Burtici cu stelute de iulie august 2013 ( 5 )
Raspunsuri - Pagina 18
dnapotecuta spune:
Oricum... am inteles ca se face undeva intre 11-13 saptamani acest dublu test. Eu la baietel nu l-am facut. Cronologic ieri bb avea 11 saptamani in cap... dpdv ecografic are 11 saptamani si 6 zile... dupa masuratori. Probabil ca l-a considerat destul de dezvoltat incat sa aiba relevanta pentru test. Sper sa nu fi aruncat banii pe fereastra... sa iasa totul ok. Am auzit N cazuri de falsa pozitivare la aceste teste... ultimul dintre ele a fost la o buna prietena de-a mea. A plans in pumni zi de zi aproape 30 de saptamani si copilul a fost bine merci.
Betty... totul e relativ cu medicii astia. Imi aduc aminte de o faza la Vlad. Vazusem baiatul pe la 13 saptamani, cand e el mai dragut si incape tot pe monitorul de la eco. Si am zis ca la urmatorul eco sa vina si sotul cu mine... mai ales ca de-acuma puteam afla si sexul. Si m-am dus la o ecografista la care nu mai fusesem, am dat o caruta de bani sa intram in aceeasi zi si mi-a zis ca fibromul nu e in stanga, e in dreapta, ca n-are 6 cm ci 3 si ca baietelul meu de fapt e fetita. Asa ca m-am lecuit.
Alina 11+
dnapotecuta spune:
Cami, e prea devreme sa te descurajezi, in acest caz. La noi vladi a venit pe nepusa masa, peste mama contraceptiei si culmea, intr-o luna in care, fiind foarte ocupati, cred ca m-am intalnit "relevant" cu al meu de vreo 3 ori batute pe muchie. BB 2 a fost premeditat. Prin iunie am avut usoare sangerari pe la jumatatea CM. M-am speriat crezand ca e vb de fibrom si am dat fuga la medic. Mai ales ca nu-l mai monitorizasem de ceva vreme ecografic. Doc a inceput sa rada si mi-a zis ca m-a pocnit un soi de "mica menstruatie" pe care uneori femeile o au la ovulatie. Prin urmare ovulam. Atunci am discutat cu sotul ca asteptarea nu se mai justifica si am cazut de acord sa nu ne mai protejam si cand s-o intampla s-o intampla. N-am vrut nici sa ajungem la monitorizarea ovulatiei etc. Si iata ca s-a intamplat in octombrie. Culmea. si octombrie a fost tot asa o luna inceata ca si relatii intime.
Evident ca in primele 2 luni am udat si eu batul in speranta celor 2 liniute. Mai apoi am zis ca n-are niciun rost sa ma agit de fiecare data cand se apropia cM-ul. Si n-am mai facut. Frumos a fost ca am lasat si tigarile benevol, cam cu 2 saptamani inainte sa aflcu ca sunt gravida. Coincidenta sau nu... ma bucur ca am facut-o la propria latitudine.
Oricum, mi-a trebuit ceva vreme sa scap de amintirea primei sarcini si a nasterii, in principal. Apgar 4... fuga cu Smurdul de la un pital la altul... plus vreo 80 de zile de hemoragie post partum... a fost horror. Dar am una bucata baietel o minunatie asa ca pentru rezultat nu regret absolut nimic. Se zice ca sarcinile difera. Sa speram ca de data asta vom sari peste partea cu emotiile ca nu fac bine la hard.
Alina 11+
Ele spune:
Alina chiar ca e horror ce povestesti tu acolo. Mie mi-au trebuit 8 ani ca sa uit si sa o iau de la cap cu inca un bb. Si nu am avut nici o pb in genul povestite de tine. Pur si simplu sunt o pers activa si iubesc socializarea. Sa stau acasa in Cic, a fost cireasa de pe tort.
E copilul meu, il iubesc dar depinde de la mama la mama ce isi doreste de la viata lui.
Elena & Denisa
10 saptamani
paula_m spune:
Salutare
Ce faceti gagici?
Asa e de bine la mine acasa...eu am fost la cursuri si in timpul asta am avut 2 d-ne care mi-au facut curatenia de Craciun...e asa bine, curat si luminos la mine acasa . Mai tb sa fac bradul, dar numai pe joi, vineri...
Alina , dar ce ati patit de ai avut o nastere din aia horror? O sa-l trec si pe Vlad in listuta, dar tb sa ma loghez.
Betty, ce ma bucur...vezi ca te-ai stresat degeaba?
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 9+
Am implinit doi anisori!!!
poze
Ele spune:
Paula trimite-le si la mine pe doamnele alea 2.
of, in fiecare we alerg in toata casa sa fac de toate si imi iese numai pe deasupra.
Bradul l-am facut azi, ca sapt viitoare o sa fie cu alergatura mare.
Elena & Denisa
10 saptamani
paula_m spune:
Trimit Elena
Si mie mi-e groaza de cumparaturi!!! Si inca nu am luat cadouri pt pitici (copiii pritenilor, neamurilor, etc), ca la oamenii mari nu le iau nimic, doar la parintii mei le-am facut globuri cu Raul si cu ei pe ele.... Socrii imi sunt departe, prin tarile calde, asa ca am scapat de un stres in plus
Dar de cumparaturile uzuale se ocupa Cosmin, ca eu nu am rabdare...eu sunt doar cu cadourile...
Si de Craciun mergem la ai mei, acolo mancam, praji cumpar si uite asa... dar tot tb sa fac ceva de mancare, mai ales ca in 26 e ziua mea si avem musafiri, dar inca nu am stabilit nici un meniu. Oricum va fi ceva simplu, ca chiar nu sunt un talent in bucatarie, dimpotriva
poze
amaliaro spune:
gasca cu burtici
Bun venit fetelor noi sarcini usoare
Noi cand suntem bine cand rau nu am mai pierdut sange in schimb avem palpitati,greturi,insomni ,dureti de dinti,acum avem si o scurgere foarte deranjanta luni ne ducem la medic sper din suflet sa ma pot bucura si eu de sarcina asta pana la urma ca pana acum numai probleme
Va pup sa aveti o seara linistita si placuta
amalia tsakoniati
10+
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
paula_m spune:
Am fost la film, la cinema, la Hobbitul...Nu am mai fost la un film de secole, dar am profitat ca Raul e tot la bunici, casuta mi-e curata si nu am avut chef de stat in casa.
Noapte buna
poze
Crissya spune:
Buna....sunt noua pe aici...si cred ca junioara....am 24 ani si sunt insarcinata in 9 saptamani... am aflat pe 16 noiembrie ca o sa fim parinti, la o zi dupa ce am implinit exact 1 an jumate de la casatorie...a fost emotionant...ne-am dorit mult un copilas..defapt eu cel mai mult...oricum a venit exact in momentul perfect, cand ne-am mutat la casuta noastra...1 an jumate am stat cu parintii mei...asa ca nici ca se putea mai bine. Nasterea se presupune a fi daca Domnul ne ajuta pe la mijlocul lui iulie...21 mai exact...eu sunt pe 6 iulie ma bucur ca va fi in aceeasi luna cu mine puiutul...
Tot auzeam povestile tipice ale gravidelor cu rau...greata...varsaturi etc..si trageam nadejde eu sa scap...nu a fost asa...le am din plin...nu suport mirosuri...sa gatesc nici atat....saracutul sot...se tot chinuie sa isi faca el cateva ceva...dar si asa ...ma chinuie mirosul...nu e usoara perioada asta dar ma gandesc la momentul acela unic cand il voi tine pe bebe in brate.......deja incep sa visez... problema e ca am facut si ceva infectie urinara..am luat antibiotic 5 zile...Eficef...sper sa nu afecteze pe bebe...dr asa a zis ca asta e ok in sarcina...acuma sper sa scap de infectie si sa fie totul ok...pe 8 ianuarie sunt programata la urmatorul control la 12 saptamani....sa imi tineti pumnii!!! Multumesc! Sa va dea Domnul nastere usoara tuturor mamicilor de iulie...
dnapotecuta spune:
Elena... si pentru noi a fost o provocare copilul. M-am trezit dintr-o data legata de casa... eu si al meu care eram de ani de zile in ermanenta impreuna, de data asta a trebuit sa invatam sa iesim separat si asta crd ca a fost cel mai greu. La un moment dat era o mare concurenta... care cat a iesit. per total am scos-o la capat admirabil avand in vedere ca am fost in permanenta singuri, fara posibilitatea de a lasa copilul cu altcineva... bunici etc. Daca trag linie cred ca a fost mai bine asa. Slava domnului ca am noroc cu o doamna extraordinara care mi l-a luat pe Vlad zilnic de la gradi ca eu, mama denaturata, nu ajungeam niciodata... si a stat acasa cu el de cate ori a fost bolnav.
Paula... ce sa zic... ce-am eu de povestit nu e de citit pe parcursul sarcinii.Si-asa suntem toate niste prapastioase. Cand om trece cu bine de toata afacerea asta si vom avea acasa copiii atunci poate ne auzim la povesti.
In alta ordine de idei... am facut ochi azi, am balotat micul dejun facut de sot. Nu se intampla des dar cand e e bine sa mananci tot ca a doua oara nu mai pupi. Am strans paturile si acum as vrea sa ma duc sa ma bag la o baita calduta... poate o maniciura, o pedichiura ceva.. sa vad de ce am stare ca la noi e asa o vreme nasoala... Ploua de azi noapte intr-una mocaneste asa de nici din pat nu-ti vine sa te dai jos. Cica ar fi vreme de facut copii si numarat bani. Pai prima varianta e bifata iar cea de-a doua... dupa dublul testul de ieri e exclusa asa ca...
O zi frumoasa doamnelor!
Alina 11+