de a iesi de la spital cu copilul. Sunt boli rare, e drept, dar e bine sa stii cit mai repede de ele. Aici primesti instintare de la analize doar daca gasesc ceva. ------------------ Still looking for pieces of heaven... |
aici e cam la fel: fie la spital fie moasa in primele zile. daca totul e ok nu mai auzi de ei..
Ralu 36+ cu