Burtici cu stelute de iulie august 2013 ( 5 )

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns betty200 spune:

Criss bine-ai venit intre noi!

Dnapotecuta, ai un umor deosebit cu care iti scrii postarile, le citesc cu fruntea descretita tot timpul ... o zi faina si tie!
Abia astept sa trecem toate peste iulie, august, sa facem o conferinta video si sa tragem niste povesti pe cinste ...

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Buna burtici!!

Eu robotesc tot we si normal ca burta e tare mai mereu. Nu stiu cat e de normal sau nu.
Si tot as mai avea cate ceva de facut dar il las pe al meu sot sa se ocupe. De acuma ma bag ma dush, manichiura..sa ma pregatesc de ultima saptamana de munca pe 2012.
Astazi am facut 11 sapt. Mi se pare ca trece timpul repede. Astept sa scap si de luna 3. As vrea sa incep sa ma misc putin cu sportul de gravide ca ma simt nasol, ma dor umerii, capul, spatele, etc.

Maine as vrea sa ma duc sa imi fac Torch sau marti. Pot face analiza si fara trimitere. Sau astept sa imi dea medicul in 27 dec?

Elena & Denisa
11 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dnapotecuta spune:

Multumesc frumos, Betty. Esti o draguta.
Elena, eu imi amintesc de la prima sarcina. Burtica tare era semn ca trebuie sa ma asez si sa ma linistesc. pateam asta la oboseala sau cand ma fortam prea tare. Cat despre miscare abia astept si eu sa treaca astenia asta de prim trimestru. Nu fac nimic toata ziua si la pranz tot mor de somn. O sa incerc si eu pe cat posibil sa imi supraveghez regimul ca vad ca m-am mai potolit cu greturile. Am luat aproape 5 kile ceea ce nu e bine. La mine au facut front comun mai multi factori. Una la mana ca sunt maxim predispusa ereditar la ingrasare. Am si mancat aiurea si cat se poate de neconform, am lasat si tigarile (ultima experienta de acest gen m-a costat 6 kg in o luna jumate - sa speram ca asta e ultima de acest gen si imi vine mintea definitiv la cap) si sa nu mai vorbim de faptul ca si bebe cere.
Pe langa toate astea am ajuns dintr-o data acasa intr-un mare sedentarism - de la aproape 11 ore de munca pe zi dintr-o data nu mai faci nimic la propriu. Nici pe scaun n-am voie sa stau prea mult asa ca ma astept la ce-i mai rau. Ma oftic ca dupa Vlad am adoptat un stil de viata foarte ok si ajunsesem cat de cat la o greutate ok. Mi-am promis ca la o eventuala a doua sarcina o sa fiu atenta la detaliile astea. am ramas insa cu gandul.
deci la mine e exclus sportul insa admir pe si tin pumnii tuturor viitoarelor mame care fac sport.

Alina 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Salutare
Alina, eu m-am lasat de fumat in august, m-a costat 3 kg, dar vad ca recuperez acum...
Eu sunt o lenesa si sunt f comoda, nu mai bine stau eu in pat cu o carte in mana, decat sa ma duc la sport? Dar promit solemn, ca duap nastere voi fi cea mai harnicuta sportiva. Apropo de asta, am fost azi sa-mi iau crema antivergeturi, dar nu m-a lasat inima sa dau 150 de lei pe un tub. Inca ma gandesc ca nu am burat asa mare, dar in 2 sapt nu mai am de ales...
Elena, mie pt TORCH nu mi-a dat trimitere, a zis dr de familie ca nu tb.
Crissya, bine ai venit si sarcina usoara!!

Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 9+
Am implinit doi anisori!!!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana29 spune:

Buna seara!

Tot citind la voi despre greturi, somn si alte manifestari ale sarcinii, incep sa-mi fac griji. Eu nu ma simt ca o femeie insarcinata, nu am niciun simptom. E prea devreme inca? Eu voi merge abia vineri la prima ecografie, m-am gandit ca asa e mai bine avand in vedere ca la mine ovulatia a fost tarzie, in ziua 22. Calculat dupa ultimul ciclu, 4 noiembrie, as fi in 6 saptamani si 1 zi, dar practic de la conceptie sunt doar 3 saptamani. Credeti ca la mine sa va aplica alta metoda de calcul a datei nasterii? Sau va fi calculul obisnuit si atunci bebe va fi mereu la ecograf mai mic cu 1 saptamana? Sunt nedumerita!
Sa aveti o saptamana minunata!

5+
[url=http://lilypie.com][/url]

Mergi la inceput

Dariana eu zic ca e devreme sa vezi mare lucru . o sa se vada doar ca e pozitionat unde trebuie. Cel putin asa a fost la mine. Am mers la 6 sapt si 2 zile dupa UM. Si inca ai sanse sa te apuce greturile> la Denisa m-au apucat la 8 sapt.

Alina si eu ma asez cand simt ca mi se intareste burta. Eu revad sarcina de acum 9 ani de la fata cu intaritul asta de burta. Si refuz sa cred ca e grav. Nu ma doare doar ca o simt tensionata.Ginecologul pana acum nu a pus mana deloc pe bruta mea, doar eco si atata.
Eu ma mir ca nu am kg puse cu toate ca bag de toate si muult.

Si burta am. Talia deja e istorie. Ma tot analizez de celulita , inca nu a aparut.
Apropo, sportul in sarcina daca aveti de gand sa faceti nu e ca sa nu luati kg. Deci nu va faceti sperante. E doar pt a nu amorti, a va simti mai bine psihic dar daca bagati un ochi pe youtube, o sa vedeti ca sunt de babe. (dupa parerea mea care faceam f intense)

Elena & Denisa
11 saptamani

Mergi la inceput

Paula, statul ala in pat cu cartea in mana mi se aplica mia mult decat crezi. Asta a fost una din partile bune ale statului acasa. Mi-am redescoperit pasiunea pentru romanele victoriene si am reusit sa fac treburi cu piticul meu pe care nu le-am mai facut de 2 ani de zile. Cu sportul am avut o incercare esuata nu din cauza vointei ci a lipsei de timp. Alergam dupa munca intr-un mare stil si ajungeam mai mult moarta decat vie la sala si de la sala acasa asa ca m-am torturat asa cam 1 luna si dupa aia am renuntat. Pe langa fuga ontinua mai presupunea si bani la bona sa stea cu Vlad. M-am regasit insa in regimul de viata Montignac care mi-a adus o tona de beneficii si a fost mai pe gustul meu decat sportul. La acest al doilea capitol am ramas cu mersul indelungat pe jos si cu treburile in casa si cam atat.

Alina 11+

Mergi la inceput

Dariana, eu simptome am inceput la ambele sarcini sa am de la 6-7 saptamani asa ca nu e timpul pirdut. Poate, insa, ai noroc si te ocolesc.

Alina 11+

Mergi la inceput

Oare nu v-am scris deja??
Dupa multi ani in care la fel ma plnageam ba de lipsa bani, timp si tinute speciale mai apucat ACASA de sport.
Am inceput cu tae bo, dupa care mi-am descarcat antrenamente mai elaborate.
Fac (faceam) in fiecare seara de la ora 20.00. Tinuta nu era obligatorie, doar laptopul si vointa.
Oricum nu vreau sa fiu off topic....la mine sportul e subiect tare indragit , as vb ore intregi de cat de bine face sportul vietii noastre ..dar va stau la dispozitie daca o sa aveti intrebari .

Elena & Denisa
11 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

Ele ... ziceam mai devreme ca va invidiez ca sunteti "mari" , dar ma refeream strict la burtica ... toate sunteti 9,10,11+ ... eu abia 6 Altceva nu am ce invidia ca stau bine cu toate ... si cu varsta (am 31 de ani ) si cu kilogramele (am 78 )...

Fetelor ... am cateva intrebari... mai ales ca multe sunteti la a doua sarcina ... Eu inca nu am anuntat ca-s ...pana e sigur, asa ca nu am pe cine sa intreb ... Sa nu radeti ... pls
1. Voi folositi gel intim in perioada asta? Eu folosesc utrogestan si as simti nevoia de gel intim uneori ... dar daca face rau la bb, mai bine nu ...
2. Baie e voie sa facem? sau numai dus?
3. Cu unghiile cum procedati? Am vazut ca gel nu folositi ... nici eu ... dar oja simpla e ok? sau macar ceva intaritor? sau voi le lasati asa naturale?
4. Dar parfumuri, solutie de intins parul ... sau alte chimicale care intr-un fel sau altul au contact cu pielea?

Sper ca nu par obsedata ... dar nu as vrea sa fac greseli ... Joi merg la gine si o sa mai intreb si acolo, dar parca cu voi altfel imi permit!

Va pup

6+

Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota
Gena PAI Mutatia -844G Homozigota

FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, august 2011 Budapesta, dr. PK, nereusit
FIV4, aprilie 2012 Budapesta, dr. PK, nereusit
FET noiembrie 2012 Budapesta, dr. PK, reusit

Mergi la inceput