Burtici cu stelute de iulie august 2013 ( 5 )

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Neata
Sophie, bine ai venit si sarcina usoara in continuare.

Ceai sau cafea?
Azi am venit la munca, m-am indurat sa ies de la caldurica!! Mie imi place iarna si zapada, dar nu-mi place frigul

Eu nu mai prea am nici un simptom de sarcina, sanii ma mai dor, dar atat...in rest, doar iau in greutate...mi-e groaza sa ma cantaresc, refuz!!! si burta imi e mare, la sarcina cu Raul nici la 16 sapt nu o aveam asa mare...oare sa fiu chiar atat de balonata, ca burta de sarcina nu poate fii, ca e prea mic fatul...
Cat despre vopsit, nu m-am vopsit nici la Raul, dar nici nu am par alb...si oricum sunt vopsita in culoarea naturala, ca acum 3 luni am fost blonda, dar mi-a trecut repede, dar la coafor sigur stiu cu ce sa va faca.
Cu oja m-am mai facut, dar nu tot timpul, iar unghii nu am avut niciodata puse...si nu cred sa afecteze sarcina.

Flory, dar de ce nu ai voie sa te ingrasi mai mult de 10 kg? Asa ti-ai impus tu, sai ai vreo pb medicala? Eu m-am ingrasat la Raul 20 de kg, am dat jos 15 kg in prima luna, ultimele 5 kg m-au chinuit, dar nici nu am facut nimic deosebit pt ele. Eu toata viata am fost fff slaba, uram sa fiu slaba, nu aveam nici o forma...
Pe mine nu ma deranjeaza atat formele mele, cat celulita..., chiar, ati inceput sa va dati cu crema de vergeturi? La prima sarcina, m-am dat frumos, in fiecare zi pe sani, pe burta si pe picioare, cu Mustela. Nu am nici o vergetura, dar am uitat de solduri, si acolo mi s-au facut.

Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 9+
Am implinit doi anisori!!!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Buna dimineata!
Sophie bine ai venit!
Flory eu unghiile mi le-am pus pe timp de vara, nu sunt chiar dependenta de ele. Am zis ca nu ma deranjeaza sa le dau jos, chiar daca acum arata jalnic.

Aseara mi-a venit ideea sa mai astept cu vopsitul pana in ianurie, sa scap de primul trimestru.
Oricum e iarna stau cu fesul pe ochi. :))

Astazi nu am o zi prea buna, mi-e greata usor si ma dor ovarele.

Elena & Denisa
10 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_1981 spune:

Neata burtici.
Paula, nici cafea nici ceai pt mine azi
De ieri nu prea am pofta de mancare, tot stare de greata am dar nici macar nu e puternica sa pot sa ma eliberez cumva. Am inceput sa am probleme si cu pasta de dinti, fiecare spalare pe dinti devenind o adevarata aventura.
Sper sa imi treaca repede starea asta ca nu cred ca e bine sa nu pot sa mananc.

Mergi la inceput

Paula, Mustela e speciala pt gravide?

Eu am inceput sa ma dau pe burta cu o crema de la Avon. Nu suport mirosul ei dar e buna pana iau altceva.
Nu m-am ingrasat inca, probabil ca am slabit la inceput 2-3 kg.
La celulita inca nu, dar ma astept. Dupa ritmul meu intens in care faceam sport acuma cred ca o sa imi apara.

Elena & Denisa
10 saptamani

Mergi la inceput

Da Elena, e speciala pt gravide, dar nu mai stiu cum se numeste...in farmacii o gasesti...la mine chiar si-a facut treaba, dar ma si dadeam in fiecare seara...tb sa ma apuc si eu, stiu ce vreau de Mos Craciun.
Acum mai faci sport?

poze

Mergi la inceput

Paula la inceput am facut..dar din alea de babe
Eu sunt dependenta , fara sport amortesc, ma simt proasta , urata si grasa. ...
Astept sa scap de primul trimestru si daca totul e ok, o sa ma misc putin chiar daca fac tot de babe.

Elena & Denisa
10 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_1981 spune:

Paula, am vazut ca Mustela are doua produse din gama pentru 9 luni, unul de hidratare si unul anti vergeturi. Pe care l-ai folosit?

Mergi la inceput

Iulia,acum 3 ani nu cred ca erau 2 variante, eu o sa-mi iau antivergeturi.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalia87 spune:

Buna,fetelor,am cam absentat,dar am citit tot din urma...

SOPHIE bine ai venit,avem cam aceeasi varsta de sarcina.

Eu am fost ocupata in week-end si m-am ales cu o raceala zdravana.Ieri nu am fost buna de nimic,dar am actionat rapid si azi deja ma simt mai bine.Parca azi a inceput sa imi fie putin rau,mai ales cand mi-e foame,dar sincer ma cam sperie lipsa de simptome.Ma mai doare pieptul dar nu asa tare.
In legatura cu vergeturile,eu am 3 firisoare albe deoparte si de alta a buricului care abia se vad(de la prima sarcina),si m-am dat cu o crema obisnuita din cand in cand si cu ulei de masline,si eu zic ca am avut o burta mare.ma gandesc ca depinde si de elasticitatea pielii,nu numai de crema care o folosesti.

Maine am sapt si ma duc la doctor,sper ca o sa ii aud inimioara.
o zi frumoasa sa aveti in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstefania spune:

Va salut!

La prima sarcina m-am dat cu crema dar tot am facut vergeturi, pe solduri si deasuprea buricului si acum am inceput sa ma dau cu crema dar din cand in cand, ca uit.

prima data m-am ingrasat 12 kg, le-am dat repede jos dar faptul ca am stat 2 ani acasa am pus vreo 4 inapoi si in atatia ani din pacate s-au mai adaugat 2 si nu mai plec cu aceeasi greutate, trebuie cumva sa nu depasesc maxim 15 kg in ideea in care nu ma voi simti bine si iar voi avea retentie de apa , dar ideea este sa fim sanatosi si apoi vom vedea ce vom face.
Eu ma fac pe unghii cu oja permanenta nu cu gel si cica nu dauneaza deloc, apoi stiti si voi cum este, ce o fi , o fi cu toate masurile noastre de precautie.

Stefania 9+ si Teodora Rebeca (07.10.2007)

Mergi la inceput