Felicitari Mena, Dannah, Cellena, Mya! #49

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Mami, pt acneea sugarului Doura ne-a recomandat apa termala
Cat deespre sexuletz- nu cred sa fie vreo problema, daca nu mai ai lohii.
Cu burtica cred ca trebuie rabdare. Mie parca mi-a scazut ceva de cand cu centura, dar eu aveam ceva burtica si inainte. Restul se vor duce in timp,stai linistita, si daca nu se duc se rezolva cu exercitii
Bubu, ser fiziologic pentru ochisorii lui Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Mica, importante sunt sustinerea sotului si a familiei. Parerile si impresiie celorlalti sunt asa, for the record, daca vrei sa e stii Tu naste cum simti ca poti.
Fiecare are experienta ei, daca toate prietenele tale au nascut greu nu inseamna ca asa trebuie sa fie si la tine.
Dar nu trebuie sa te obsedeze intrebarea "cum va fi la nastere?", pentru ca va trece, oricat de putin sau mult va dura.
Daca m-as putea intoarce in timp as aduna sfaruri despre diverse leacuri, cum e asta cu serul fiziologic pt nasuc si ochisori etc.
Dar nu vreau sa ma intorc in timp
Hai ca mai e puuuutin!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Hello fetele

Noi am fost azi dim dupa cadouri pt Bia si pitica. Pentru Bia n-am gasit ce a pus ea pe lista, dar i-am luat Corinei un carusel. Si Biei saniuta, i-a zis sotul ca ne-am intalnit cu Mosul si ne-a dat saniuta. Acum iesim la derdelus.

Bubu, ochisorii trec, nu te speria. Cum au zis fetele cu ser acum si dupa ce ii trece, ii poti sterge zilnis cu apa distilata. Asta sa faca parte din toaleta de dimineata si seara.

Mami de burtica i sa scapi in timp, nu te trece inca la diete pt ca bb trebuie sa pape. Incearca si burtiera sau centura, mai stransa putin.
Nu cred ca ar fi o problema joaca cu sotul daca amandoi v-ati simtit bine.

Angelic, intrebai de ce poti sa mananci. Eu zic ca de toate care iti plac, maiputin mancarurile prajite si care dau gaze la burtica.

Gata, fug ca Bia e gata si se incinge prin casa.

Nicoleta 34+ Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NovDec2012 spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput