Felicitari Mena, Dannah, Cellena, Mya! #49
Raspunsuri - Pagina 18
angiuta spune:
Ne-am hotarat si noi ce nume ii vom pune piticei, sper sa nu ne mai razgandim: Nadia Diana.
Vrem doua nume pentru ca si V tot doua are. Lui V ii place Nadia, m-a tot pus sa i-l scriu pe hartie si l-a scris si el alaturi de numele lui si al prietenului lui.
Astazi zicea insa ca vrea sa o cheme Ariana ca pe sora prietenului lui. Ramanem insa la Nadia .
Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007) si 40+
simina_kin spune:
Dragi mamici , am intrat sa va anunt ca tocmai a nascut Mena!!! Bebe Gabriel are 2200gr si s-a nascut prin cezariana!!Mamica este topita toata!!!
Momentan atat stim si noi.
fericita de ranjita Maya Andreea ( oct-2009) si 28+
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
andie_n spune:
Aschiutza, eu mi-am cump#259;rat aparat de masurat tensiunea si mi-o masuram de 2 ori pe zi. La mine primul semn de preeclampsie a fost tensiunea, care mi-a crescut destul de brusc de la 10 cu 6 la 13 cu 7, apoi pana la 15 cu 9. Am primit pastile de tensiune ( dopegyt), întâi am luat câte una, apoi 2 pe zi, dar tot a r#259;mas tensiunea peste 13 cu 7. Intre timp au inceput sa mi se umfle picioarele si mainile din ce in ce mai mult, luam si 2 kg pe saptamana. In s#259;pt#259;mâna dinainte sa nasc am facut sumarul de urina si mi-au ap#259;rut si proteine in urina, asa ca doctorita a hot#259;rât ca e cazul sa facem cezariana. Îmi spusese sa fiu atenta daca încep sa vad stelute ( si mai erau catevasemne, dar le- am uitat) si in caz ca se întâmpla sa merg urgent la spital.
O seara buna sa ave#539;i!
Mica26 spune:
Mena...Felicitari,draga mea! Multa sanatate si tie si delfinasului!
De asemenea, felicitari si tie Cellena si Mya! Sa va traiasca si sa fie sanatosi!
Mamicilor...ce frumos povestiti voi de comorile voastre!
Eu sunt cazuta intr-o chestie asa ciudata...mi-e tare frica de momentul acela, natural sau cezariana, cum va vrea bebelina... De asta nici nu am mai prea intrat.
Va pupacim pe toate,mamici si burtici.
Mica 39+ cu o minune de
tnicoleta spune:
Angiuta Nu stiu cum fac analiza, eu doar duc proba la laborator si e prescrisa de medic. Eu am inceput sa am edeme inca din luna a 5-a, proteine in urina au aparut prin a 7-a. De 4 luni sunt pe regim , manac mancarea fara sare, doar painea e sarata.
Mena Sa-ti traiasca delifinasul Gabriel, sa creasca mare si sanatos.
Tie refacere rapida si mult latic.
Nicoleta 34+ Corina
Cellena spune:
Mena, draga de tine... Chiar ma gandeam daca nu cumva ai nascut tu, cand au venit fetele acum cateva ore sa-mi ia din camera monitorul pe care l-am folosit ieri dupa operatie. Multe felicitari, sa fie sanatos delfinasul... Cred ca esti in al 9-lea cer.
Multi pupici si pt mami si pt bebe
Ema de 39+
aschiutza spune:
Mena, draga de tine, sa iti traiasca bebele pt care te-ai chinuit atita! Sa fie sanatos si papacios, iar tie refacere usoara .
Dar stiu ca s-au cam inselat cu greutatea lui bebe la eco, nu?
Angiuta, m-ai linistit un pic. Tnicoleta si Andie, multzumesc de raspunsuri . Deci doua dintre semnele importante nu au aparut... oricum joi o toc pe moasa si daca tot asa iau in greutate (am redus masiv din cit mincam, mai ales din carbohidrate), atunci cer sa ma duc si la spital sau sa ma vada doctorul.
Angiuta, frumos nume ati ales. Nadia Diana .
Cu urina nu am probleme dar cu umplutul paharului, da, ca ma impiedica burta . Nu poti sa ceri sa iti dea pahar acasa? La prima sarcina asa facea doctorul meu si bineinteles ca altfel stai acasa si altfel la toalete straine (pe care eu nu am curajul sa ma asez ).
onutz83 spune:
Felicitari Cellena, Mya, Mena!!!
Mica, momentul acela va trece, oricum ar fi el si va ramane minunea care iti va schimba viata
N-are de sa-ti fie frica, nu trebuie sa te concentrezi numai pe acel moment, dupa aceea iti vei da seama cat de putin important este fata de ce se intampla dupa aceea. Nu-ti irosi timpul, si mai ales nu-ti fae 1000 de ganduri si probleme despre momentul nasterii in sine si la cat de greu va fi, pentru ca nu ai de unde sa stii de pe acum. Ia totul asa cum vine, citeste o carte, stai pe net, mananca, cumpara ce mai ai de cumparat, vezi tu ce mai ai de facut. Stiu ca e practic imposibil, dar vei vedea ca la un timp dupa nastere iti vei aminti numai ce a fost frumos si iti vei dori sa mai ai timpul liber pe care il ai acum, ca sa il petreci cu tine insati.
Mie mi-e dor de diminetile in care il lasam pe iubs sa doarma si eu coboram in sufragerie si stateam cu matzele, cu mother, sau pe net si nu aveam nici o grija. Acum imi e imposibil sa mai fac asta, dar nu l-as da pe inapoi
si incearca sa te relaxezi, sunt ultimele clipe linistite din viata ta
Mica26 spune:
Mesaj de la mena: are 2200gr, apgar 9/10. A papat. Face nani. A venit pe lume la 19:59. E un puiut mic de tot, dar superb.
I-am dat sms sa o felicit si asta am primit ca raspuns. Cand ma gandesc ca ea trebuia sa fie persoana care anunta nasterea mea,asta pt ca avea dpn-ul mai tarziu. Ma bucur mult pt ea si sper din tot sufletul sa fie bine amandoi.
Onutz, iti multumesc mult pt incurajari...sunt sigura ca am sa uit de totate suferintele cand am sa vad comoara in brate. Cred ca am picat asa in butoi pt ca nu ma asteptam sa ajung pana aici...39sapt si 4zile..si nici nu stiu daca va iesi pana miercuri cand vom implini 40sapt. Faza e ca toti din jurul meu ma descurajeaza total la decizia mea de a naste natural...toti zic ca nu stiu ce vreau si la ce traume ma bag. Uof...asa am simtit eu sa fac...pentru ca oricum ar iesi, tot voi avea parte de durere. Sotul si dr sunt singurii care ma sustin.
De timpul meu liber..sunt f constienta...de aceea acum nu stau nici macar 1ora singura acasa...umblu de nebuna pe unde apuc. Vreau sa profit la maxim programul asta inca flexibil.
Multumesc inca o data, onutz! Mi-am mai revenit putin. Pupici si tie si lui luci!!
Mica 39+ cu o minune de