Frustrare?Indignare?Suparare!?Am motive??
Raspunsuri - Pagina 9
Letitia1 spune:
Eumada, nu e prima data cind te lauzi pe forumul asta cu actiunile tale caritabile. Cum ti-ai strcat ditamai masina sa ajuti amaritii. Uite numai cum suna ceea ce spui.
Cit despre limbaj, tu vorbesti? Nu-s 3 sapatmini de cind Desprecopii se gindea serios sa-ti inchida contul datorita limbajului de maidan folosit de tine pe forum. Jeez, ce tupeu au unii....
mianna spune:
sper, sper de dragul acelor copilasi protagonisti ai acestor actiuni ca acest topic aduce mai multi simpatizanti decat indeparteaza.
pentru mine, feedback-ul (sau lipsa lui, care inseamna si ea ceva) e foarte important. si, din cate stiu, cred ca e firesc sa fie asa.
am inceput in anul asta ca o "cuca" aproape noua (aproape, fiindca mi s-au reamintit chestii de care eu una uitasem), am facut si greseli pe care ulterior le-am inteles, feedback-ul negativ (de fapt lipsa feedback-ului, care inseamna acelasi lucru) m-a dat nitel inapoi, am mai prins curaj si-am mai incercat una-alta...
intr-adevar, bilet la tombola n-am luat. si nici n-o sa iau. deci se pare ca nu ma calific de fapt in categoria "cuca". dar poate topicul asta va reprezenta inca un pas inapoi.ma straduiesc sa insemne doar o mentinere pe loc.
ca sa fie clar, feedback-ul nu inseamna floricele sau inimioare deasupra avatarului sau mentionarea user-name-ului cu bold si-o floare langa el in vreun topic.
szivarvany spune:
Rall, tu esti o finuta si o draguta lav iu
Am tot vrut sa scriu azi si aici, n am apucat.
Vroiam doar sa zic ca o stiu pe Anca de la Umanitare. Colaboram, de ani de zile. Stiu ca o ia valul asa cum ma ia si pe mine de muuulte ori. suntem noi mai repezite. Ea e un suflet mare, care ajuta mereu
Si mai vroiam sa va zic ceva. Eu nu sunt implicata direct, sa zicem eu sunt in mijlocul treburilor cand vine vorba de aciunile astea mai mari sau mai mici, sunt mereu luata de val, de entuziasm, de disperare, cobor si urc de la dezamagire la extaz, azi ieri uram Craciunul si azi il iubesc (Ralcat jtie dice).
DC este forumul meu de suflet si va ramane. Poate de asta nu inteleg dc dom`le nu vreti sa luati un bilet cu 10 lei la tombola organizata de forumul pe care l deschideti zi de zi si sa dati satisfactia organizatoarelor ca s au cumparat biletele, ca actiunea a fost una de succes, ca acei copii au fost in gandurile voastre
Stiu si sunt sigura ca sunt foarte, foarte multi forumisti care ajuta si aici, in anonimat, cu unii am complotat eu, altii au complotat pentru mine, si multi, multi altii care ajuta in viata de zi cu zi
Eu la randul meu am fost ajutata de foarte multe ori, deci stiu ca acele persoane exista
Chiar alaltaieri am fost ajutata sa pot ajuta si sa pot fi azi fericita, ca aproape mi am indeplinit ce mi-am propus
Poate vreti si voi sa ajutati
Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
_
Au nevoie de noi: Iulia Copiii Monicai Alex Luca
Impreuna pentru 60 de copii
Prietenii lui Mos Craciun
alinuk spune:
Mianna asculta la mine
te-a prins valul
nu mai ai scapare
Dar
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (4 ani) si Teo voinik (6 ani)
Licitatie si Tombola "Spiritul Craciunului"
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
andacos spune:
mamagiuliei,in afara de Dc,mai participi si la alte activitazi de ajutor,umanitare?
Dana
ancadragoman spune:
vad ca s--a deviat grav de la subiect asa ca rog inchiderea subiectului
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
szivarvany spune:
Da, de cate ori e nevoie, cine are nevoie ma gaseste, 365 de zile pe an , nu doar pe DC .
In caz ca vrei dovezi Andacos iti trimit poze sau extrase de cont ?!
Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
_
andacos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui szivarvany In caz ca vrei dovezi Andacos iti trimit poze sau extrase de cont ?! Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici, inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana, botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP. _ Au nevoie de noi: Iulia Copiii Monicai Alex Luca Impreuna pentru 60 de copii Prietenii lui Mos Craciun |
nu,bineintzeles ca nu,ca doar nici cei ce ajuta in alta parte nu-tzi arata tzie extrasul de cont!
Dana
Cricor spune:
ianinte sa se inchida...
ana_l....foarte, foarte urat mesajul tau....n-ai spus nimic, dar nimic concret..ai aruncat insinuari si iz de necinste peste niste oameni despre care nu stii nimic, dar absolut nimic.
szivarvany spune:
EU nu am venit aici sa ma cert, cu nimeni, nici macar cu tine care azi esti pusa pe hartza si nu e cazul
Vroiam doar sa zic ca nu e greu sa ajuti si 10 lei cateodata fac diferenta.
Nu vreau sa zic cate poti lua uneori de 10 lei si poti ajuta pe cineva Si 10 lei o sa am mereu pt cine are nevoie
_