Burtici cu stelute de iulie august 2013 ( 5 )

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marrya31 spune:

Buna fetele!Paula da ce crema e aia? Mi se pare enorm de scumpa... eu mi-am luat de la palmers lotiune de corp cu unt de cacao, mi se pare ok,deocamdata :) si nu am dat mai mult de 20 ron
Dariana, nu-ti fa griji... nici eu la inceput nu aveam nimic, nici nu ma simteam graviduta, asta pana vineri cand am facut-o lata :D

Afectiunea este germenele pasiunii. Pasiunea este germenele celei mai perfecte iubiri. 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty200 spune:

Dnapotecuta bine ca aud ca-i generala treaba cu astenia ca eu deja ma ingrijoram de starea asta depresiva ce-o am de cand am ramas gravi ...

Dariana inca-i devreme pt. simptome si greturi iar cu calculul saptamanilor esti exact ca mine, si eu stiu sigur ca am ovulat in ziua 20 a ciclului ca am monitorizat exact si atunci adaugi la ziua ovulatiei 2 saptamani si ai data sarcinii. Eu ti-as sugera daca esti sigura de data ovulatiei si cand te intreaba medicul data menstruatiei sa-i spui data ovulatiei - 2 saptamani asta ca sa nu te panichezi cand o sa faca ochii mari ca e prea mica sarcina. Ei chiar daca le spui ca ovulatia a fost mai tarziu nu baga in seama si prima data se mira iar tu apuci sa te stresezi pana se dumireste el.

Paula bine-ai venit in gasca cititoarelor ... asa-s si eu lenesa notorie, eu am noroc ca am o bicicleta eliptica in casa si mai de gura copiilor (baiatul ma pune sa fac) mai pedalez cate putin, dar acum mai rarut ca sa nu-i fac rau la bebe vezi doamne ...

Criss cat ai zice peste vei deveni si tu "mare"

Gel intim nu-i foarte recomandat, in sensul folosirii lui interne ca la exterior il folosesc si eu, de fapt vaginul se curata singur la interior, doar exterior e treaba noastra.

Parfum eu n-am mai putut sa folosesc de cand am ramas gravida, imi vine sa vomit daca-l simt iar in loc de deodorant mi-am luat unul cu bila eco cica , am dat 60 Ron pe el ...da ce nu face mama pt puiul ei ...

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Marrya, pt mine crema Mustela e sfanta...am mai zis, ca in sarcina cu Raul nu am facut nici o vergetura, numai pe solduri mi-au aparut, unde nu m-am dat cu crema.

Betty, noi suntem o familie de cititori inraiti, sper sa ne mosteneasca si copii. Pt mine, raiul e o biblioteca mare, mare cu o infinitate de carti, doar ca acum nu mai prea apuc la carti cum as vrea.

Elena, dupa ce nasc, vrei sa fii antrenoarea mea?...parca asa , acasa, imi surade mult mai mult...

Cris:
1. Nu
2.Baie e voie, doar sa nu fie fierbinte.
3. Ma mai fac si cu oja.
4. Acum sa nu exageram, suntem doar gravide, nu e cazul sa mergem in varful muntelui si sa stam acolo, sa nu ne atinga nimic. Daca suporti parfumul, eu zic ca nu e nici o pb. Si pt vopseaua de par, eu am inteles, sper sa nu ma insel, ca de fapt periculosi ar fi vaporii (dar nu stiu ce vapori- ca nu lucrez in domeniu)

Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 9+
Am implinit doi anisori!!!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_popa27 spune:

Buna gravidutelor!

Vreau sa va scriu ceva in legatura cu dublu test-ul. Pt ca nu mai intelegeam de ce nu mi s-a facut eco in aceeasi perioada cu analizele am inceput sa caut pe net informatii (deja devenisem paranoica... am gandeam ca am aruncat banii pe fereastra si mai si ratez perioada potrivita pt DT) Se pare ca de an jumate sau doi mai exista o metoda de a face dublu testul si anume metoda Nicolaides. La aceasta metoda sangele se recolteaza la 9-10+6 sapt si ecografia se face dupa 2 sapt. Se pare ca aceasta metoda ar avea rezultate fals pozitive mult mai mici fata de DT clasic. Astept sa merg al Dr intre sarbatori si intreb mai multe

Va pup sper sa ajute!

11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Buna dimineata!
Am inceput saptamana cu bine. M-am odihnit aseara asa bine de parca ma simt plina de energie.

Seara inca sunt terminata de durerea de cap care e zilnica (mai are cineva dureri de cap persistente si crunte de nu suporta perna sub cap? ).

Eu mi-am dat gelul jos de pe unghii iar acuma le fac cu oja, ca sa nu arate ca naiba. Dar mi-am propus sa le las curate si scurte. probabil nu in perioada sarbatorilor, dar dupa pun in aplicare.
La care gel intim va referiti voi??
Dus faceam inainte si fac si acum. In cada nu am rabdare si nici timp sa stau.
La parfumuri depinde de zile. Astazi de ex m-am parfumat, dar imi aleg parfumul sa imi priasca. De cand sunt gravida ma dau f rar din acelasi motiv, nu le suport. De baza este dushul, sapunul si deo solid.

Paula cu mare drag, sper sa ne incurajam una pe alta sa ne apucam de treaba dupa ce nastem.

Elena & Denisa
11 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dnapotecuta spune:

O doamne, nu mai vorbiti de parfumuri si alte cele.... mi se rascolesc toate cele inauntru mai ceva ca la eventratie. Eu am renuntat si la deo de subrat inclusiv... ma spal toata ziua buna ziua insa pe el nu-l mai pot folosi. Tot caut unul fara miros insa inca n-am avut bafta sa il si gasesc. Altfel sapunul e odourless, la fel si uleiul de bebe (dintotdeauna sunt obisnuita sa ma dau cu ulei de bebe pe pielea uda si apoi sa ma frec energic cu prosopul. lasa o piele super si este cea mai comoda solutie pentru lenese ca mine care n-au rabdare sa se absoarba varii lotiuni la nivelul pielii). Sa nu mai zic de sampon care la fel, nu are miros. Cu toate astea e un calvar de cate ori trebuie sa intru in baie... toate cele de pe rafturi se aliaza impotriva mea.
De vopsit mi-am pus si eu problema de N ori. Am de acum o tichiuta evreiasca de fire albe pe crestet onorabila tare. Pe de o parte e ok ca stau acasa dar tot nu ma suport asa ca inca nu stiu ce voi face. Am inteles insa ca dupa a 16-a saptamana riscuile ar fi mai mici asa ca mai stau o luna ca n-am sa mor si voi vedea atunci ce si cum... poate niste suvite...
Nu stiu care e faza cu gelul... eu aici inteleg 2 chestii: ori e gelul de igiena intima cu care te speli la dansa in loc de sapun care este total ok... ori e cel lubrifiant la care nu mai stiu dar ma indoiesc ca ar trebui folosit in aceasta perioada. Deci preludiile lungi... cheia marilor succese. am si eu unul in sertar insa daca a zburat puiul cu ata la acest capitol datorita faptului ca sarcina e cu risc cred ca am sa fac un pustiu de bine sa-i fac vant la cos sa nu expire pe acolo... pana dupa lauzie e vreme lunga si ne descurcam cum putem.
La primul bb am avut aceeasi problema numai ca eram mai inconstienta nitel. Acum mi-e cam frica drept sa spun sa intreprind ceva.... ne multumim cu pseudo eliberari de hormoni, pardon my French....
Pe unghii momentan n-am mai dat cu nimic insa nu din perspectiva sarcinii... toata vara au fost ziua si culoarea si la maini si la picioare asa ca le-am scurtat de tot si le-am lasat in pace sa se mai adune saracele ca nu cred ca le-a fost tocmai roz aproape 4 luni de zile. Deja au inceput sa arate a unghii de om normal asa ca preconizez ca rin ianuarie asa pe la safrsit vor intra in rutina generala... adica cel putin lac intaritor incolor la fiecare sedinta de manichiura si pedichiura. Gel n-am avut niciodata ca n-a fost nevoie.
Baita eu zic sa facem cat se mai poate ca dupa aia nodea mai incape in cada sau se mai poate ridica de acolo. Am inteles ca ar fi ok numai ca apa trebuie sa fie calduta si durata scurta... in rest sunt chiar indicate ca ajuta porii sa se curete si sa se deschida bine ca sa puteti da cu ce vreti voi pe piele dupa aia... norocoaselor!!!

Alina 11+

Mergi la inceput

Diana, nu stiam. Multumim de info. Eu se pare ca am facut varianta clasica. Sper sa n-am vreo surpriza pe atatia bani ca m-apuca toate furiile. Am auzit atatea povesti nasolae ca sincer nici -am fost foarte hotarata sa il fac... am cam mers asa cu valul. Ma rog... sper sa fie ok la toata lumea sa ne linistim macar din acest punct de vedere.

Alina 11+

Mergi la inceput

Elena, asta cu durerea de cap se pare ca e destul e comuna in sarcina...eu slava domnului macar pe asta n-o am. Pe asta si hemoroizii...In ce priveste restul simptomelor din carti iti stau la dispozitie.

Alina 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Eu folosesc cu spor lubrifiantul. :)
Nu stiu daca e recomandat sau nu, dar decat sa ma aleg cu o infectie urinara mai bine dau cu asta.

Refuz sa renunt la toate cele...la Denisa am avut interzis sexul. Si la fel eram si noi la Alina cu pseudo. Of, pe incurajez zicandu-mi : sunt gravida, nu bolnava.

Nu am timp sa fac cautari acum pe google, ca tre sa imi dau comenzile la munca si va intreb: Translucenta nucala e diferita de DT? daca la 12 sapt fac translucenta, cand fac DT?

Elena & Denisa
11 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Capitol nou

Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 9+
Am implinit doi anisori!!!

poze

Mergi la inceput