Frustrare?Indignare?Suparare!?Am motive??
Raspunsuri - Pagina 2
eumada spune:
Anca,e admirabil ce se intampla la umanitare.Dar,fiecare face cum vrea...cum simte, cum poate...si eu sunt scadalizata cum unii se gandesc sa distruga familii ..in loc sa faca un bine altora(vezi un subiect)..dar astia sunt oamenii.Frumusetea unui gest este in spontaneitatea si sinceritatea cu care este facut.Parerea mea....
Ar fi frumos sa participe cat mai multi membri dc,dar fiecare face cum consiidera ca e mai bine....
Marius..ma surprinzi cu ghioceii tai....
ancadragoman spune:
Subiectul meu era pentru cei care nu stiu inca de campanie sau pentru cei care nu au apucat inca sa se implice si vor sa o faca.
Aici sunt copii care au nevoie de noi toti http://forum.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=59&nm=Ajutor-umanitar
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
andacos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ancadragoman Cum nu ma refeream la tine ,chiar nu inteleg unde este problema si de ce trebuie sa deschid eu numai subiecte care iti plac . anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!! |
Pai nu trebuie...dar cind deschizi(repetat)subiecte care nu-mi plac,ma irita,jignesc asa voalat membrii forumului...eu iau atitudine!.La mine nu prea merge"scopul scuza mijloacele"
Reclama se poate face altfel,nu neaparat prin scandal,jigniri voalate sau stiu eu ce alte forme...(eu oricum iau atitudine cind ceva nu-mi convine)
Dana
ancadragoman spune:
Si eu la fel
poze si filmulete
povestea nasterii
inbox spune:
Sa spun si eu din proprie experienta...ma uitam de multe ori la umanitare, am zis initial ca poate jignesc oamenii daca trimit haine sau o suma modica, anul trecut m-am uitat mai mult la Campania de Craciun...am zis hai sa trimit un colet ca sigur gasesc ceva....si am gasit, m-am simtit foarte prost ca nu mi-am permis sa cumpar o portocala de la Gusta...
Ei cu coletul ala trimis la inimoashe, am intrat intr-o hora foarte frumoasa si am facut fix cat si ce am putut, nu mult dupa parerea mea, insa am vazut ca si putinul ala conteaza!
Ei bine, vroiam sa spun ca, am avut perioade in viata bune ( material vorbind) si foarte proaste unele, dar criza asta ultima prin care am trecut m-a imbogatit enorm !
andacos spune:
citat din mesajul lui ancadragoman Si eu la fel anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!! |
Doar ca nu alegi forma potrivita de exprimare...si asta poate aduce mai multe prejudicii ,decit profit!Si e pacat...!!!!
Dana
Letitia1 spune:
ancadragoman: Subiectul meu era pentru cei care nu stiu inca de campanie sau pentru cei care nu au apucat inca sa se implice si vor sa o faca. |
Pai si asa te-ai gindit sa-i atragi, dindu-le peste ochi din start cu reprosuri? Nu cred ca o sa functioneze.
ancadragoman spune:
Si da,poate chiar vreau sa le dau peste nas.Ma uit ca la subiectul cu "ce cadouri cumparam pentru copii nostri "s-au scris mii de mesaje si se cumpara jucarii de 4-5 mil pentru niste copii de 3-4 ani.Ma gandesc acum ca poate putea sa ia o jucarie de 390 ron si sa dea 10 ron la actiunea de Craciun ....parerea mea.
poze si filmulete
povestea nasterii
capcaunul spune:
citat din mesajul lui ancadragoman Frustrata pentru ca vad ce cadouri scumpe luam copiilor nostri ,cadouri care ajung in aceasi lada si de care uita in 3 zile. |
Pai daca vezi, agata-i pe faptasi in gazeta de perete a forumului, sa-i lapideze frustratii.
inbox spune:
Mai in gluma sau mai in serios, eu in ultimul an ( acum 3 ani) cand am sarit calul cu jucariile iar fi-mea s-a jucat tot anul cu un Mos Craciun cumparat cu 10 lei de soacra-mea din targ , m-am convins ca pot sa mai cresc un copil... :D. Si am vazut ca se poate chiar cu mult mai putin decat imi imaginam atunci ca voi avea vreodata de Sarbatori! Dar m-am convins singura, apoi m-a convins nevoia !