Frustrare?Indignare?Suparare!?Am motive??

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Formularea mesajului n-a fost una fericita, clar.

Mesajul in sine, pentru mine macar, a fost unul pozitiv. Recunosc ca pentru mine sectiunile Umanitare si Sufletul Credintei sunt un fel de "Hic Sum Leones". Din motive diferite. Un motiv comun ar fi totusi impresia - se pare gresita - ca sunt niste micro-comunitati in interiorul comunitatii DC nu foarte welcoming - romgleza, bat-o vina.

Dar mi-am schimbat parerea, si probabil daca nu rabufnea pe aici Anca nu mi-o schimbam prea curand.

De cate ori deschid fereastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Parerea mea e ca acel cuvant"ingretosat" nu are ce cauta aici.Poate un sinonim dar in nici un caz asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Din pacate la subiecte de acest gen...tot cei care se implica in general se simt frustrati.

Am patit-o si eu anul trecut. Si m-am intrebat de ce...

Mi-am gasit si o explicatie... realizezi ca efortul tau de implicare e mic in comparatie cu nevoile copiilor. Parca iti e si jena sa spui ca ai facut, donat ceva... ca ti se pare putin.

Dar am mai realzat si ca putin cu putin... se aduna ceea ce pentru unii e suficient si uneori aduce bucurie, pt astia mici cat nici nu cuprindem noi.

si dintr-un subiect de genul asta avem ceva de inteles si invatat

iar Mihaela (si cred ca mai sunt si altii..caci vad a adunat sub asta intr-o ora cat nu a adunat intr-o sapt sub cu "Fii Mos Craciun pt acesti copii!")..chiar nu stia de ex de campanie..si a aflat acum

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (4 ani) si Teo voinik (6 ani)

Licitatie si Tombola "Spiritul Craciunului"
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul
...iar astilalti, care nu participati la actiunile NOASTRE umanitare, sunteti fara inima". Asta-i esenta postarii de debut.

Asta m-a atins si pe mine in mod neplacut si asta am incercat si eu sa precizez. Nucleul de campanii umanitare DespreCopii nu e unica miscare de acest gen. Mai sunt si altele pe langa si chiar nu e nevoie de implicare in campanii mega organizate pentru a face un bine.

Adica nu locuim chiar in Monaco, sa zici ca doar prin cine stie ce vagauna mai nimeresti un sarac si restul suntem toti bine merci in orase, de exemplu. Cam cat de greu crezi ca mi-a fost mie sa gasesc un beneficiar pt hainele lui Alex? Deloc greu, pentru ca unde te uiti, unde te intorci vezi numai amarati. Sa nu mai zic de bani.

Eu fug ca dracul de tamaie de tambalaul organizatiilor caritabile pentru ca :
- nu-mi plac tombolele
- ma deranjeaza mult campaniile de creat awareness, mi se pare ca ar putea naibii cu banii in sine sa faca si altceva decat sa dea de stire. Sunt la fel de sterile multe dintre ele ca pozele alea "da like si share daca nu-ti plac copiii batuti - wtf?".
- am un timp limitat si niste bani si aia limitati. Actiunile mele e bine se rezuma strict la strans din cand in cand prisosul meu fie haine, fie bani si livrat catre destinatarul X, care nu le are. Inainte de copil faceam voluntariat ici colo, iarasi, dijmuit cu ora in functie de cum scapam de la birou sau de la treburile casei in weekend. mergeam in adapostul / locul X pt 3 ore, acolo incercam sa fac cat mai multa treaba cu cap, ma intorceam acasa si cam asta era.

Asa ca eu oresc sa ma implic, da, dar fix cum m-am implicat si pana acum: daca am anumite bunuri materiale sau fonduri de bani, mici sau mari, de care ma pot dispensa, doresc sa le dau. Si cam atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui eumada
pe cei care poate nu pot cumpara orice pentru puii lor ...ei acum i-ai facut frustrati ...

Ca intotdeauna intelegi numai ceea ce vrei, nu ceea ce scrie pe monitor. Reciteste postarea si poate vei intelege.
Citat:

Subiectul asta nu cred ca a fost deschis pentru replici acide sau otravite..exista alte subiecte mai potrivite.

Ba tocmai ca da, si sper sa-si dea duhul la zz. Insasi initiatoarea subiectului e cea care a aruncat piatra in balta cu useri. Adica "hai sa ne batem cu pumnii in piept ce umanitari suntem, iar astilalti, care nu participati la actiunile NOASTRE umanitare, sunteti fara inima". Asta-i esenta postarii de debut.

Nu se bate nimeni cu pumnii in piept ,dar cand citesc scrisorile de la copii in care ei cer de la Mosu "o pereche de pantaloni grosi " parca nu ma mai intereseaza cat de ofuscate sunt unele persoane.

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Citat:

Citat:
pe cei care poate nu pot cumpara orice pentru puii lor ...ei acum i-ai facut frustrati ...

Ca intotdeauna intelegi numai ceea ce vrei, nu ceea ce scrie pe monitor. Reciteste postarea si poate vei intelege.
Citat:

Subiectul asta nu cred ca a fost deschis pentru replici acide sau otravite..exista alte subiecte mai potrivite.

Ba tocmai ca da, si sper sa-si dea duhul la zz. Insasi initiatoarea subiectului e cea care a aruncat piatra in balta cu useri. Adica "hai sa ne batem cu pumnii in piept ce umanitari suntem, iar astilalti, care nu participati la actiunile NOASTRE umanitare, sunteti fara inima". Asta-i esenta postarii de debut.

Nu Capcaune,asta ai inteles tu.Mesajul Ancai se vrea altul,dovada ca multi au inteles.Nu a fost poate foarte buna exprimarea ,dar esenta e cu totul alta.Probabil nu te intereseaza cata munca e in spatele actiunii,cat timp rupt din cel petrecut cu familia, cata munca.Nu e obligatoriu,e ok,nu toti pot avea empatie pentru asa ceva...si da,daca e venit sincer si spontan...un gest frumos..e bine primit.
Macar sa nu se interpreteze eronat.....

Mergi la inceput

Da, mai Anca, eu inteleg, dar uite, daca eu am dat deja pantalonii grosi copilului complet anonim Vasile X, din satul Y judetul vaslui, ce sa fac, sa-i trag acu de pe el pentru ca nu era mentionat la campaniile DC?

Nu stiu cum sa spun ca sa nu jignesc. Ma rog, pentru mine bata asta in balta, cum ti-a fost caracterizat mesajul, a starnit ceva stropi care m-au atins si pe mine. Si totusi eu insist in ideea ca asta e un lucru bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Ina,eu nu am spus asta....dar daca tot ma intrebi ,cumpara un bilet la tombola si ii luam noi pantaloni

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
Probabil nu te intereseaza cata munca e in spatele actiunii,cat timp rupt din cel petrecut cu familia, cata munca.

Probabil ca iti dai cu parerea despre ceea ce nu stii. Despre ceea ce sigur nu stii. Asa cum a facut si initiatoarea topicului.
De unde stiti voi ce fac altii in viata lor privata, dincolo de ferestrele forumului, ca sa-i judecati dupa implicarea lor in actiunile voastre? De unde stiti ca nu va aproba, nu va apreciaza, nu va inteleg? A comentat cineva ceea ce faceti, munca depusa sau timpul rupt? Atunci, de ce sa scoateti ochii altora pentru ca nu declara public ceea ce simt sau nu se implica alaturi de voi?
Infiintati atunci un alt forum, la care inscrierea sa fie conditionata de participarea luna de luna la actiunile umanitare ale acelui forum si veti avea numai useri trup si suflet alaturi de voi actiune cu actiune.

Mergi la inceput

Asta incerc sa iti zic. I-am luat eu, DEJA.
Sa presupunem ca am un venit de X ron, din care o medie de 20% as putea dona. Daca am donat DEJA eu, altora, atunci mesajul tau ma poate jigni. Pentru ca tu ma intrebi de ce nu donez celor promovati de tine sau mai rau, de ce nu donez in general.
Daca am dat deja pantaloni respectivului copil, ala de pantaloni nu mai are nevoie dar nici eu alte izmene nu mai am de unde da pana nu raman altele mici juniorului meu. Intelegi unde bat?

Anyways. A luat Alinuk legatura cu mine si incerc sa ajung si eu sapt viitoare sau sa trimit chestii. Cat despre bilet la tombola, multumesc, nu. Prefer sa trimit contravaloarea si atat, si voi face asta sapt viitoare. Am sa iau legatura tot cu Alinuk pentru un cont bancar ceva.
Ca pur crez personal, nu cred in facut de bine ca sa ... ceva. Ca sa iei stelute sub nickul de utilizator, ca sa te vada cel de sus, ca sa primesti un castron pictat de mana, ca sa primesti bilet la un eveniment, ca sa ti se scrie numele pe o lista. Probabil sunt instrumente de promovare excelente pentru altii care altfel nu s-ar urni; si nu le contest deloc eficacitatea, dar pentru mine personal nu rezoneaza deloc cu propriile conceptii.

Mesajul pe care il trimisesem acum hat luni de zile era daca poate cineva sa ma ajute sa dau vreo 3 saci de haine. Eram cu copilul de gat, fara permis de conducere, singura acasa. Doream sa le dau si atat ar nu ma puteam deplasa. Hainele erau in stare buna si mai aveam si un carucior destul de scump de donat, balansoar, jucarii si asa mai departe. Doar ca aveam nevoie de cineva care sa ma ajute, sa vina sa le ia, pentru ca sincer, as vrea sa vad pe cineva cum cara 60 de kg de haine prin metrou cu un copil de 11 kile de gat cu tot.
Am scris la umanitare, pauza. Nici un raspuns.

Prin urmare am continuat "my way", am intrebat, am cautat, am gasit familii care aveau nevoie de haine, m-au ajutat cateva colege cu caratul, am impartit hainele, am vandut caruciorul si banii s-au dus direct in contul pt terapia cuiva, balansoarul cam la fel si tot asa.

Deci nu le mai am. Le-am dat. Le poarta cineva acum.

Merit perdaful tau? Nu.

Nimic din ce am facut eu nu echivaleaza cu tombola aia? Eu zic ca da.
trebuia musai sa vorbesc despre asta? absolut nu. Asa cum e posibil multi altii, cu fapte mult mai valoroase, cu donatii mult mai consistente, sa nu fi vorbit nici ei despre ele.

Copiii aia pe care i-am ajutat eu sunt mai prejos decat cei din Glodeanu, de exemplu? Nu. Si lor le e frig, si lor le e foame.

Sper sa intelegi. Multumesc.

Mergi la inceput