Burtici cu stelute de iulie august 2013 ( 5 )
Raspunsuri - Pagina 11
happy_ama spune:
Bine v-am gasit!!
Sarcini usoare tuturor fetelor!
Si bebei sanatosi si veseli!
Happy_Ama 9+
iulia_1981 spune:
Paula, scuze, am incurcat eu :)). Hormonii:)). Incerc sa mai scriu repede 2 mesaje sa scap de moderare :))
Cris_25 spune:
Paula, am observat si eu ca suntem "gemene" ... Iulia, parca tot din 81, nu? Doar ca tu ai burtica cu vreo saptamana mai mare
Va pup fetelor ... imi doresc asa mult sa raman in grupul vostru ... sper din suflet sa nu pateasca nimic bebe mic de la raceala mea
5+
Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota
Gena PAI Mutatia -844G Homozigota
FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, august 2011 Budapesta, dr. PK, nereusit
FIV4, aprilie 2012 Budapesta, dr. PK, nereusit
FET noiembrie 2012 Budapesta, dr. PK, reusit
iulia_1981 spune:
Cris, o sa fie totul bine, trebuie sa gandesti pozitiv. Pe mine doctora in primele saptamani m-a suspectat de extrauterina, avand Bhcg micut dar am avut mare incredere si acum suntem bine si sper sa nu se schimbe nimic. te
happy_ama spune:
Buna Dreya,
Depinde unde il faci cred...eu sunt la Regina Maria, si analizele de sange pt dublu sunt cam 120RON, iar ecografia pt dublu e cam 300 RON, dc imi amintesc eu bine...sper sa nu vb prostii
Happy_Ama 9+
mstefania spune:
Va salut!
Eu am facut doar analizele uzuale printre care era cel de hepatita, sifilis , hiv, pt toxoplasmoza am imunitate iar rubeola?! hmmm daca nu am facut cand a avut Teodora nu cred ca o mai fac, asa ca nu voi face TORCH, am doar putin hemoglobina mai mica si sigur imi va da Fier si ma voi constipa nu ca acum nu as avea probleme. mie dr mi-a spus sa iau inainte de concepere si pana merg la el doar Acid folic, si la Ca, mg, Fe stau bine asa ca nu stiu daca dr imi va recomanda vitamine. Nici la dr nu mi-a recomandat analiza asta si nici dublu/triplu test asa ca vom vedea.
Fetelor, voi avea intepaturi in zona burtii? am un punct pe partea stanga care ma doar de vreo 2 zile si nu imi dau seama ce este ca contractie nu sunt, ma gandesc ca o fi vorba despre intinderea ligamentelor?! dar e f dureros.
Aveti grija fetelor la zapada si alunecus, ca m-am dus cu sotul meu dupa analize si cand am iesit de acolo am alunecat pe scari si am cazut norocul meu in genunchi si nu am cazut pe burta, incerc sa fiu atenta dar uite ca se poate intampla.
Stefania 10+ si Teodora Rebeca (07.10.2007)
mady_19 spune:
RECLAMA ILEGALA -/concursuri/copilul-lunii-decembrie/galerie/detaliu/6726?fb_action_ids=472539436120422&fb_action_types=og.likes&fb_source=other_multiline&action_object_map
ajutati-ma si pe mine fetelor cu un vot pentru fetita mea Ilinca..multumesc si scuze de deranj!!!multa sanatate!!sarcini usoare!!
happy_ama spune:
Pfuu...prin faza cu durerile am trecut si eu pana mai acum o saptamana...Incepusem sa ma stresez f tare pt ca imediat ce mergeam mai mult sau ma mai aplecam dupa una-alta prin casa...pac dureri! o combinatie de durere gen CM si intepatura. Trebuia neaparat sa stau putin intinsa...
Acum m-au mai lasat. F rar ma mai doare si imi trece repede
Asa e si la tine?
Happy_Ama 9+
paula_m spune:
Tb sa ma imbrac sa ies in zapada si in ninsoare, si asa chef de stat in pat am...dar Raul nu vrea afara fara mine, asa ca mergem la sanie...si asa cu spor . Asa-i cu copii, nu mai faci nimic din ce vrei
Sa stiti ca si pe mine ma doare burta, dar la miscari bruste. Mai uit ca sunt si ma misc brusc, dar imi amintesc extrem de repede...
Cat costa un DT? Dumnezeule...pai la eco masoara un singur lucru si te ia 300 lei, atunci al morfofetala, cand masoara tot cat costa?
Cris, asta e un capitol numai cu energii si vesti bune, nu e loc de pb si ganduri negre, da? Totul va fi bine...
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 9+
Am implinit doi anisori!!!
poze