BRAVO Mena, Pisigri, ELEN_a12, Ella_28!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui mena1906
Un pui mic mic de 2200, 47 cm, scor apgar 9/10, 36 sapt. A fost teribil pt mine pana l-am auzit. Am facut atac de panica pe masa de operatie, tahicardie. Apoi nu am mai simtit altceva decat o dragoste imensa pt puiul de om. Acum m-am ridicat dupa operatie. Doare dar tre sa ma mobilizez sa il cresc mare. Este usor dismatur. Dar este un luptator!!!

Aproape la fel s-a imtamplat si la mine la prima sarcina. M-am dus marti la eco si a spus ca bebelusa intra in suferinta fetala si ca a doua zi sa o scoatem. Era in saptamna 38. Arata de 33 de saptamani. 2300g, 48cm, scor 9. La fel ca si tine am facut atac de panica pe masa.
Au trebuit sa ma stabilizeze inainte sa ma opereze. Nu mai puteam respira. Mi-au bagat ceva pe vena, tubulete in nas si incet imcet mi-am revenit. Apoi am asteptat cu multe emotii sa aud bebelusa plangand. Timpul trecea asa de greu si eu ma gandeisem ca au scos deja copilul si ca nu respira. Of!!! Dupa ce am auzit-o tipand si am vazut-o, mi-a spus dr ca arata perfect sanatoasa, am simtit o liniste cum nu am simtit niciodata in viata mea. Parca eram drogata. ... Eram fericita. Si a mea a fost dismatura. Adica la termen, doar ca nu arata ca un copil al termen.
Gabriel sta la incubator? Pe fi-mea au bagat-o la incubator. Nu stiu exact daca avea nevoie dar ei asa au considerat.

cu 32+ .... si am intrat in luna a 8-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Nu sta la incubator. A stat putin la lampa. Cateva problemutecu temperatura vad dar sper sa se rezolve.

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 36+ cu Gabriel

Am ajuns la termen . Vine Mos Craciun? Am fost cuminti :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

Wow, am intrat sa vad ce si cum si vad ca trebuia sa vin cu flori muuuuuuuuulte, deci:

FELICITARI Pisigri !

FELICITARI Mena!

Bebe Ecaterina si Bebe Gabriel, sa cresteti mari si sanatosi!

Honey Bunny, TE IUBIM, SI CA TINE NU GASIM!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
Mami de Honey Ioana (17.04.2008) si 29+ cu Heidi Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desert_rose spune:

Citat:
citat din mesajul lui dankutza

Aproape la fel s-a imtamplat si la mine la prima sarcina. M-am dus marti la eco si a spus ca bebelusa intra in suferinta fetala si ca a doua zi sa o scoatem.

Dar care sunt simptomele in acest caz, dupa ce isi poate da seama mama ca e ceva in neregula si sa se prezinte la eco? Te dusesei pt o eco de rutina si s-a descoperit intamplator sau te dusesei pt ca aveai dureri, contractii, bebe misca mai putin etc?

33+

Mergi la inceput

Citat:
Mami de Honey Ioana (17.04.2008) si 29+ cu Heidi Sofia

Hehe, acum mi-a sarit in ochi, Honey e nascuta in aceeasi zi cu mine, 17.04

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Citat:
citat din mesajul lui desert_rose

Citat:
citat din mesajul lui dankutza

Aproape la fel s-a imtamplat si la mine la prima sarcina. M-am dus marti la eco si a spus ca bebelusa intra in suferinta fetala si ca a doua zi sa o scoatem.

Dar care sunt simptomele in acest caz, dupa ce isi poate da seama mama ca e ceva in neregula si sa se prezinte la eco? Te dusesei pt o eco de rutina si s-a descoperit intamplator sau te dusesei pt ca aveai dureri, contractii, bebe misca mai putin etc?

33+

Eu am fost pt k in cateva ore l-am simtit mai putin.

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 36+ cu Gabriel

Am ajuns la termen . Vine Mos Craciun? Am fost cuminti :)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mena1906

Eu am fost pt k in cateva ore l-am simtit mai putin.

Eu il simt de obicei putin, asa a fost toata sarcina, degeaba m-am tot panicat. Asa ca nu as sti cand e "prea putin", eventual sa nu-l simt o jumatate de zi sau o zi intreaga deloc.... si atunci mi-e sa nu fie cam tarziu.
Asta e marele meu stres, as prefera sa imi dea suturi in ficati, dar sa am si eu un feedback serios si constant ca e bine. E prea cuminte si finut cu mami, dar pe mine nu ma ajuta cu nimic ca ma protejeaza, mai rau stau cu stres din acest motiv. In rest, il mai activez cu unele mancaruri, ii pun muzica sau ii cant, de cele mai multe ori functioneaza, dar cand nu are el chef.. n-are.

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Desert o urmaream pt ca stiam ca are retard de crestre intrauterin. Facusem o eco joi, una vineri, urmatoarea marti cand mi s-a spus sa o dau afara ca urmeaza sa intre in suferinta fetala deja din cauza IR-urilor. Asa ca o urmaream indeaproape. Am avut 38 de saptamani la nastere. Eram la termen. Ma gandeam si eu la ce a spus Mena. Si eu am un bebe usor puturos si ii place sa stea cu fata la coloana mea. DIn cauza asta nu stiu exact cand misca.

cu 32+ .... si am intrat in luna a 8-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_ille spune:

FELICITARI ELENA, PISI, MENA!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_ille spune:

Vreau sa va intreb despre Ginipral. De cind am intrat in trim 3 am contractii, la inceput au fost usoare, citeva, care apoi s-au accentuat.
Se intareste toata burta si uneori simt ca ma apasa si jos, dar pt scurt timp.Doar aseara au fost si dureroase, o durere ca de menstruatie f usoara si scurta.Eu iau Nospa, Uscosin, Utrogestan si desigur mult repaus. Medicul meu ultima data zicea sa nu fie nevoie sa ajungem la Ginipral pt ca are efecte adverse urite. Voi ce stiti? Cumnata mea a avut toata sarcina contractii si de cind a luat Ginipral contractiile au diminuat si s-a simtit bine.
33+ cu

Mergi la inceput