Frustrare?Indignare?Suparare!?Am motive??

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Nu inteleg ce v-ati suparat asa.
Nu v-a obligat nimeni sa ajutati, daca vreti si puteti este ok, daca nu nu. Nu a scris ca sa jigneasca pe nimeni.
Toate avem probleme, unele mai mari,altele mai mici, doar noi ne stim socotelile. Unele iau un bilet la tombola, altele 10, altele deloc. Fiecare dupa posibilitatile lui.
Asa ca nu va mai aprindeti atat si fiti mai bune macar acum in preajma sarbatorilor.

AM PRODUSE IEFTINE AVON SI ORIFLAME LA BAZAR!!!!!-CONT ALEXA1985_2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Eu inteleg ambele parti .

Eu incerc sa ajut copii de la Comanesti care au devenit si Copii mei stiu cat de greu e sa convingi oameni ca acei copii chiar au nevoie ,dar acum ca am 2 ani de experienta in spate stiu ca cine vrea sa ajute va ajuta si cine nu nu.

Stiu ca si anul trecut au iesit discutii dar la fel am zis cine a avut de dat ceva a dat cine nu nu.

Fiecare ajuta in felul lui si cum poate si asta e .

Iar discutii o sa fie mereu indiferent de situatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Aici nu s-a pus problema de cine nu poate, ca daca nu poti asta e nu iti da nimeni in cap, ideea e ca sunt ft multi care ignora subiectul.

AM PRODUSE IEFTINE AVON SI ORIFLAME LA BAZAR!!!!!-CONT ALEXA1985_2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Mie imi pare rau doar ca nu stie multa lume cata munca, cat efort si cat suflet pun mana aia de fete implicate in aceasta actiune. Pt fiecare sponsorizare, pt fiecare obiect donat la licitatie sau ca premiu la tombola (premiile sunt bestiale, ar trebui cumparate bilete chiar si numai pt asta, dincolo de gestul umanitar, exista sanse mari sa se castige niste lucruri foarte frumoase si valoroase) s-au dat telefoane, s-au facut intalniri, s-au purtat discutii si negocieri, s-au faut poze, s-au scris tabele, liste etc, etc .... Fiecare colet trimis la depozit este desfacut, sortat, reasezat. Fiecare obiect cumparat pt copii din baniii adunati aici va fi achizitionat dupa un drum la magazin, pe timpul, benzina si efortul fetelor astea.

Ele merita din plin aplaudate si laudate. Bravo, IniMoashelor!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Laura un buchet de flori pentru ce ai spus un mare adevar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

oF....E o perioada in care oamenii sunt mai buni si mai blanzi.....si va urma o perioada...in care va trebui sa ne canalizam energiile benefice...sa renuntam la cele negative si sa avem numai ganduri bune si pozitive....nu e greu deloc,trebuie doar sa nu ni se mai para ca cinev are ceva cu noi....

E frumos ca traim,ca suntem sanatosi,ca avem copii sanatosi....avem mai mult decat multi din oamenii planetei asteia....
Ok..cine nu vrea, nu poate,nu da.

Nu trebuie interpretat ca cineva are chef de scandal....pur si simplu sunt intrebari...si atat.

Capcaune,in general replicile tale acide imi plac..acum insa pe cei care poate nu pot cumpara orice pentru puii lor ...ei acum i-ai facut frustrati...si e urat.

Subiectul asta nu cred ca a fost deschis pentru replici acide sau otravite..exista alte subiecte mai potrivite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_OR spune:

iar la faza cu jucariile scumpe,iarasi e cu dus-intors.....cred ca subiectul respectiv e deschis pe forum cu atat de mult timp inainte,tocmai ca sa vina in ajutorul parintilor (bunicilor,nasilor etc ) care ar dori sa cumpere anumite chestii si nu mai stiu cum sa faca sa gaseasca cea mai convenabila varianta (pt ca,da,copiii crescuti intr-o familie obisnuita ,in general nu intreaba de pret ,vor si gata ).

cred ca ar fi mai frumos daca ai inchide subiectul acesta,si sa deschizi unul in care sa promovezi atractiv fiecare campanie in parte .tu iti canalizezi energia in directia aceea, iar noi,astia neputinciosii,nu ne mai simtim rusinati (sper sa nu te superi )

deasemenea,poate ar putea adminii sa implementeze un sistem, prin care promovarea acestor campanii pe pm sau e-mail sa nu fie considerata SPAM

------------------------------------------
Cristina, mamica lui Denis Mare(17 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Unde e subiectul cu tombola?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaela_s

Unde e subiectul cu tombola?

pur si simplu...

Hobby

calator de profesie

aici este http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=175726

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cristina_OR

i

cred ca ar fi mai frumos daca ai inchide subiectul acesta,si sa deschizi unul in care sa promovezi atractiv fiecare campanie in parte .tu iti canalizezi energia in directia aceea, iar noi,astia neputinciosii,nu ne mai simtim rusinati (sper sa nu te superi )

Campaniile sunt promovate atractiv in subiecte separate. Tocmai asta spune Anca...ca nu se uita lumea la subiecte, sau se uita si trece mai departe.

Subiectele au titlu rosu, sunt pe prima pagina la Generale, precum si la Ajutor umanitar. Subiectele sunt pline de poze cu copii aia amarati, descrierea premiilor a obiectelor de la licitatii, poze cu premii & licitatii...oare ce ar putea si mai atractiv??

Si are energia gata canalizata la subiectele astea...ce i-a mai ramas a scris subiectul asta..in care toata lumea se simte atacata...

Mergi la inceput