Frustrare?Indignare?Suparare!?Am motive??
Raspunsuri - Pagina 6
alinuk spune:
Andacos iti multumim si tie
chiar te-ai implicat ft frumos in campania aceasta
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (4 ani) si Teo voinik (6 ani)
Licitatie si Tombola "Spiritul Craciunului"
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
ancadragoman spune:
Scopul meu nu a fost sa te ingretosez pe tine,cred ca ti se trage totusi de la icrele negre ...si nu este actiunea mea
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
andacos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinuk Andacos iti multumim si tie chiar te-ai implicat ft frumos in campania aceasta Alinuk si ostrogotzii din dotare: Andu mik (4 ani) si Teo voinik (6 ani) Licitatie si Tombola "Spiritul Craciunului" ................................................... Nimic nu-i intamplator! ............................................................................ |
Alinuk,mesajul tau frumos si din suflet,m-a facut s-o fac!
Deci conteaza forma in care te exprimi,contzinutul.
daca venea ancadragoman cu o formulare ca cea de la subiectul asta...nu stiu,sincer itzi spun.
mesajul tau insa mi-a mers la inima,chiar am vrut s-o fac,cu inima deschis,fara ginduri ascunse,fara a cere adulatzia sau recunostintza cuiva.
Deci datorita tzie...!(desi ma simt cam incomod ca mi-ai mentzionat numele aici,nu trebuia)
Dana
ancadragoman spune:
Intr-adevar,Alina este poeta grupului
poze si filmulete
povestea nasterii
andacos spune:
citat din mesajul lui ancadragoman Intr-adevar,Alina este poeta grupului anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!! |
atunci,consult-o pe ea inainte de a mai deschide asemenea subiecte!
Dana
ancadragoman spune:
Nu cred ca o sa iti urmez sfatul,dar tu poti linistita sa nu le citesti
poze si filmulete
povestea nasterii
andacos spune:
anca,mai repet o singura data...asemenea manifestari(ca ale tale,raspunsurile tale la subiect si in primul rind subiectul asta)nu poate aduce multe lucruri bune la campanie!
Si e pacat,e mare pacat ca un om sa strice ,cu comportamentul lui...munca si im plicarea altora.
Eu zic sa te gindetsi o secunda la ceea ce am scris.Macar o secunda!
Ca n-am scris cu scopul de a te enerva pe tine...!
Deci...o secunda,atit!
Dana
Letitia1 spune:
ancadragoman: Si da,poate chiar vreau sa le dau peste nas |
Ei, cu atitudine de asta nu o sa rezolvi nimic. Cristoiu a spus foarte bine tot ce era de spus la acest subiect.
mihaela_s spune:
Multumesc! Nu stiu cum de mi-a scapat, am cam citit in general subiectele unde se doneaza si cum nu pot participa la fiecare, am ales mereu cate unul care mi s-a parut mai "special" desi absolut orice caz merita din plin.
tuturor care va implicati, sunt convinsa ca nu e usor.
capcaunul spune:
citat din mesajul lui eumada pe cei care poate nu pot cumpara orice pentru puii lor ...ei acum i-ai facut frustrati ... |
Ca intotdeauna intelegi numai ceea ce vrei, nu ceea ce scrie pe monitor. Reciteste postarea si poate vei intelege.
Subiectul asta nu cred ca a fost deschis pentru replici acide sau otravite..exista alte subiecte mai potrivite. |
Ba tocmai ca da, si sper sa-si dea duhul la zz. Insasi initiatoarea subiectului e cea care a aruncat piatra in balta cu useri. Adica "hai sa ne batem cu pumnii in piept ce umanitari suntem, iar astilalti, care nu participati la actiunile NOASTRE umanitare, sunteti fara inima". Asta-i esenta postarii de debut.