Burtici cu stelute de iulie august 2013 ( 5 )

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dnapotecuta spune:

Dariana, sarcina usoara!
Am fost la eco azi... maine la prima ora fac si dublul test. Bebe are maini si picioare... arata ca niste firisoare. A fost extra saltaret. Se pare ca suntem in grafic. A propos. Aveti idee cat ar trebui sa coste acest dublu test? eu la noi am fost la 2 laboratoare si am observat o mare diferenta de pret. M-ar ajuta o informatie de acest gen. O sa mai caut si pe net sa vad ce si cum. Sa speram ca sunt vesti bune si de la acest dublu test.

Alina 11+

Mergi la inceput

Marrya, eu la prima sarcina aveam sari de greata atata timp cat eram treaza. Acum vad ca a fost mai bine si mai suportabil. Greturile nasoale n-au tinut decat vreo 2-3 saptamani. La prima m-am dus cu ele pana prin 18-19 saptamani, daca imi aduc bine aminte. De dat la rate insa nu am dat... nici atunci, nici acum...

Alina 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrya31 spune:

Am dormit si mi-am revenit... cred ca mi sa facut asa rau pt ca nu am mancat si doar am baut apa..pt ca asta am si vomitat :D adica eu stiu ca au mai fost si alte zile care am facut asa si nu am avut nimic... sincer chiar vb ieri cu cineva, care ma intreba cum ma simt, daca imi e rau...si ma laudam cat de norocoasa am fost...si mi zis ca daca nu mi-a fost rau pana acum sigur nici nu o sa-mi mai fie... cred ca ma deochiat :)) ca dupa ce am vb cu ea la scurt timp mi sa cam facut rau, da nu grav...

Afectiunea este germenele pasiunii. Pasiunea este germenele celei mai perfecte iubiri.10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Aline din cate am aflat si eu DT costa intre 200-300 ron in functie de cabinet.Dar foarte rapid te-a programat.
Marrya eu nu beau apa pana dupa ora 12. Daca beau dimineata mi-e rau.
mananc de nenumarate ori pana la acea ora dar nu beau apa. Nu e bine, dar doar asa ma simt bine.
Dalia si eu tot la pizza am poftit azi si mi-am cumparat pt cina.

Sotul are astazi petrecerea de final si sunt cu fata acasa.
Prevad ca la 8 suntem in pat. Denisa la desene, eu dormind.

Alina cat are primul copil??

Elena & Denisa
10 saptamani

Mergi la inceput

Ele eu beau apa mereu si in timpul noptii ma trezesc sa beau,dimineata cand deschid ochii e primul lucru care il fac...uneori ma enerveaza, am zis ca o sa incerc sa beau multa apa ziua mai fortat poate asa nu o sa mai simt nevoia sa beau si in timpul noptii... si o sa incerc sa mananc ceva dimineata, chiar daca nu simt nevoia.. pt ca cred ca din cauza asta mi sa facut rau.

Afectiunea este germenele pasiunii. Pasiunea este germenele celei mai perfecte iubiri.10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

Citat:
citat din mesajul lui dnapotecuta

Cami, imi pare rau. Nu-i timpul trecut, insa. Tinem pumnii. De cand incerci?

Alina 11+

is la a doua luna dupa scoaterea steriletului, dr mi-a zis ca dac nu apare bebe in 6 luni sa-l caut!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty200 spune:

Va multumec fetele mele pentru sustinere si incurajare, de-ati stii cat face un gand bun cand esti ingrijorat ...

acum am ajuns de la eco, bebelusul meu este mai mare cu 2 zile decat trebuie, are 9 saptamani si 5 zile si 29-30 mm deci nici poveste cat l-a masurat cealalta ginecoloaga, medicul a zis ca probabil dr. de ieri l-a prins intr-o pozitie gresita si nu l-a masurat tot, azi mi-a facut si poze 3 D, are capusor, si membre, a miscat din piciorus, are cord bun, a zis ca vizual a apreciat ca nu-i indicat sa puna dopplerul pe el ca il fragilizeaza la varsta asta, am zis si eu ca doar de curiozitate sa vad cate batai are pe minut nu-l mai chinuim cu dopllerul daca el zice ca-i ok.

Cu trombofiliile a zis ca din experienta pe care o are el in sarcini cu trombofilii sunt ok recomandarile geneticianei adica asa cum am luat si pana acum, aspenter si celelalte vitamine, mi-a zis ca daca vreau inca o parere ma trimite la dr. Avram care e o hematoloaga f buna si ca da daca ii scriu la Uscatescu e f probabil sa-mi dea clexane dar lui dr. Avram i se pare mai competenta si sa merg pe mana ei, daca ea zice Clexane atunci sa fac dar el nu crede ca imi va da ca 40% din populatie are Pai heterozigor si 33% cealalta pe care o am eu, s-a uitat insa atent la celelate sa vada daca-s negative, factor V si inca careva nu-mi mai amintesc care.

Deci deocamdata se pare ca totu-i ok, a zis ca e o sarcina la care n-are ce sa-i reproseze deocamdata.

Dnapotecuta, uite ca am uitat sa-l intreb pe medic cat costa dublu test, m-a chemat in 3 ian sa-l fac, voi avea 12 saptamani si 2 zile. Mi-a zis ca la varsta mea nu-i asa relevant dar daca nu ma stresez de rezultat sa-l fac. Oricum aproape sigur fac si amniocenteza.

9+

Mergi la inceput

Betty ma bucur ca bebe e bine... cred ca ti-ai luat o piatra dupa inima.
Eu pe 2 ianuarie merg la ecograf si atunci o sa fac si dublu test... sunt curioasa cat de mult o sa creasca bebe pana atunci...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_popa27 spune:

Nu am mai scris de mult dar v-am citit aproape in ficare zi . E placut sa vezi cum evolueaza toate sarcinile.
Eu am fost alaltaieri pt dublu test si torch si am platit 130 RON pt DT. si 300 Ron pt TORCH.
Ce m-a surprins pe mine a fost ca nu mi-au facut nici o ecografie ci numai analizele pt care o sa primesc rezulatul pe mail (mi s-a parut mai practic). Am intrebat-o pe fata de la laborator daca isi au rostul analizele daca ecografia o sa o fac dupa 2 saptamani....ea a spus ca are ca imi face medicul aprecierile in functie de masuratorile ecografice........acum eu nu prea mai inteleg nimic ca pe peste tot scrie altceva dar sigur Dr stie mai bine.

11

Mergi la inceput

Elena, cam asa am dat - 100 la eco si 170 la sange. La noi aici te descurci repede. Bani sa ai. Efectiv m-a intebat la control daca vreau sa fac dublu test, am zis ca da si, in plus fata de eco nrmala, mi-a trecut si masuratorile pentru acesta. Iar sange mi-am luat la un cabinet aproape de casa azi de dimineata. mai prost e cu rezultatul, insa. Ca am prins perioada asta cu sarbatorile si cred ca o sa le primesc in cca 3 saptamani. Ma rog.
Vlad are 4 ani impliniti de Mos Nicolae.

Alina 11+

Mergi la inceput