Felicitari Mena, Dannah, Cellena, Mya! #49
Raspunsuri - Pagina 19
Bubulina42 spune:
Ia te uita ma, a nascut scumpa noastra MENA!!!Draga de ea, tot spunea ea ca simte ca nu ajunge la termenul dat de doctor, de cateva ori a tot spus.
wow, chiar a nascut!! si eu aseara vorbeam cu ea pe net, scumpa de ea!!i-a prins bine iesirea!f
Fetelooooooor, Mena noastra e mamica, sunt atat de fericita pentru ea, ce-o fi in inima ei, cred ca nici nu mai stie unde sa puna atata dragoste si fericire!BRAVO' Menaaaaaaa, mami de delfinas scump si atat atat atat de asteptat si dorit si iubit!sa fiti sanatosi si sa va refaceti rapid! abia astept sa revii si sa ne povestesti cum e cu puiul in brate, nu in burtica!
Felicitari!!
Ary, Agiuta,Iulia,aschiuta, haide haide, ca uite,Mena noastra v-a luat-o inainte, haideti si voi!!
Angiuta, frumoase nume!foarte!
Aschiuta, eu sigur inteleg ce greu ti-a fost, fiindca nepotul meu se incadreaza perfect descrierii tale, el a fost un bebe despre care stia tot blocul ca urla non stop.Mama cumnatei mele, venita sa o ajute, a stat la ea 4 zile, ca atat a rezistat, 4 nopti:) Plangea si jos si sus si in brate si la tzitzi si oriunde, pana se invinetea..dupa aia, pana a facut 1 an juma, la ora 17.00 fix ma infiintam la usa la ei si stateam cu el sa o las si pe cumnata-mea saraca sa fac un dus, ceva de papa, sa scape de pijamale...erau disperati!Fratele meu ajungea tarziu de la lucru, mama era la 130 km, prietenii aveau si ei copii mici,...De asta am si spus ca sunt chestii strict ale nostre aceste comentarii, nu avem nici un drept sa emitem opinii aiurea despre situatii care exista si in care nu am fost.
Acum, am si eu un of, asa ca am nevoie de sfatul mamicilor cu experienta:azi dimineata bebele meu avea un ochisor putin lipit si in cursul zilei a mai curs un pic,ceva oarecum galbui..Sunt ingrijorata, ca nu am fost cu el aproape nicaieri, nu a fost in curent ca ne ferim ca de naiba de cirent, nu folosim aer condiitonat ca nu avem de ce..Ce sa fac, cu ce sa curat, cu ce sa dau? Help!! si multumesc anticipat!
va pup pe toate!
mena1906 spune:
Gabriel Florin, 2200, apgar 9/10, 47 cm. Un puiut mic si dulce, cu par mult si negru, buzat superb, cu nas de grec. A respirat si plans de la inceput. O sa faca nani la neonato in seara asta dar de dimineata nu ii mai las sa mi-l ia. Am colostru si vreau sa il mufez mult. Cum m-am simtit? Am facut un atac de panic in timpul operatiei pana l-au scos si l-am auzit. Dupa aceea am plans de fericire. Ma umple toata fiinta lui dulce si draga. Am dureri destul de mari dar suport. As vrea sa mz odihnesc dar nu reusesc. Dimineata m-am trezit si nu l-am mai simtit. A sughitat si atat. Amsf la spital sa imi fac injectiile pt dureri si i-am zis si dr anestezist de asta si m-a dust la monitor. Puiul meu intra in suferinta fetala. Avea pulsul ori 90 ori 180 si era riscant sa il tinem. Ceva nu ii pria in burtica . Asa ca l-au scos la 36 de sapt si 3 zile. Ora 19.59. E minunea mea bruneta si superba. A respirat si tipat imediat. Abia astept sa il iau in brate dimineata iar.
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 36+ cu Gabriel
Am ajuns la termen . Vine Mos Craciun? Am fost cuminti :)
lalitzuza spune:
Scuze de deranj- intamplator am intrat la voi si am citit mesajul frumooos tare al Bubulinei42.Pt ca cereai un sfat- nu teimpacienta se mai intampla la bb mic sa se lipeasca ochisorii.Sfatul meu: curata bine si curectochisorii cu compresa sterila si ser fiziologic si picura-i cateva(1-2)a pic de lapte( matern) trece garantat.
Nastere usoara si bebei sanatosi tuturor viitoarelor mamici
andie_n spune:
N- are somn azi gogosica mea. Sper sa se oboseasca acuma la sān si sa adoarma, ca eu una mor de somn, de#537;i azi am dormit vreo 4 ore peste zi in 2 reprize, timp in care Ema a stat cu tati.
O noapte buna sa ave#539;i, sa reu#537;i#539;i sa dori#539;i cat mai mult si mai bine!
Bubulina42 spune:
!!!Lalitzuza, multumeeeeeeeeeeeeeeesc, multumesc mult, esti o scumpa, mi-ai luat o mare piatra de pe inima!
ok, sa traiti,il astept la cotitura, cum se scoala, cum il execut! Doamne, ce bine cand primesti un sfat linistitor, abia acum respir si eu normal, ca tare amarati am fost..Inca o data, mi de multumiri si te rooog, mai treci pe la noi, ca nici o grija,intrebari au sa tooot fie:)
pupici, o mie si o duminica superba!
aschiutza spune:
Bubu, incearca mai intii sa stergi cu ser fiziologic , sau daca nu ai in casa fa-ti tu din apa fiarta si racita si un pic de sare. Daca nu trece si chestia galbuie devine mai multa, ori incerci cu picaturi homeopatice pe baza de calendula (cred ca sunt galbenele in romana) ori mergi la doctor sa se uite daca are conjunctivita si sa ii dea un antibiotic (tot sub forma de picaturi pt ochi, asa ca nu te speria). Si bebele nostru a avut la inceput, din cite imi aduc aminte cu picaturile homeopatice i-a trecut.
Mica, la femeile care nasc natural macar trec majoritatea durerilor imediat dupa nastere. Asta e un avantaj mare, zic eu. La treaba cu amintitul.... eu din pacare nu am uitat nimica, de aia sunt si eu in butoi .
Deci se pare ca eu sting lumina pe aici? Sa nu ma lasati singura, da?
angiuta spune:
Mena felicitari! Sa ai un bebe sanatos si mancacios! Ce surpriza!
Aschiutza, Bubu multumesc! Cu greu, dar ne-am hotarat si noi in sfarsit cu numele. Acum sa vina pitica mai repede.
Bubu eu stiu ca e normal sa li se infunde uneori canalele a ochisori. Cum zicea si aaschiutza cu ser fiziologic iar daca nu ai poti fierbe jumatate de litru de apa cu o lingura de sare si raci apoi folosi 2-3 zile. Se pastreaza la frigider.
Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007) si 40+
IuliaCospy spune:
Felicitari Mena! Sa-ti traiasca delfinasul si sa va bucurati de el!
mami curajoasa!
Iulia, mami de Sara Andreea si 39+
Mami_de2 spune:
Neata fetelor!
am intra sa citesc si eu noutatile si am fost fff placut surprinsa sa vad ca a nascut draga noastra Mena! cat ma bucur ca sunt bine! dar si multe alte fete dragi!! Felicitari tuturor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bubu si al meu mai avea cate un ocisor lipit si urdori galbene... il sterg si eu cu comprese sterile si ser fiziologic dinspre exterior spre interior niciodata cu aceeasi bucata de compresa (asa ni s-a zis).
Al meu a facut nitica acneea sugarului..cred ca asa ii zice..are ceva cosulete ff mici pe obrajori, nasuc...azi ii dispar, maine ii apar in alte parte si tot asa...ma enerveaza bubitele astea... oare cu ce as putea sa ii dau?
seara de seara ii fac baie numai cu apa amestecata cu ceai de galbenele. Mi-a zis o prietena acum sa ii fierb apa in care am pus un saculet de tarate pt spalat la baie pt ca taratea curata ff bine cica..o sa incerc in seara asta..ma mai interesau si alte metode daca stiti ceva in pus.
al meu s-a cam invatat sa doarma la noi in brate, la san, pe burtica lui tati, la pipetul meu..oriunde nmai nu in patutul lui.. parca ar avea ghimpi acolo :)) trebuie sa il adormim bine ca s ail putem muta in patut unde nu doarme ff mult, fata de brate spre ex unde ar dormi si 2 -3 ore legate! :))
Fetelor voi ati mai ramas cu burtica dupa cezariana?
eu am ditamai burta asa mi se pare..m-am masurat ieri cu cm-ul: am in talie 77cm (enorm!!!!!! de la 63 plecata inainte de sarcina) si la burta am 88cm iar enorm!!!!...iar fundul il am 100 de cm..de la 90 -perfectiunea intruchipata domle:))..
* offf ma ingrijoreaza burta ca parca nu s-a retras deloc..si am o luna si o sapt de cand am nascut..e adevarat ca mananc ff mult, am o foame continua de cand alaptez, trebuie sa rontai continuuu, dar totusi....si cura nu reau sa tin deloc pana la primavara, vreau sa il trec de 3-4 luni cu alaptatul minim si apoi sa ma bag la diete(adica la alimente interzise genL fructe si legume muuulte ca acum mi-e frica sa bag ceva in gura de frica colicilor si mananc la greu alimente incarcate caloric din pacate acum.
Saptamana viit ma duc la controlul de 6 sapt sa vad ce imi zice, cum arata totul.. sper sa fie bine.. pot sa va zic ca desi se spune ca trebuie sa asteptam 6 sapt pana la control ca sa ne reluam activitatea sexuala, noi am reluat-o de la 5 sapt ;)) sper sa nu ma certe medicul dar daca ma simt perfect am zis ca nu am de ce sa ma ingrijorez, sper sa nu fi facut vreo prostie dar ne luase valul...bebele dormea la el in camera cuminte, atmosfera era asa frumoasa,viata a reintrat pe fagasul ei normal, sotul si-a bagat si el mintile in cap cu privire la potaie deci o grija in minus, totul era perfect..asa ca ne-a luat valul ca sa zic asa:))