Burtici cu stelute de iulie august 2013 ( 5 )
Raspunsuri - Pagina 16
dariana29 spune:
Buna ziua burticilor! Sper sa ma primiti si pe mine in randul vostru. Am facut beta HCG la 18 zile de la ovulatie si rezultatul este 1059. Este bine? La 11 zile de la ovulatie rezultatul era 120.
UM : 04.11.2012
DPN : 11.08.2012
Data nasterii : 05.06.1980
5+
Cris_25 spune:
V-am zis eu ca sunteti harnicute si n-o sa reusesc sa ma tin de voi Totusi, va citesc din umbra, chiar daca nu am noutati ... si mi se pare ca voi sunteti asa maaaari ... Eu abia astept sa fie maine, sa am 6 saptamani (dupa masuratorile mele) ... pt ca la eco a vazut doar sacul embrionar ... dar sper sapt viitoare cand merg iar sa se vada bine si sa se auda si inimioara... o sa am 6 sapt si 4 zile.
Deocamdata ma mai lupt cu raceala... stau cuminte in pat ... si iau toate naturistele posibile ... inclusiv albastru de metil si miere in ridiche (care altadata mi se pareau scarboase si nu le acceptan) ... Asta sa fie cel mai mare sacrificiu pt minunea de bb
Va pup
5+
Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota
Gena PAI Mutatia -844G Homozigota
FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, august 2011 Budapesta, dr. PK, nereusit
FIV4, aprilie 2012 Budapesta, dr. PK, nereusit
FET noiembrie 2012 Budapesta, dr. PK, reusit
Cris_25 spune:
E bine dariana ... eu la 18 zile de la ovulatie am avut 1079 ...
Important e sa se dubleze la 48 de ore... Daca in Z11 ai avut 120, in Z13 ar fi trebuit sa fie peste 240, in Z15 480 si in Z17 960 ... Deci e buna valoarea ta!
Felicitari pentru burtica si sarcina usoara sa ai!
5+
Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota
Gena PAI Mutatia -844G Homozigota
FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, august 2011 Budapesta, dr. PK, nereusit
FIV4, aprilie 2012 Budapesta, dr. PK, nereusit
FET noiembrie 2012 Budapesta, dr. PK, reusit
happy_ama spune:
Buna, fetelor!!
Dariana, felicitari!! si sarcina usoara!
Fetelor, credeam ca numai eu imi fac 1000 de ganduri pe care ma lupt sa le alung prin orice mijloace Si peste tot pe unde citesti cica ar trebui sa fii zen Eu una cand am ganduri aiurea incerc sa ma vad cu bebe in brate...si ma copleseste un sentiment asa...
In alta ordine de idei, mai "vesel", are cineva de gand sa faca vreun sport special pentru burtici? Ma gandeam la inot sau pilates (cursuri speciale) si ma gandeam poate stie cineva mai multe sa imi spuna si mie...
Va pupacesc
Happy_Ama 9+
Ele spune:
Dariana bine ai venit!!
Cris mari? sau babe pe bune?
Ama eu am fost aia de faceam sport ca nebuna inainte de sarcina.Si exercitii grele cu antrenori nebuni , de 4-5 ori pe sapt. Ei acuma lenevesc. Vreau sa scap de primul trimestru. Consider ca e perioada periculoasa. Unele pierd sarcina ca ridica un bidon de 5l. Nu ma risc.
Amortesc, ma simt ca o baba...dar stau cuminte. Am deja exercitii pentru gravide.
Elena & Denisa
10 saptamani
kmy_black spune:
buna fetelor!!!din pacate s-a dus si a doua incercare de a ma alatura voua, de astazi a inceputl spotingul, adio II
sarcina usoara si la termen va doresc la toate
marrya31 spune:
Buna fetele! Sarcina usoara Dariana!
Mie azi mi-a fost rau ca nici-o data, incat am si vomitat, credeam ca o sa scap de acus... asta cred, pt ca m-am plans de ce mie nu imi e rau :D
Afectiunea este germenele pasiunii. Pasiunea este germenele celei mai perfecte iubiri.10+
happy_ama spune:
Ele, eu ma gandeam din trimestrul II si numai cu avizul dr. Nu ma risc. Inainte faceam kangoo si vorba ta, acum parca sunt de lemn...
Happy_Ama 9+
dnapotecuta spune:
Paula, eu stiam ca daca alegi varianta e concediu de 1 an e ok insa daca optezi sa stai cu bb 2 ani acasa angajatorul nu mai e obligat sa iti tina postul. Oricum in astia 2 ani sper sa misc ceva pe cont propriu ca la stat am fost, la privat am fost... parca peste tot scartaie.
Cami, imi pare rau. Nu-i timpul trecut, insa. Tinem pumnii. De cand incerci?
Alina 11+
dalia87 spune:
Mersi fetelor de incurajari,m-am mai linistit daca asa s-a vazut si la voi,eu ma mai duc peste o luna la eco nu mai vreau sa ma grabesc si dupaia sa fiu dezamagita,stiu ca la 10 sapt se vad si manutele si piciorusele.
Dariana,felicitari,bine ai venit printre noi.Sa ai o sarcina usoara si la termen!
Kmy Black,imi pare rau ca nu o sa ai bebe deodata cu noi,dar sunt sigura ca se va intampla si la tine minunea in curand.Speram sa ne anunti si pe noi cand se va intampla.
Ele,eu ridic zilnic 11 kg(pe fiicamea) si nu ma doare burta sau ceva si sper din toata inima sa nu mi se intample nimic ,dar nu am ce face.sotu toata ziua ii la lucru si picea mea nu stie sa coboare scarile asa ca...stiu ca ii periculos sa ti se deschida colul uterin prea repede,parca asta e problema,dar la mine tocmai asta a fost problema la prima sarcina de am nascut prin cezariana,nu mi s-a deschis colul.Sper sa fie la fel si acuma,caci tot cezariana fac.
Azi am avut toata ziua pofta de pizza,si i-am zis la sotu meu sa nu vina acasa fara...si acuma cand ma gandesc nu mai pot astepta pana vine acasa.of poftele astea...