Burtici cu stelute de iulie august 2013 ( 5 )

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andra28 spune:

Neata,

In sfarsit, avem si noi zapada. Azi de dimineata era frumos, dar intervine mizeria si se schimba peisajul.
Eu iau acid folic pana in saptamana 16, conform indicatiilor dr. Vitamine inca nu mi-a dat, probabil asteapta rez de la analize si dupa aceea decide.
Torch-ul l-am facut, astept rezultatele. Ma gandesc ca este imporatnt sa-l faci ptr ca, inafara de rubeola si toxoplasma, mai identifica si virusul herpetic si citomegalovirusul(care nu da simptome mamei, dar e foarte periculos ptr fat).Eu analiza asta am facut-o si la prima sarcina, dar nu se numea asa.(merg la acelasi dr.)

Pupici,

Andra8+ si mami de Alexandru (27 ianuarie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Andra pai mie nici nu mi-au aparut decat 4 herpesuri pe gura, sambata noaptea.
Am vazut ca acum daca ai toxo, primesti tratament cu antibiotic. Nu e cum am citit ca: vai Doamne tre sa avortezi.

Elena & Denisa
10 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dnapotecuta spune:

Buna ziua tuturor!
Alina
DN: 11.07.1982
UM: 28.09.2012
DPN: 05.07.2013
ader si eu la grupul vostru.
Am acasa un baietel de 4 ani si sper la o fetita.
Pana ma prind cum e cu semnatura...10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Am dat peste cap prima pagina, dar o repar eu, promit, un pic mai incolo.

Cris si Iulia, sunteti gemene, daca am bagat eu bine data nasterii

Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 9+
Am implinit doi anisori!!!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty200 spune:

Buna fetelor!

Va citesc cu constinciozitate dar vad ca postez mai rar, nu am noutati deocamdata, vad ca au intrat multe mamici, incepe valul de august si va spun Bine-ati venit!

Eu am facut Torch-ul, inca nu am mers la un medic sa-l interpreteze dar dupa parerea mea e ok ca la o categorie toate-s pozitive iar la cealalta toate negative asta inseamna ca n-am in prezent infectiile dar am avut in trecut si deci am anticorpii.

Eu acum cateva zile m-am trezit cu o durere dupa cap, sper sa fie de la dormit stramb nu altceva, de atunci in fiecare dimineata imediat ce ma trezesc simt dar nu la fel de intens si dupa cateva rotiri si miscari ale capulti se diminueaza.

Paula la mine DPN 16.07.2013 UM 4.10.12 si data nasterii 20 iulie 1971 (detin recordul la nr. de ani) va rog sa respectati perii carunti inca nu-i am in numar mare ca am parul saten deschis.

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_1981 spune:

Paula, ziua mea este pe 25.04, imi cer scuze daca am scris gresit prima data. Nici nu imi vine sa cred ca ma numar printre burtici....atat de mult mi-am dorit ca nu credeam ca se mai intampla.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Buna, fetelor!

Sunt o burtica noua prin zona si ma bucur sa va "cunosc"!
Sunt f entuziasmata (e prima mea sarcina) de burtica mea de 9 saptamani si abia astept sa impartasesc cu voi experienta!

DPN: 18.07.2013

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Iulia, dar nu asa te-am trecut si eu? in 25.04? Si atunci e nascuta si Cris? Sau nu vad eu bine? Spune-mi unde am gresit, ca eu nu-mi dau seama...

Bine ati venit Alina si happy ama!! Sarcini usoare. Sa scrieti repede 10 mesaje , ca altfel pana sunteti moderate, poate va pierdem printre mesaje. Alina, de la tine mai vreau numele feciorului tau si data nasterii lui si de la Happy toate datele.

Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 9+
Am implinit doi anisori!!!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Pai la mine ar fi asa:

DN: 07.10.1984
UM: 07.10.2012 (funny but true)
DPN: 18.07.2013

Minunea pe care o astept va fi prima mea minune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Am zis ca ne adunam incet cu incetul.
Adina si Ama bine ati venit si sarcini usoare!

Elena & Denisa
10 saptamani

Mergi la inceput