Frustrare?Indignare?Suparare!?Am motive??
Raspunsuri - Pagina 4
Alex@Sara spune:
Anca,mami...cainii latra,caravana trece,si tu iti mai iei si rosii in cap(macar de-ar fi dealea bune,de gradina ca fac bine la ten ;-) )
Daca cineva vrea sa ajute si cu 5 lei,acela o va face,si nu se va gandi ca daca nu poate da 20-30-50 lei,mai bine nu da.
Dar putin din putinul fiecaruia si tot e mai mult decat nimic,pentru a putea ajuta acesti copilasi care chiar nu au NIMIC-eu una am ramas zob dupa ultimile fotografii postate de Laura
Si satisfactia ca ajutorul tau,cat de mic si neinsemnat pare,a ajutat ca tavalugul sa se faca mai mare-e dee nemasurat.Nici eu nu mai pot anul acesta sa ma bat pentru cate si ce chestii vreau,dar daca atat cat pot eu,putin/mult ajuta,apoi o fac cu draga inima.
Si Anca nu cred ca avrut sa dea peste nas celor care chiar nu au posibilitate....dar haideti,de ce sa nu recunoastem cinstit ca sun zeci,sute de membrii care isi permit sa doneze de doua trei ori/an cate 10 lei si totusi nu o fac.Dar acelora eu le zic ,ca (poate) le e mai greu pentru prima oara..ca apoi va vrea de fiecare data si poate si mai mult .
Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
Desaga Mosului,plina de surprize,va asteapta cu mare drag ...
anya spune:
Campania are deja 3 subiecte pe Discutii dar se pare ca e mai interesant sa ne luam de Anca decat sa intram pe unul din cele 3 subiecte....
Daca toti cei care participa la spectacolele sau evenimentele de Craciun, Paste, 1 Iunie ar lua macar un singur bilet la tombola......
Va rog sa ma scuzati, visez cu ochii deschisi si "destele" pe tastatura.
eumada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ancadragoman Ma tot gandesc de ceva vreme sa deschid un subiect in care sa imi exprim indignarea,frustrarea si totodata neputinta. Sunt indignata de faptul ca de fiecare data la actiunile umanitare suntem aceleasi "cuce" care incercam sa facem imposibilul pentru acesti copii minunati.Cuce care au o cariera,o familie si nici nu sunt bogate dar care vor sa ajute si care nu pot ramane indiferente. Frustrata pentru ca vad ce cadouri scumpe luam copiilor nostri ,cadouri care ajung in aceasi lada si de care uita in 3 zile. Si neputincioasa pentru ca nici anul asta nu am reusit sa "convingem" mai multa lume sa ia un amarat de bilet la tombola . http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=175726 anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!! |
aici Mihaela
Alex@Sara spune:
Exact...pentru unii,cel putin anul trecut si din ce am vazut cu ochii mei,actiunea a fost un bun prilej de a se distra la un spectacol gratuit si sa ia jucarii intr-adevar sh dar daruite cu mare drag si in stare excelenta -cat mai multe si mai frumoase si cu mare greu sa "scape" in borcanul de donatii un 10 -20 lei .
Eu pt asta sunt frustrata.....ca la placinte inainte...la razboi.....nu avem cu ce
andacos spune:
anca nu are niciun drept sa dea peste nas cuiva,indiferent de posibilatzile de care dispun sau nu dispun forumistii!
Asta este de fapt aspectul ce tot incerc sa-l aduc in prim plan,poate era mai bine sa te consultzi cu Laura inainte de a deschide subiectul.
Uite mie mesajul mihaelei,mi-a arata clar ca actziunea asta nu a fost promovata destul.Aici trebuie lucrat...nu la a da peste nas forumistilor.
Ps.Alex Sara,pastreaza-tzi votul pentru tine...!Treci peste postarile mele si gata1
Dana
ancadragoman spune:
Asta vroiam sa spun ,sunt deja subiecte facute,bolduite,inrosite cu multe vizualizari si ...degeaba.
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
ancadragoman spune:
citat din mesajul lui andacos anca nu are niciun drept sa dea peste nas cuiva,indiferent de posibilatzile de care dispun sau nu dispun forumistii! Asta este de fapt aspectul ce tot incerc sa-l aduc in prim plan,poate era mai bine sa te consultzi cu Laura inainte de a deschide subiectul. Uite mie mesajul mihaelei,mi-a arata clar ca actziunea asta nu a fost promovata destul.Aici trebuie lucrat...nu la a da peste nas forumistilor. Ps.Alex Sara,pastreaza-tzi votul pentru tine...!Treci peste postarile mele si gata1 Dana |
Pai si tu mi-ai votat toate subiectele cu negativ,acelasi sfat ti-l pot da si eu tie.
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
Alex@Sara spune:
andacos ,sunt sigura ca daca deschidea altcineva acest subiect,nu mai erai atat de inversunata .
cat despre promovare...cand deschizi la Generale,subiectele sunt trecute cu rosu,si bolduite....cat de mai "saritor in felinare" ar trebui? Si minim de 2 -3 ori/zi cand dai cautare dupa subiecte active iti apare in lista......dar nah,e prea mic si se poate sari usor peste .
Cat despre votul meu,e democratie,votez pe care cum vreau si ignor pe cine cand vreau
andacos spune:
Eu as pune asta ca motto...si as citi si rasciti de fiecare data cind vreau sa deschid un subiect de genul asta.
citat din mesajul lui ... Frumusetea unui gest este in spontaneitatea si sinceritatea cu care este facut.Parerea mea.... |
Plus promovarea actziunii!
da' nu in genul ancaidragoman...va spun cu sigurantza ca sunt destui carora li se face lehamite de a se mai implica,dupa ce-s luatzi la palme!
Dana