Felicitari Mena, Dannah, Cellena, Mya! #49
Raspunsuri - Pagina 7
mena1906 spune:
Hello burticoase si mamici! Nu v-am mai scris dar va citesc zilnic. Suntem in aceeasi formula de 2 in 1 si parca fara tratament am mai putine contractii (ciudat, huh? sau o fi pentru ca m-am relaxat in asa hal incat nu imi mai pasa de ele?) . Am inceput sa imi pregatesc casa asa usor usor pentru venirea sarbatorilor si a lui bebe. Mor de nerabdare. Maine intru in saptamana 36 . Simt ca nu ma apuca anul nou cu el in burtica. . Abia astept sa il tin in brate si sa il alint un pic.
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 35+ cu Gabriel
Si am ajuns la 8 luni :x
dannnah spune:
Panicoasa de mine, deseara il sun pe dr.meu sa ma primeasca la control, chiar mi-e frica sa nu pierd lichid.
Cellena - nu stiu cum e la tine dar la mine aproape tot timpul e umeda "zona", nici nu mai stiu ce e si de unde e. Ma gandesc sa nu fiu iresponsabila si sa-l tin pe asta micu' "pe uscat", dragul de el...
Iulia - deci la tine pe luni ramane...Poate ai noroc si prinzi serbarea fetitei vineri! Eu as avea varianta sa-mi declanseze nasterea vineri, 14.12. Medicul meu e de garda atunci si as prefera asa...Desi nu asa mi-am dorit sa vina pe lume, fortzat. Plus ca vineri e si serbarea Marei, familia va fi acolo. Vedem.
Va pup
mamica de Mara - 3 ani si jumatate si viitoare mamica de Marc 38+
allexinna spune:
buna mamici si burtici..intru si eu repede sa va anunt ca pe joi la 9.20 de sf nicolae am nascut-o de Daria Nicoleta minunea noastra de 3070 , 50 cm, nota 9 la 37+ sapt. a venit cam devreme dar bine ca e sanatoasa...
eu sunt in refacere. ma duc la cea mica ..va pup si nastere usoara !
mamica de Daria Nicoleta
ary_v spune:
Felicitari Alexina! Multa sanatate la amandoua, refacere rapida!
Bubu, asa e, e grea asteptarea asta, mai ales ca m-a luat prin surprindere ca stiam ca avem fetita si nici nu ma gandeam ca depasesc 38 de saptamani. Acum nu stiu sincer ce sa mai cred, parca vad ca iar ne face dr noastra vreo surpriza si e tot baietel, prea nu da nici un semn ca vrea afara. Pe de o parte il inteleg, la ce frig s-a facut acum. si eu as prefera sa stau la caldurica.
Ma gandesc cat de greu ti-o fi fost tie si cu burta imensa si cu picioare umflate si dormit numai pe fotoliu...ca eu cat de cat dorm bine, dar ma misc ca un urs si durerile inghinale nu ma lasa, nu ma pot spala, apleca...stii si tu..parca abia astept sa redevin mobila, sa fac o baie calda si multe altele care imi lipsesc mult.
Oricum ii multumesc lui Dumnezeu ca am ajuns pana aici, mai bine asa decat sa fi nascut inainte de termen, o saptamana mai avem rabdare, inca mai are timp sa se decida.
Mena, poate patesti ca mine, de cand am intrat in concediu si am implinit 37 de sapt, m-am relaxat total si bebe la fel, ca am intrat in sapt 40 si el sta f linistit si cuminte.
Danah, probabil ca si mie imi va declansa nasterea daca ajungem lka 40. Si eu la fel mi-as dori sa vina cand e pregatit, poate totusi se decide, mai avem o saptamana pana atunci.
mena1906 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ary_v Mena, poate patesti ca mine, de cand am intrat in concediu si am implinit 37 de sapt, m-am relaxat total si bebe la fel, ca am intrat in sapt 40 si el sta f linistit si cuminte. |
A prefera sa se declanseze travaliul singur pentru ca oricum fac cezariana pe 3 sau 4 ianuarie,deci la 40 nu ajung. Dr mea si-a dat demisia si sunt ultima ei nastere in Medicover. Sper sa "ma nasca" inainte de a pleca.
Dupa aceea va trebui sa ma reorientez catre alt medic. Probabil o sa merg tot la dr Gero ca ma simt apropiata de ea.
Cellena spune:
Bubu, stiu ca cele mai indicate sunt cele fara parfum. Sincer evit parfumul in orice... crème, gel de dus, am si deodorant fara parfum (nu ca nu mi-ar placea sa miroasa toate frumos, dar mai bine mai putine chimicale, daca tot se poate), dar cand mi-am cumparat "mini-pampersii" astia, aveam de ales intre varianta cu bumbac si parfum sau varianta ne-bumbac, dar fara parfum. Am ales bumbacul, ca nu ma mai tineau picioarele sa caut la alte supermarketuri/farmacii. De Kotex nu am auzit, nici nu cred ca se gasesc pe la noi
In alta ordine de idei, felicitari pentru noul numar la hainute !!!
Si cum sa-l lasi sa planga atat cat sa-si formeze plamanii??? Doamne, ce inuman. Dupa ce ca si-asa sunt micuti si dezorientati, intr-un mediu nou-nout... Macar acum la inceput sa le facem toate mofturile. Noroc ca nu mai suntem ca pe vremuri sa ascultam de toate prostiile.
Pupici
Deny, deja 16 saptamani? Multe inainte!
Mena, fii mai optimista. De ce sa nu te prinda noul an cu bebe in burtica? Dintre toate cred ca tu ar trebui sa fii cea mai optimista si increzatoare, pt ca ai trecut prin atatea si uite ce departe ati ajuns si tu si flacaul.
Dannah, si la mine e la fel. Cel mai bine sa te duci sa-ti faca o eco sa te linistesti ca e suficient lichid. Si eu am avut acelasi stress si pana nu mi-a facut eco si n-a vazut lichidul, nu m-am calmat. Chiar daca imi zicea ea ca sunt destul de mici sansele sa pierd lichidul putin cate putin, ca se intampla destul de rar si blablabla, pana n-am vazut cu ochii mei (ma rog, prin ochii dr., ca n-aveam cum sa-mi dau eu seama daca e lichid sau nu ), tot panicata eram.
allexinna FELICITARI SI BUN VENIT DARIEI!!!
ary, nici fetita noastra nu s-a grabit sa apara la 38 de saptamani, asa ca nu esti singura. Si mai sunt fete care au depasit termenul de livrare, tot cu fetite, deci zic sa te obisnuiesti cu gandul ca ai o printesa diva, care se lasa asteptata.
Si eu mi-as dori sa inceapa travaliul pana vineri cand suntem programate ca sa vina ea cand vrea... dar daca n-o sa vrea, asta e... o scoatem vineri, ca nu mai are niciun beneficiu sa mai stea inauntru cu o placenta imbatranita si niste IR-uri nu tocmai incurajatoare. Probabil ca o sa-i fie mai bine afara unde chiar si daca n-are mami lapte suficient, are farmacia (desi sper sa nu fie cazul).
Da, eu am inceput sa incerc sa-mi reglez somnul de seara, sa nu mai adorm la 6 dimineata, pentru ca vineri la 7 jumate tre sa fim la spital, ceea ce inseamna ca tre sa ma trezesc fix la 6 si parca nu m-as duce la nastere complet nedormita. Asa ca aseara am reusit tare greu sa adorm pe la 3 jumate-4, iar de dimineata am fost matinala, m-am trezit odata cu jumatatea-mi muncitoare. Acum imi pica ochii de somn, dar nu vreau sa dorm de dupa-amiaza, ca poate reusesc sa ma culc pe la 2 diseara. Ar fi perfect.
Tot asteptand sa intru in travaliu pana vineri (mai tarziu de atat nu prea i-ar mai aduce beneficii daca ar mai sta, asa ca vrea, nu vrea, tre sa scoata nasucul la frig), aseara am facut multe cumparaturi, am mers mult pe jos, am facut un dus fierbinte (mi-a fost frica sa fac baie, in caz ca s-o fi deschis colul intre timp)... Nimic, doar contractii si atat. Mancarea picanta am evitat-o ca si-asa am un foc de tabara in stomac iar de sex nu poate fi vorba, ca nu cred ca l-as convinge pe domnul nici intr-o mie de ani.
M-a sunat si mama aseara, speriata toata, ca au zis astia ca o sa avem -20 de grade in Bucuresti joi spre vineri. Am incercat s-o calmez, spunandu-i ca daca o sa fie asa frig, o s-o rog pe dr. sa nu mai nastem afara sau in sala de operatie cu geamul deschis, dar nu s-a aratat prea amuzata. Oricum, are mama mai multe emotii ca mine si tot incearca sa ma calmeze, imi spune ca o sa fie bine, ca sa nu ma panichez bla bla... Cred ca le spune pentru ea, nu pentru mine. Eu am o singura grija: sa fie copilul sanatos. In rest, chiar n-am emotii de nimic.
AMR 2 zile, 18 ore si 10 minute
Ema de 39+
angelique_19 spune:
hai Mya
hai Kriss
Almy si eu imi alaptez puiul la cerere.Ce frumos povestesti tu despre copii tai cred ca ai un ajutor de nadejde in cei mari.
Bubu imi pare rau ca Nicholas se lupta iar cu nesuferirii de colici.Eu am reinceput sa ii dau infacol mi se pare mult mai bun ca bonnisanul si bebe e mult mai linistit.Incerc sa ii dau la o masa da la una nu ca dr. mi-a zis sa nu abuzez de el.Inainte ii dadeam decat dimineata si seara.Colief nu i-am cumparat dar daca il mai supara asa de rau colicii o sa incerc si varianta asta.Unghiutele eu i le-am taiat ca al meu se zgaria rau si manusile ii scapa din manite plus ca plange cand i le pun.Pediatra mi-a spus decat sa isi bage unghiutele in ochi mai bine i le rod daca mi-e frica sa i le tai dar e imposibil cel putin pentru mine ca sunt prea mici.Cel mai bine i le tai cand doarme caci altfel risti vreun accident ca ei isi tot misca manitele.
Mena ma bucur ca te simti bine,sa de-a Dumnezeu sa ajungi pana pe 3 sau 4 ianuarie,delfinasul sa stea cat mai mult sa creasca
Alexinna felicitari pentru printesa,sa creasca mare si frumoasa si sa te bucuri de ea
Dannah te asteptam cu vesti de la dr.
Ary ai rabdare ca acum vine puiul,in orice moment
Deny felicitari pentru primele miscari ale bebelului
Bebele meu doarme ca azi noapte a stat cu ochii pe pereti,bine ca nu a mai plans de colici,si eu pentru ca a dat mult laptic afara am stat langa el,i-am cantat,l-am leganat, atipea un pic si cum il puneam jos facea ochii mari,scotea limbuta,tuguia buzitele,ma cauta cu privirea,l-a un moment dar eram chioara de somn si l-a preluat tati dar sub stricta supraveghere a mea care aveam urechile ciulite sa vad ce se intampla si surpiza a adormit,dar nu mai mult de o ora jumatate ca avea treaba cu mami.
Cellena spune:
Si apropos de ce zicea Almy cu robotelul de aspirat, subscriu. Il avem de doar jumatate de an, dar si-a facut toti banii. Il recomand si eu cu mare caldura, e genial, mai ales daca ai si animale in casa, cum aveam (si o sa mai avem noi din martie, cand s-or intoarce blanosii. )
Dureaza un pic mai mult, ce-i drept, ca ii ia cam o ora sa curate bine livingul, bucataria si holul, iar in dormitoare tre sa-l bag separat, dar nu e ca si cum as sta dupa el. Ii dau drumul si isi vede el de treaba si cand a terminat se duce inapoi la locul lui si asteapta sa fie curatat
Chiar radeam cu sotul ca e singurul membru al familiei care face curat in casa, in loc sa faca murdar
Ema de 39+
tnicoleta spune:
Buna fetele
pe butici cu beblasi si burtici cu colici.
Iantru pe fuga ca sunt de jurna la bucatarie.
Felicitari proaspetelor mamici. Refacere rapida si mult laptic.
Mya nastere usoara, da nu ai nascut cumva intre timp.
Iulia Sanatate familiei si sa va refaceti repede.
Deny felicitari pentru cele 16 saptamani. Ai ajuns aproape la jumatatea drumului.
Bubu multumim de sfaturi. Cam greu cu odihna cand nu prea ai somn.
Dana Daca e la termen bb poate e mai bine sa iti provoace nasterea.
Mena Eu zic ca te-ai relaxat si pentru ca ai ajuns la temen. Hai, mai lasa delfinasul la caldurica sa prinda puteri.
Celena mai ai si tu putin. Asa sunt si eu cu somnul. Daca dorm la pranz dorm pana pe la 3-4 dimineata si apoi ma uit pe pereti.
Ary si eu tot 38 de saptamani si domnisoara nu da semne sa vina.
Eu am fost ieri la control si monitorizare bb. Suntem bine. Mi-a facut si control pe masa sa vada cum e colul. E lung, inchis si cam rigid. Vineri mai mergem iar la control sa mai facem o eco sa ii masoare fluxurile. Sunt incontinuare pe regim de nici nu mai stiu ce sa manac si, colac peste pupaza, ma doare o ureche de cateva zile si imi da si dureri de cap.
Nicoleta 34+ Corina
mena1906 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Cellena Mena, fii mai optimista. De ce sa nu te prinda noul an cu bebe in burtica? Dintre toate cred ca tu ar trebui sa fii cea mai optimista si increzatoare, pt ca ai trecut prin atatea si uite ce departe ati ajuns si tu si flacaul. |
Sunt optimista si ok, dar mi-ar placea mai mult sa isi decida printul data de nastere si sa nu il scoatem asa, afara, pe nepregatite... Ar fi si mai usor cu lactatia... Oricum, de maine eu sunt pregatita sa il primesc oricand vrea el sa vina chiar daca e devreme, sunt fericita ca am ajuns aici si suntem bine.