Frustrare?Indignare?Suparare!?Am motive??

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Ba pe mine nu m-a lezat absolut deloc mesajul si cred ca fac parte fix din targetul sau. E un mesaj bun si incurajator, eu zic ca depinde si pe ce parte ne trezim dimineata.

De ajutat recunosc ca prefer sa ajut direct, d ex imi zice soacra de cutare familie amarata din satul sau, strang sacul de haine si il livrez direct la sursa. La fel fac si cu banii, saraci sunt peste tot si nu e nevoie sa se scrie pe forum sau blog despre ei, tot saraci sunt si cei anonimi sau cei intalniti in viata de zi cu zi.

Am scris acum ceva timp despre haine si obiecte pe care as dori sa le donez la sectia umanitare dar cum mesajul meu a fost ingropat in tavalugul altor mesaje, am lasat-o balta. recunosc ca la momentul respectiv am renuntat complet la ideea de a ma asocia si eu grupului de la umanitare, pentru ca mi-a lasat impresia de comunitate stransa si nu neaparat primitoare.

Acum ca a scris Anca Dragoman insa, am sa incerc iar sa bat la portile cetatii, sa zic asa. Nu cred ca vreau sa particip la nici o tombola, vreau doar sa strang ceva lucruri, sa le donez, eventual niste bani daca am e unde si atat. Nu tin minte sa fi cerut in schimbul hainelor sau banilor dati de-a lungul timpului vreun tablou sau vreo bratzarica sau mai stiu eu ce chestie si nici n-am de gand sa incep acum.

Eu ii multumesc Ancai pentru mesaj si confirm ca mi-a trezit interesul si pentru campaniile umanitare de aici. pentru ca asta vreau totusi sa subliniez, simplul fapt ca nu s-a asociat cineva cu o campanie derulata AICI nu inseamna ca e vreun Hagi Tudose care in viata lui n-a dat un ban sau un lucru pentru oamenii nevoiasi.

De cate ori deschid fereastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

multumim Adminilor,
Mirelei si lui Florin ca au realizat o frumoasa si eleganta pagina campaniei umanitare:

http://www.desprecopii.com/info-id-10777.htm

promovata si gazduita chiar pe homepage ul site ului

Eu personal,le-am spus si fetelor in privat, le multumesc Inimoaselor ca exista si ca putem face ceva...atat cat facem.. pentru acesti copii

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (4 ani) si Teo voinik (6 ani)

Licitatie si Tombola "Spiritul Craciunului"
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alex@Sara

andacos ,sunt sigura ca daca deschidea altcineva acest subiect,nu mai erai atat de inversunata .

Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
Desaga Mosului,plina de surprize,va asteapta cu mare drag ...

Eu nu-s plina de prejudecatzi (),inversunarea mea(asa o vezi tu dar nu ma mira)n-are de-a face cu cine a deschis subiectul...ci cu contzinutul lui.
E o diferentza, nu?(intre noi doua in primul rind)

Subiectul o fi la generale si scris cu rosu,insa multzi intra pe subiecte active(uite mihaela stiu sigur ca asa intra pe forum)si probabil ca nu s eincadreaza la subiecte active!(zic eu,ca nu-s sigura)

Anca,pai eu tzi-am explicat de ce nu sunt de acord cu tine,cam asta fac la subiectul asta,in timp ce alex sara,ma negativeazape und ema prinde.Nu ca ar avea vreo importantza...insa...prejudecatzile iusi spun cuvintul.

Dana

Mergi la inceput

InaClick te asteptam maine cu drag la depozitul lui Mosh Craciun.

Iti dau PM cu detalii.

Alinuk

Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Mda inteleg si naduful si frustrarea este uman. Dintotdeauna a ajuta pe altul a reprezentat pentru majoritatea celor din jurul acestuia ori o simpla informatie, ori o curiozitate, ori o ignoranta si nepasare. Foarte adevarat. Insa nu este cu nimic mai putin adevarat ca intotdeauna au existat si altii care nu au ignorat, carora le-a pasat, care renunta de la ei pentru altii si acestia niciodata dar niciodata nu vor spune nimic, nu vor cere nimic, nu vor socoti nimic. Vor face, vor simti, vor darui, vor rade si vor plange, vor citi, vor intreba, vor rasfoi, vor cauta, vor intinde o mana de ajutor, vor spune un cuvant de imbarbatare. Toate acestea nu aau un pret anume. Toate acestea nu pot fi comparate, clasificate. Uneori nici nu stii cui anume sa multumesti desi exista cineva, undeva. Poti doar sa spui un multumesc in gand. Poti doar sa vezi bucuria din ochii cuiva, poti doar sa simti sufletele necajite cum pentru cateva clipe macar tresar de bucurie. Uneori poti doar sa simti toate acestea fara sa vezi nimic. Conteaza? Categoric da. Esti obligat sa faci asa ceva? Categoric nu. Nimeni nu va obliga pe nimeni sa ajute pentru ca a ajuta vine din interior, vine din credinta lucrului facut din suflet. Asa este banii sunt importanti. Asa este mancarea este importanta. Dar daca banii, mancarea, hainele mai devreme sau mai tarziu se duc, se termina, speranta in a ajuta atunci cad poti nu o sa dispara niciodata. Intotdeauna vor exista oameni fie ei mari fie ei copii, fie batrani fie tineri, fie bogati fie saraci, care vor face la un moment dat ceva. Iar acel ceva va fi pentru altcineva de nepretuit.
Asa incat eu nu ma supar, nici nu sunt frustrat, nici nu cer socoteala nimanui pentru ca am credinta ca intotdeauana va exista "un cineva" pentru "un altcineva" singura diferenta fiind ca eu cel putin, nu stiu cu exactitate cand anume o sa apara. Dar de aparut o sa para negresit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinuk

InaClick te asteptam maine cu drag la depozitul lui Mosh Craciun.

Iti dau PM cu detalii.

Alinuk

Nimic nu-i intamplator!

Iau salariul pe 7 e ok atunci? Asta ar veni vineri.

De cate ori deschid fereastra...

Mergi la inceput

Marius multumesc ca ai nuantat 'ghiocelul'

Alinuk

Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Ina nu de bani e vorba.
maine ne vedem sa sortam hainute pentru copilasi

Vineri ne putem vedea la Opera.

Alinuk

Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Anca daca o sa arunce lumea cu multe rosii sa imi trimiti si mie.

Anda uite eu iti zic de la campania mea ca eu am scris singura acolo si mi-ar fi placut sa vad o incurajare sa imi scrie cineva e bine sau e rau nu.Dupa am inteles si am si zis in mesajul trecut mai cine are de donat o face cu mesaj sau fara cine nu si o sa stea in banca lui .

Munca din spatele unor campanii umanitare e obositoare ,eu ii zic la olandez cate odata si el se uita mirat la mine ca e ceva nou cu cat suflet vorbesc de copii si copilul meu stie ca eu mai am si alti copii pe care ii ajut si mi-a zis bine ai facut mami.

Scopul deschiderii subiectului a fost ca un strigat de ajutor haideti ca se poate sa mai ajute si daca dupa subiectul asta se vor mai vinde bilete la tombola e super.

Hai sa vin un pic mai prietenosi.

Un brat de flori pentru toata lumea din tara florilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristoiu spune:

Mai, si pe mine ma irita subiectul asta, rau de tot.

Este URIT sa te uiti in sacosa omului sau in farfuria lui sau in contul lui si sa il judeci. E foarte urit.

Ce va intereseaza pe voi citi bani am eu, cit cheltuiesc de craciun si daca maninc sau nu icre negre la micul dejun. Cu ce drept veniti sa luati omul de piept ca daca maninca icre negre e un nesimtit ca nu scoate bani pentru actiunea X? Eu cistig banul meu cu munca multa si eu il cheltui pe ce vreau eu, fara sa trebuiasca sa dau socoteala nimanui. Daca vreau sa donez o fac din toata inima (si crede-ma ca o fac, fara a face caz de asta si a cere floricele si insigne). Daca nu am dat actiunii tale ceva, nu inseamna ca nu am dat in alta parte. Si din nou, none of your business.

E foarte urit subiectul asta, nu asa se face reclama unei actiuni umanitare. Nu stiu cum reactioneaza altii, dar atacuri de genul asta pe mine nu ma impulsioneaza deloc pozitiv, in nici-un caz reactia mea spontana nu a fost "ia sa fug sa donez si eu ceva". Sunt satula de gazeta de perete, am trait suficient in comunism.

In fine, eu sunt ingretoshata.

Mergi la inceput