BRAVO Mena, Pisigri, ELEN_a12, Ella_28!

BRAVO Mena, Pisigri, ELEN_a12, Ella_28! | Autor: ianfeb2013

Link direct la acest mesaj

Asa au inceput sa apara bulgarasii nostri:
CAP. 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20,21, 22 , 23 , 24 , 25 , 26 , 27, 28,29

Pentru eventuale modificari in listuta de mai jos va asteptam cu PM pe adresa userului comun (ianfeb2013)

BINE ATI VENIT!!!!

Suntem un grup de 36 si asteptam in continuare noi viitoare burtici de bulgarasi!!!!

Avem 24, 14
si
1

Au aparut primii bulgarasi!!!!!

Bine ai venit GABRIEL!!!
FELICITARI mami Mena!!!!!

Bine ai venit ECATERINA!!! , surioara mai mica a Ilincai
FELICITARI mami Pisigri!!!!!

Bine ai venit EDWARD!!!
FELICITARI mami ELEnNa_12!!!!!

Bine ai venit RARES!!!
FELICITARI mami Ella_28!!!!!

Au venit pe lume bulgarasii nostrii!!!

12.12.2012 EDWARD, 3070 g, 51cm, Scor APGAR 10, ora 23:00 dr.Hadi Rahimian-Regina Maria, bulgaras de ELEnNa_12

15.12.2012 ECATERINAora 01:30, bulgarasA de Pisigri

15.12.2012 GABRIEL Mena

21.12.2012 RARES Ella_28

Gravidutele lunii Decembrie!

Pisigri cu , UM:16.03.2012 DPN:21.12.2012 , si de Ilinca (05.03.2009) cezariana

Gravidutele lunii Ianuarie

Anca.b cu , UM:29.03.2012 DPN:03.01.2013 si de Stefan, nastere naturala, dr. Dan Boitor, Clininica Ginecologie I Cluj
Vikisor cu , UM:30.03.2012 DPN:02-04.01.2013 cezariana, dr. Munteanu Daniela - Polizu
Ella28 cu , UM:30.03.2012 DPN:xx.01.2013 cezariana, dr. Chadi Muheidli- Sanador
Tweetisor cu , UM:06.04.2012 DNP:10.01.2013,nastere naturala, dr Vythoulkas Andreas-Regina Maria
Mena1906 cu Gabriel, UM:06.04.2012 DPN:11.01.2013 cezariana, dr.Chiscop Ana Maria - Medicover
Ralu_15 cu , UM:xx.xx.2012 DPN:14.01.2013
Lorena_86 cu , UM:09.04.2012 DPN:28.12.2012cezariana
Lauraf89 cu Efrem , UM:07.04.2012 DPN:16.01.2013, nastere naturala, dr.Scurtu Bogdan - Arcadia Hospital
Diancic2002 cu +, UM:12.04.2012 DPN:17-19.01.2013, cezariana , dr. Zguri Arben - Regina Maria
Majia cu , UM:12.04.2012 DPN:19.01.2013, si de Tudor (2010)
Mys cu , UM:xx.04.2012 DPN:20.01.2013, si de Matei cezariana ,dr. Haiduc - Filantropia
Blue_sea cu , UM:13.04.2012 DPN:20.01.2013, nastere naturala, dr.Cristina Vladu - Regina Maria
Bubblegum cu , UM:12.04.2012 DPN:21.01.2013,nastere naturala UZB
Lidia_88 cu + , UM:18.04.2012 DPN:23.01.2013
Zbubu cu , UM:19.04.2012 DPN:24.01.2013,nastere naturala ,dr. Scurtu Bogdan - Arcadia Hospital
Ayla21 cu , UM:21.04.2012 DPN:26.01.2013, si de Claudiu, de Luana, si de ingeras Alma
Carmen_76 cu , UM:23.04.2012 DPN:24.01.2013 cezariana,dr. Botezatu Bogdan - Giulesti
Aurorra cu ,UM:23.04.2012 DPN:29.01.2013, si de Robert Matei (2008)
Desert_rose cu , UM:24.04.2012 DPN:29.01.2013
Ardna11111 cu , UM:26.04.2012 DPN:31.01.2013 cezariana, dr.Florin Anca - Medlife

Gravidutele lunii Februarie!

Dankutza cu , UM:xx.xx.2012 DPN:8-10.02.2013 , si de fetita ( 3 anishori), cezariana ,dr. Haiduc - Filantropia
Greyeras cu , UM:10.05.2012 DPN: 09.02.02.2013 , si de fetitaAna Adelina , cezariana ,dr.Mosteanu Maria - Polizu
Ioanakkk cu , UM:07.05.2012 DPN:11.02.2013 nastere naturala, dr.Ion Ionut Adrian - Giulesti
Adrianaady cu si , UM:05.05.2012 DPN:09.02.2013, cezariana,dr. Oprescu Daniela - Polizu
H_3llena cu , UM:11.05.2012 DPN:15.02.2013, si de Edy(07.10.2010), nastere naturala - Municipal
Xtraordinary cu , UM:26.05.2012 DPN:18.02.2013, nastere naturala , Polizu
Denisamadacu , UM:15.05.2012 DPN:19.02.2013, si de Adela Marisa, cezariana - Municipal
Spiridusha cu , UM:16.05.2012 DPN:20.02.2013, si de Cristian (09.03.2011), cezariana, dr. Stanca Razvan- Euromaterna
Monica_dicut cu , UM:18.02.2012 DPN:21.02.2013, si de Dragos(26.08.2009) si ingeras Andrei(24.08.2008)
Sabu_dk cu UM: xx.xx.2012DPN: 20.02.2012
Mami_papatot cu , UM:20.05.2012 DPN:24.02.2013 , si de fetita Honey ,cezariana, dr.Parvu Ioan- Regina Maria

Gravidutele lunii Martie!

Katy82 cu , UM:29.05.2012 DPN:05.03.2013nastere naturala, dr. Rotaru Octavian - Elias
Simina_kin cu , UM:31.05.2012 DPN:6.03.2013, si de Maya Andreea (octombrie 2009) cezariana, dr.Safta - Filantropia
Ioana_55 cu , UM:31.05.2012 DPN:06.03.2013 cezariana- Municipal
Bebe_shtrumf cu , UM:09.06.2012 DPN:16.03.2013, si de Ariana Maria , nastere naturala , Spitalul Judetean Targoviste

Gandurile noastre bune pentru Maggie_33, mamica de ingeras

Dumnezeu sa ne ajute sa avem sarcini usoare si copilasi sanatosi si frumosi!

Rugaciune pentru pruncul ce se afla in pantecele mamei

Doamne, cel care ai zis oamenilor:" Cresteti si va inmultiti si stapaniti pamantul" binecuvantand nasterea de prunci, arata mila ta si acestui copil ce se afla inca in pantecele mamei sale, si ajuta-l sa se nasca la vremea de Tine randuita.
Da-i lui Doamne crestere fireasca, sanatate si putere.
Parinte Ceresc, Care porti de grija pasarilor cerului si infrumusetezi crinii tarinii, poarta de grija si acestui copil care n-a vazut inca lumina soarelui. Nu ne parasi pe noi robii Tai si ocroteste cu harul Tau pe pruncul acesta al nostru si binecuvanteaza nasterea lui dupa multimea milostivirii Tale. Amin.

Rugaciune pentru o nastere usoara

O, Preaslavita Maica a lui Dumnezeu! Miluieste-ma pe mine pacatoasa roaba ta, vino intru ajutorul meu in vremea durerilor mele pe care le rabda toate fiicele Evei in timpul nasterii. O, ceea ce esti binecuvantata intre femei, adu-ti aminte cu ce bucurie si dragoste te grabeai sa ajungi la ruda ta Elisabeta cand aceasta a ramas insarcinata si ce minune s-a aratat cu mama si cu pruncul din pantecele ei si, din nesecata milostivire a ta, da-mi si mie, umilei tale roabe, nastere usoara! Da-mi harul ca acest copil ce se afla langa inima mea sa strige cu bucurie asa cum Sfantul prunc Ioan s-a inchinat Dumnezeului si Mantuitorului nostru, Care din iubire pentru noi, pacatosii, nu S-a rusinat, ci a aceptat sa fie prunc. Bucuria negraita de care s-a umplut inima ta feciorelnica la nasterea Fiului si Dumnezeului tau sa-mi aline durerea! Mantuitorul tau nascut de tine, sa ma pazeasca de moartea care curma viata multor mame la nastere si sa se numere rodul pantecelui meu in randul alesilor lui Dumnezeu! Auzi, Preaslavita Imparateasa a Cerurilor, smerita mea rugaciune, intoarce fata ta spre mine si nu ma rusina, nadejdea mea, ci acopera-ma, ajutatoarea crestinilor si tamaduitoarea bolnavilor cu acoperamantul tau in ceasul chinurilor si al durerilor, ca sa ma invrednicesc sa cunosc ca tu esti Maica milostiviri si sa slavesc bunatatea ta, caci tu nu nesocotesti niciodata rugaciunile celor sarmani si ii izbavesti pe toti cei ce te cheama in ceasul necazurilor. Amin

Rugaciunea mamei inainte de nastere

Marie, Maica Preacurata, ceea ce ai purtat in pantecele tau cel binecuvantat pe Mantuitorul a toata lumea, inconjoara-ma pe mine, pacatoasa, cu dragostea ta de Maica si du rugaciunea mea la Fiul tau si Dumnezeul nostru, ca sa-mi binecuvanteze pruncul pe care-l port in pantece si sa ma invredniceasca sa-l aduc la lumina in chip firesc si sanatos, intarindu-ma cu puterea dreptei Sale, intru care bine am nadajduit. Amin.

Linkuri utile
www.babycenter.com/average-fetal-length-weight-chart" target="_blank">Tabel greutate medie bebe pe saptamani de sarcina
www.desprecopii.com/info.asp?ID=138" target="_blank">Cand vine barza
www.obfocus.com/questions/qanda7.htm" target="_blank">valori beta hsg
www.protectiacopilului6.ro/protectiacopilului6-ro_doc_29_serviciul-alocatii-si-indemnizatii_pg_0.htm?doc=49" target="_blank">Indemnizatia pentru cresterea copilului si alocatia de stat.Dosar
www.pregnology.com/faralong.php?month=2&day=20&year=2013" target="_blank">Sarcina (intai pune DPN tau, si iti arata fiecare zi a sarcinii tale)

Corespondentul sapt. de sarcina in luni:
luna 1= 01-05 sapt -----luna 4= 14-18 sapt -----luna 7= 28-31 sapt.
luna 2= 06-09 sapt -----luna 5= 19-22 sapt -----luna 8= 32-36 sapt.
luna 3= 10-13 sapt -----luna 6= 23-27 sapt -----luna 9= 37-40 sapt

Aniversari

IANUARIE:

FEBRUARIE:
Vikisor(19.02.1984),lauraf89(19.02.1989)

MARTIE:
lorena_86(31.03.1986),Blue_sea(15.03.1980),dreambaby(17.03.1984),monica_dicut(17.03.1981)

APRILIE:
Andreea204(02.04.1983),Bubblegum(04.04.1978)

MAI:

IUNIE:
prettysunshine(11.06.1975),pisigri(16.06.1981)

IULIE:
Katy82(02.07.1982),spiridusha(04.07.1987),Aurorra(28.07.1979)

AUGUST:
Simina_kin (23.08.1982),Denisamada (26.08.1979)

SEPTEMBRIE:

OCTOMBRIE:
Majia(05.10.1980),Anca.b(13.10.1977),twetishor(17.10.1984),Crismac(20.10.1981)

NOIEMBRIE:
h_3llena(01.11.1985),mami_papatot(23.11.1981)

DECEMBRIE
carmen_76(27.12.1976)

Un gand bun si sustinere pentru prietena noastra:: Lumi_Nag, [b]prettysunshine
, [b]Crismas

Pentru eventuale modificari in listuta de pe prima pagina va asteptam cu PM pe adresa acestui user

Pentru eventuale modificari in listuta de pe prima pagina va asteptam cu PM pe adresa acestui user

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Multumim de capitol nou!!! Maine fac 36 s

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 35+ cu Gabriel

Si am ajuns la 8 luni :x

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Mai fetelor cum am iesit si eu afara sa merg ca omu' la dr iaca si ninsoarea, am luat-o pe mama cu mine sunt tare panicoasa acum. De azi oficial sunt in prenatal. Mf m-a cantarit, mi-a luat tensiunea, m-a intrebat daca am ceva probleme cu picioarele, in sensul daca se umfla sau altele si apoi mi-a palpat sanii, cica deja avem laptic.

Am luat si rezultatele la analizele de coagulare, le-am facut la alt laborator, acum au iesit bine, deci m-am linistit. Sapt viitoare mai merg la gine ca a zis sa ne vedem inainte de sarbatori ca sa stau linistita.

Astazi am sters si aranjat prin toate sertarele de prin casa, plus sifoniere, dulapuri, ca sa imi iasa din grija.
Fetelor aveti grija de voi cu vremea asta ca nu e de glumit nici cu frigul.

Legat de vaccin nu stiu daca este optional, pe mine la prima nastere nu m-a intrebat nimeni daca vreau sa ii faca vaccin sau nu, nici macar nu am stiut ce i-au facut pana la iesirea din spital cand mi-au inmanat carnetul de vaccinari. O sa intreb si eu. O tara de .... asta e. Au ajuns sa ne vanda si copiii pt bani.

Mamica de Ana–Adelina si 30 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Cred ca ma lupt cu nestingul...de fapt sigur...am mai trecut prin asta o data . Ufi. E semn ca se apropie. Macar sa mai stea piciu o saptamana. Daca nu, sa vina cand vrea ca de acum e safe.

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 35+ cu Gabriel

Si am ajuns la 8 luni :x

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desert_rose spune:

Citat:
citat din mesajul lui greyeras
... si apoi mi-a palpat sanii, cica deja avem laptic

Ups, asta nu a facut-o MF pana acum la mine ... si sper sa nici nu o faca vreodata

La mine oricum au aceeasi marime, nu au crescut nici macar un cm, ii masor regulat (in sarcina mi-am luat masurile regulat, nu doar bust... ca sa vad schimbarile pe tot corpul, daca/pe unde apar). Mi-am achizitionat cred ca acum o luna si niste sutiene speciale, fara sarme (nu de alaptat, cu alea mai astept sa vad cand oi avea lapte, sa vad atunci poate se modifica)... si am cumparat fix acelasi numar ca de obicei, le port fara probleme. Deci nu au crescut deloc. Bine, ei sunt dezvoltati de felul lor, poate de aia. Sau poate pentru ca inca nu am lapte (nu stiu, oi avea?). Habar nu am. Sper nici sa nu creasca ... ori sa o faca f putin, mereu au fost mari, nu as avea nevoie de si mai si

@Mena, lasa sa mai stea, e bine la caldurica pe vremea asta

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

Buna dimi burtici!

Gata, mi-am revenit si eu , mi-au trecut supararile ... luni, dupa ce am sunat fata cu curatenia sa-i spun ca musai e sa vina si sa retuseze pe unde e bai, m-am trezit cu ea la usa, ca-si cere scuze, ca nu a vrut sa-si bata joc si ca vine sambata si repara tot, dar sa stau langa ea sa-i zic ce si cum ... bun si asa ...

Citeam astazi pe un blog, c at este de greu sa ingrijesti un bebe mic ... si cat de stresant sa stai acasa, cand toata lumea te banuieste ca fix acus iti este mai bine si mai generos timpul .... si mi-am adus aminte de primele zile cu Honey ... care Honey, ot spune acum, cand are deja 4 ani si 7 luni, este un copil extrem de cuminte si bland ... sa fie oare meritul meu? sau faptul ca am rocedat cu ea fix asa cum mi se parea mie mai logic? n-as miza 100% pe nicio varianta...dar, ce voi repeta si la bb2, cu siguranta:

- plimbat copilul in carucior din prima zi ... nu las', ca iau carutul dupa 1 luna ca in prima e mic si merge in brate ... e mic, dar nu tampit ... se va invata asa si dupa aceea mirare ... "Doamne, copilul meu nu vrea in carucior!?!" ... si da, daca nu merge caruciorul pe zapada, s-o plimbe tacsu in scoica pusa pe sanie
- culcat copilul in camera lui din prima noapte
- baita la ora 21, dupa ce noi am mancat deja de seara, imediat papat si nani ... la fel si noi ... cu Honey, cum adormea ea ne culcam si noi ... mi se pare total aiurea sa ma chinui sa adorm copilul la 19 -20 ... daca ma chinui sa-l adorm inseamna ca nu ii este somn la ora aia ... incercam mai tarziu ... logic nu?
- nu leganat pe picioare ... cu Honey mergea adormirea in brate cateva minute sau daca era linistita pusul direct in patut si mangaiatul pe caput pana pierdea semnalul
- nu purtat in WRAP ... este o chestie pe care nu o inteleg ... nu am fost niciodata o tipa moderna ci doar una practica ... stiu, tiganii si indienii asa fac, isi leaga copiii de ei ...dar entru asta am explicatiile mele, nu dezvolt aici ... logica este ca daca acel copil a iesit din mine, inseamna ca s-a dezvoltat cat a trebuit cu ajutorul meu si de acus zboara puiule zboara ... adica de ce sa il port legat de mine nu mai stiu cat timp dupa ? sa-mi rupa spatele? sau de ce sa-l dau jos la un moment dat, doar pentru ca nu-l mai pot cara asa pana il insor? si sa ma mir eventual ulterior ca plange copilul fara mine ... vai, oare de ce? sau ca nu vrea sa stea la altcineva ... aia nu mai este traumatizant ... sa-l vezi ca urla cand trebuie sa pleci si tu ca omul sa zicem la doctor, sau sa-ti incepi serviciul ... nu cred ca infasurandu-ma in acea carpa, si eu si copilul, m-as transforma intr-o super mama ...
- nu am sa fac o trauma daca nu voi reusi sa-mi alaptez copilul atat cat stiu ca ar fi bine pentru el ... sunt pro alaptare, voi face tot ce-mi va sta in putinta sa alaptez copilul atat cat voi putea ... si daca nu , asta este ... citeam pe un alt blog ca cele care nu au lapte sunt fie proaste, fie proaste, fie proaste ... din diferite motive ... la mine treaba a fost scruta ... la 2 luni am facut o infectie in gat ... atat de puternica incat nu puteam inghiti ... adunam saliva in gura si inghiteam controlat ... iar atunci cand inghiteam din instinct, simteam ca ma injunghie cineva ... urmare? tratament 10 zile injectabil cu gentamicina, canaminica si penicilina ... deci fara alaptat ... doar muls ( stiu , pompa nu e la fel de eficienta ca bebe, dar daca nu scoti nici 10 ml dupa 30 min inseamna ca nu ai de unde ) ... oricum, nici inainte nu aveam suficient ... nu-mi cumparasem cantar tocmai pt a evita sa fac obsesie din asta ... dar am luat dupa o luna si am constatat ca bebe nu sugea nici jumatate din cat i-ar fi fost necesar ...
- nu voi aduce mame, soacre, tusi si matusi sa ma ajute cu copiii ... si sa ma enerveze evident cu sfaturile lor care la fel de evident nu se vor pupa cu ce cred eu despre cum sa ingrijesti un copil ... NU ... eu cred ca este foarte important ca familia sa-si pastreze calmul si intimitatea ei ... acolo unde ea e existat si anterior ...

Si mai sunt si altele ... nu stiu de ce le-am scris aici, nu le luati cu titlu de sfaturi ... cred ca am facut doar o recapitulare pentru o mai buna aducere aminte ... e posibil sa gresesc ... dar la mine a functionmat varianta asta ... mi-a fost si mie greu si aveam si eu momentele mele in care ma intrebam si ce mi-a trebuit copil ... dar treceau repede ...

Fug acus ... azi am o zi plina ... si sper sa sa termine totul cu bine ... tineti pumnii ...

Honey Bunny, TE IUBIM, SI CA TINE NU GASIM!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
Mami de Honey Ioana (17.04.2008) si 29+ cu Heidi Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

Am uitat sa va zic ... pentru ca de la Honey am totr ce-mi trebnuie pe linie tehnica, mobilier, hainute, etc ... nu rea ma facut shopping ... mai exact nu i-am luat lui Placi decat o salopeta super haioasa cu Minnie, ca i-a lacut lui Honey ... am zis - defapt sotul preferat insista , ca ii voi lua haine noi pentru scoaterea din maternitate ... ce nu aveam si am luat luni ... un combinezon de fas ... este atat de dulce si practic, cum imi place mie ... l-am luat de la happy Baby... Crocodillo crde ca se cheama, e gen sac de dormit dar cu manecute si gluga ... adica nu are picioare sa m achinui sa i le bag pe craci ... si mai are si fanta pentru scoica, sa o utem prinde in centuza de siguranta ... uite, inca o chestie pe care am s-o pastrez ... deci, nu venit cu copilul in brate in masina ...ci in scoica, cu centura ... si ce nu v-am zis, combinezonul este alb cu fulgi gri ... acum cautam o caciulita mega calduroasa ... si nu rea gasesc asa mici ... am vazut la Okaidi, dar este 50 ron si mi s-a parut cam mult ... duminica merg si in H&m ... daca nu, ma intorc la Okaidi ... "sa nu-i fie fa, frig la fata" cum ar fi zis unchiul meu, Mitulush ...

Nota bene: la Crocodillo, colectia 2012-2013, aveau reducere 25 % dar nu mai stiu pana cand ....

Honey Bunny, TE IUBIM, SI CA TINE NU GASIM!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
Mami de Honey Ioana (17.04.2008) si 29+ cu Heidi Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Neatza fetelor!

Desert si la mine e prima oara cand palpam sanii, cica asa trebuie, habar nu am. Oricum de ceva timp ii simt mai grei si mai mari si sunt foarte sensibili.

De ceva zile simt niste dureri prin burtica, ca niste crampe, azi noapte au fost mai intense, am luat un no spa, oare sunt contractii?

Mami frumos ca ne impartasesti din experienta ta. Si eu vreau sa ma ghidez dupa acelasi instincte ca la pitica. Nici eu nu am folosit wrap, nici macar o secunda. Sa ai o zi asa cum iti doresti.

Mamica de Ana–Adelina si 30 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikisor spune:

buna fetelor
eu am avut probleme cu netul vreo 4 zile si forumul nu imi prea merge pe telefon
felicitari fetelor pentru eco bune
aschiutza, sa stii ca si mie mi-e cam frica sa ies afara din casa, mai ales ca e cam gheata pe sub zapada
dankutza, felicitari cu intarziere pentru fetita ta

36+ cu printesa Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desert_rose spune:

Citat:
citat din mesajul lui greyeras
Desert si la mine e prima oara cand palpam sanii, cica asa trebuie, habar nu am. Oricum de ceva timp ii simt mai grei si mai mari si sunt foarte sensibili.

Nu ii simt nici grei, nici sensibili, mari cu atat mai putin (multumesc lui Dumnezeu).. inseamna ca mai am de asteptat. Sper sa nu mi-i palpeze din oficiu ii voi spune ca nu e cazul

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

mami_papatot, eu stiu ca:
- fiecare isi creste copilul asa cum simte si cum i se potriveste
- ai si tu experienta unui copil in urma
- iti iubesti copiii si faci ce e mai bun pt ei
- lista poate continua
Dar la cateva faze mi se pare ca gandesti fundamental gresit. Exista studii care o demonstreaza. Desigur, ce functioneaza la unii nu functioneaza si la altii, dar sa spui cu atata convingere ca nou nascutul e pregatit pt zboara puule zboara, ca alaptatul nu se poate relua dupa 10 zile de muls, ca wrapul e o porcarie, ca musai carut din prima zi ca altfel copilul se invata prost....nu stiu, mie mi se zbarleste parul pe mine. E un nou nascut, nu un inamic profitor....e mic si gingas si dulce si neajutorat, e deodata singur...are mai mare nevoie de tine decat ai tu de diverse chestii care tin de confort...mai ales ca asta se intampla doar pt o perioada. Nu stiu, tare intransigent si dur a sunat mesajul tau, si nu ma asteptam, dupa ce te-am mai citit pe aici cu cat entuziasm si ardoare o iubesti si o rasfeti pe Honey...!

IULIA va invinge CANCERUL

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009) si 37+

Mergi la inceput