BRAVO Mena, Pisigri, ELEN_a12, Ella_28!
Raspunsuri - Pagina 12
dankutza spune:
Vroiam sa va spun ca pe Uscatescu o mai gasiti la cabinetul de la Fundeni, doar maine si poimaine (18 si 19 decembrie). Dupa aia pleaca si se mai intoarce pe la jumatatea lui ianuarie.
Eu ma duc maine. Sper s anu ma upgradeze la 0.6 ca nu vreau.
cu 32+ .... si am intrat in luna a 8-a
ralu_15 spune:
am pierdut mesajul :((
de la capat: felicitari mamici de bulgarasi!! sa va traiasca si sa va bucurati de ei si sanatate multa!!!
azi e prima zi de concediu!!! drept pentru care nu m-aam ridicat de pe canapea de azi dimineata decat sa merg pana la frigider :P. aveam in plan sa spal ultimele achizitii, sa le asez pe marimi.. dar cred ca azi o sa declar zi de leneveala totala! de maine ma mai activez un pic :). ce-i drept m-am cam agitat in ultimele zile si nu vreau sa-l grabesc pe bebe, asa ca o sa incerc sa o iau mai incet :P. nu de alta, dar noi tot nu ne-am hotarat la nume!!! :D
mai mergem luni la control + eco, cred ca atunci o sa ne spuna si noua cat de mare e bebe. eu clar sunt cat tancul, dar nu stiu daca e bebe dolofan sau .. mama dolofana.. :D
Ralu 35+ cu
desert_rose spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dankutza Voi veti face secreening neonatal lui bebe? |
Eu am fost sfatuita sa il fac, desi initial ma revoltasem ca nu este cuprins in pachetul de nastere, la un spital de stat fiind gratuit ... si ma gandeam sa ii fac eu separat unele analize care ma interesau....
Dar eu avand niste probleme de sanatate, vreau sa vad ce mosteneste si bebe... si am fost sfatuita de dr endocr. de exemplu - sa ii fac, pt ca unele rezulate sunt concludente in primele ore (poate maxim 2-3 zile?) dupa nastere, ma rog, cat e in maternitate, iar apoi ceva de genul ca degeaba i le-as mai face eu peste alte cateva zile.
33+
desert_rose spune:
citat din mesajul lui dankutza Desert o urmaream pt ca stiam ca are retard de crestre intrauterin. Facusem o eco joi, una vineri, urmatoarea marti cand mi s-a spus sa o dau afara ca urmeaza sa intre in suferinta fetala deja din cauza IR-urilor. Asa ca o urmaream indeaproape. Am avut 38 de saptamani la nastere. Eram la termen. Ma gandeam si eu la ce a spus Mena. Si eu am un bebe usor puturos si ii place sa stea cu fata la coloana mea. DIn cauza asta nu stiu exact cand misca. |
Of, da... il voi intreba pe doctor la urmatoarea vizita, intre Craciun si Rev, dupa ce sa imi dau si eu seama cand/daca e ceva in neregula...
33+
raluca22 spune:
Buna fetelor,
Am o pompa minielectrica Medela noua in garantie pt cele interesate a costat 455 si o dau cu 300.
Sarbatori fericite !
denisamada spune:
citat din mesajul lui miri_ille Vreau sa va intreb despre Ginipral. De cind am intrat in trim 3 am contractii, la inceput au fost usoare, citeva, care apoi s-au accentuat. Se intareste toata burta si uneori simt ca ma apasa si jos, dar pt scurt timp.Doar aseara au fost si dureroase, o durere ca de menstruatie f usoara si scurta.Eu iau Nospa, Uscosin, Utrogestan si desigur mult repaus. Medicul meu ultima data zicea sa nu fie nevoie sa ajungem la Ginipral pt ca are efecte adverse urite. Voi ce stiti? Cumnata mea a avut toata sarcina contractii si de cind a luat Ginipral contractiile au diminuat si s-a simtit bine. 33+ cu |
Eu am luat Gynipral la prima sarcina si iau si la aceasta. Intr-adevar are reactii adverse uratele (tahicardie, agitatie), dar daca e nevoie de el, isi face treaba. Si... ce nu facem noi ca sa-i fie lui bb bine!?
Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 30+ cu
IULIA va invinge CANCERUL!
greyeras spune:
citat din mesajul lui miri_ille Vreau sa va intreb despre Ginipral. De cind am intrat in trim 3 am contractii, la inceput au fost usoare, citeva, care apoi s-au accentuat. Se intareste toata burta si uneori simt ca ma apasa si jos, dar pt scurt timp.Doar aseara au fost si dureroase, o durere ca de menstruatie f usoara si scurta.Eu iau Nospa, Uscosin, Utrogestan si desigur mult repaus. Medicul meu ultima data zicea sa nu fie nevoie sa ajungem la Ginipral pt ca are efecte adverse urite. Voi ce stiti? Cumnata mea a avut toata sarcina contractii si de cind a luat Ginipral contractiile au diminuat si s-a simtit bine. 33+ cu |
Si eu am luat Gynipral, prima zi am avut senzatii mai neplacute, gen imi tremurau usor mainile si simteam cum imi bate inima mai tare, dar a fost bine dupa aceea. Important ca durerile de care zici si tu au cedat la tratament. Sa mananci bine inainte sa iei pastila.
Mamica de Ana–Adelina si 31 sapt