Burtici cu stelute de iulie august 2013 ( 5 )
Raspunsuri - Pagina 9
Andra28 spune:
Buna fetele,
Tocmai experimentez o perioada de greturi pe care incerc sa le fentez stand de vorba cu voi.
Eu la prima sarcina m-am dat constiincioasa cu banala crema de corp DOVE, care s-a dovedit a fi foarte eficienta. N-am avut nicio vergetura. Voi folosi si de data asta tot DOVE, desi, au trecut 9 ani de atunci si in mod sigur pielea mea nu se mai bucura de aceeasi elasticitate. Atunci imi dadeam in fiecare seara dupa dus, si pe burta si pe solduri si pe sani. Din luna a 7a mi-am dat sfarcurile cu Garmastan, insa tot mi s-au facut franjuri cand a inceput bebe sa traga de ele.
sa stiti ca de cand sunt insarcinata nu mai am asa tragere de inima si entuziasm la servici. Azi asa as fi dormit.... Poate in trimestrul doi ne mobilizam mai bine si capatam mai multa energie!!!
Andra 8+ si mami de Alexandru (27 ianuarie 2004)
unidanad spune:
Buna fetele am si eu azi la doc si mi-am vazut brotacelul are 2,16 cm si 174 batai/minut :D. saptamana viitoare ma duc sa imi fac si eu analizele! Fetele voi aveti arsuri de la stomac? Pe mine m-au lasat greturile si au inceput arsurile . Stiti vreo metoda sa treaca?
9 saptamani
marrya31 spune:
Hei fetele... vroiam sa va intreb cand apar in mod normal carceii, eu ma gandeam ca apar mai tarziu cand creste burtica, doar ca eu azi dimineata m-am trezit cu niste carcei si vad ca acum ma ia iar... e normal?
Afectiunea este germenele pasiunii. Pasiunea este germenele celei mai perfecte iubiri.10+
paula_m spune:
Vai, cum am uitat si de arsuri , si de rani la sani si de carcei
Dana,eu nu am luat nimic de arsuri, desi parca dr mi-a zis ca pot sa iau cred ca dicarbocalm, dar eu am o pb cu orice medicamente in sarcina si nu le-am luat...vai dar ce m-au mai chinuit, mai ales spre sfarsit...se spune ca , cand ai arsuri ii creste copilului parul, nu cred eu in babisme, dar Raul chiar a avut o gramada de parut si lung
Si de carcei am avut parte, doar noaptea in somn, dar intr-adevar spre sfarsitul sarcinii. Eu stiu ca indica o lipsa de vitamnine, dar nu mai stiu care vitamine...
Cat despre rani la sani, pt mine a fost cea mai horror experienta din cariera de mama, plangeam cand se apropia ora de masa, noroc ca ranile m-au tinut numai o saptamana.
Dana, ai un urias deja
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 9+
Am implinit doi anisori!!!
poze
mstefania spune:
Si eu am arsuri dar inca nu stiu ce sa iau, cred ca Renie, asta stiu sigur ca e bun in sarcina dar trebuie sa mai intreb dr. Dicarbocalm nu stiu daca e bun ca scrie la atentionari speciale pt sarcina doar cu acordul dr. si a se vedea daca beneficiul e mai mare decat efectul teratogen- risc fetal, iar carcei am avut spre final de sarcina si denota lipsa de Magneziu din organism si in ultima perioada a sarcinii am luat Magne B6 si m-a ajutat.
Noapte buna!
Stefania 10+ si Teodora Rebeca (07.10.2007)
Cris_25 spune:
Va rog sa ma primiti si pe mine la voi ... Nu promit ca voi fi la fel de activa ca voi, dar ma straduiesc
Datele mele
Data nasterii 25.04.1981
UM - 3.11.2012
DPN - 10.08.2013
Momentan ma incearca o durere groaznica de gat si ceva tuse izolata, asa ca am mici retineri ... Sper sa fie bine pana la capat, pentru ca ne dorim copilasul asta de 5 ani
5+
Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota
Gena PAI Mutatia -844G Homozigota
FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, august 2011 Budapesta, dr. PK, nereusit
FIV4, aprilie 2012 Budapesta, dr. PK, nereusit
FET noiembrie 2012 Budapesta, dr. PK, reusit
kmy_black spune:
buna dim burtici de stelute!!!
eu, ink, mai astept sa ma alatur voua!!!dupa testul negativ de ieri acum astept sa treca timpul pana luni, sa vad daca nu mi-a revenit cm-ul la 35 de zile sau apar cele II
o zi buna va doresc!!!
Ele spune:
Buna dimineata!
Arsuri nu am. La Denisa am avut doar spre finalul sarcinii.
In schimb ma starnesc unele pers cu intrebari asa ca va intreb si eu mai departe.
Voi luati vitamine/ac folic?
Si care v-ati facut analiza Torch?
Ca daca eu sar de inca o luna , intru in trimestrul 2 si nu stiu ce relevanta mai are?
Mie dr nu mi-a dat nimic nici la Denisa , nici acum. Cu toate ca sunt medici diferiti.
Torch inca nu stiu cand fac. Ca 3 mil trebuie planificati din timp.
Elena & Denisa
10 saptamani
iulia_1981 spune:
Neata burtici,
Ele, mie mi-a dat doctora mea sa iau acid folic 5mg inca dinainte de conceptie si mi-a spus sa continui. In rest iau tratament pentru tiroida. Inca nu mi-a recomandat alte vitamine.
Pentru burticile racite, va scriu mai jos ce tratament mi-a permis mie doctora in raceala, poate va ajuta: oscilococcinum 1 tub la 6 ore, paracetamol simplu 2 tb pe zi, vitamina c 1 gram pe zi
masurati temperatura, dc trece de 38 e bine sa va adresati medicului urgent.
Cat despre ceai, se pare ca imi permite ceai de fructe si tei.
Sanatate multa burticilor racite si sper sa trecem toate mai repede de perioada de greturi ca mie una mi-au ajuns deja.
Maine ma duc la ecograf sa il vad pe bebe iar. Abia astept.
paula_m spune:
Neata
Elena, o cafea nu ne dai?
Eu iau acid folic, inca dinainte de a ramane insarcinata cu o luna. Dar am uitat sa intreb cat mai tb sa-l iau.
Ma crezi ca si eu ma gandeam sa nu fac TORCH-ul? Adica daca l-am facut acum 3 ani, ce se poate schimba? Dar pe de alta parte, l-as face...ma mai gandesc...oricum nu-l fac pana nu trece "amenintarea" varicelei. Adica, il fac la anul, si nu cred ca au relevanta doar in primul trimestru, adica, o toxoplasmoza e periculoasa oricand, nu? Dar tb sa ma duc sa fac celelalte analize, ca alea sunt bune si pt cultura mea generala
Kmy, hai ca tinem pumnii sa ni te alaturi...acum, chiar daca sunt impotriva Bgh, de ce nu faci un test de sange, macar stii o treaba...ca e asa grea asteptarea
Cris, bine ai venit si sarcina usoara in continuare!!. Ce mare ma simt eu, pe langa cele 5 saptamani ale tale.... Si eu sunt racita ( de o sapt) si nu mai imi trece, dar sincer nici nu am mai luat nimic...
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 9+
Am implinit doi anisori!!!
poze