Frustrare?Indignare?Suparare!?Am motive??

Frustrare?Indignare?Suparare!?Am motive?? | Autor: ancadragoman

Link direct la acest mesaj

Ma tot gandesc de ceva vreme sa deschid un subiect in care sa imi exprim indignarea,frustrarea si totodata neputinta.
Sunt indignata de faptul ca de fiecare data la actiunile umanitare suntem aceleasi "cuce" care incercam sa facem imposibilul pentru acesti copii minunati.Cuce care au o cariera,o familie si nici nu sunt bogate dar care vor sa ajute si care nu pot ramane indiferente.
Frustrata pentru ca vad ce cadouri scumpe luam copiilor nostri ,cadouri care ajung in aceasi lada si de care uita in 3 zile.
Si neputincioasa pentru ca nici anul asta nu am reusit sa "convingem" mai multa lume sa ia un amarat de bilet la tombola .
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=175726

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Anca, ai motive sa simti ceea ce simti, nu esti singura, dar din pacate nu stiu cat vei reusi sa schimbi lucrurile.
"Cucele" vor ramane aceleasi mereu, din pacate ptr cei care au nevoie de sprijinul oamenilor cu suflet MARE.

SOACRA MARE
Doua maini stangi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Cu riscul de a te supara...in fiecare an se intimpla situatzia asta,la foarte multe subiecte te-ai erijat in "voce publica"(nu-mi iese din minte nici acum subiectul cu monica),de fiecare data intri si dai peste degete forumistilor ce nu participa din diverse motive(fiecare le stie pe ale lui)...asa ca pentru mine,tu esti cea care trage de urechi.

De fapt esti "tragatoarea de urechi"a forumului...fara suparare.

Cine vrea participa la actziuni umanitare,cine nu participa...nu o face ca nu vrea (neaparat)dar ,asa cum am spus si anul trecut,DC-ul nu este singura modalitate de a ajuta,campanii umanitare si donari se intimpa si in afara DC-ului.

Lasa actziunile umanitare sa se desfasoare in liniste,nu mai deschide de fiecare data subiecte...inflamabile!

edit:pentru promovare,ai putea alege o alta forma .

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Se spune ca daca ai sa mergi primavara in padure ai sa tii minte intotdeauna primul ghiocel rasarit pe care il vei vedea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui andacos

Cu riscul de a te supara...in fiecare an se intimpla situatzia asta,la foarte multe subiecte te-ai erijat in "voce publica"(nu-mi iese din minte nici acum subiectul cu monica),de fiecare data intri si dai peste degete forumistilor ce nu participa din diverse motive(fiecare le stie pe ale lui)...asa ca pentru mine,tu esti cea care trage de urechi.

De fapt esti "tragatoarea de urechi"a forumului...fara suparare.

Cine vrea participa la actziuni umanitare,cinu nu participa...nu o face ca nu vrea (neaparat9dar ,asa cum am spus si anul trecut,DC-ul nu este singura modalitate de a ajuta,campanii umanitare si donari s eintimpa si in afara DC-ului.

Lasa actziunile umanitare sa se desfasoare in liniste,nu mai deschide de fiecare data subiecte...inflamabile!

Dana

Nu ma supar deloc si uite ca eu chiar nu aveam o "porecla " pe DC ,numai ca asta este defectul meu ...nu pot sa tac

poze si filmulete
povestea nasterii

Mergi la inceput

Foarte rau faci...ca de multe ori,bunele intentzii trec drept...insistentza ,agasare!(nu-mi iese cuvintul potrivit acum)

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Eu cred ca tocmai asta genereaza frustrarea Ancai (si nu numai)..ca prea se desfasoara in liniste (aproape totala) campaniile umanitare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Eu am vrut sa fac un sondaj pe la toate subforumurile: cati stiu despre tombola / bazar / actiunile mari de Craciun de la Bucuresti si Comanesti .

In rest ... nu mai adaug nimic, le multumesc tuturor celor care se implica

Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
_

Au nevoie de noi: Iulia Copiii Monicai Alex Luca

Impreuna pentru 60 de copii
Prietenii lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Cricor

Eu cred ca tocmai asta genereaza frustrarea Ancai (si nu numai)..ca prea se desfasoara in liniste (aproape totala) campaniile umanitare.

Prietenii lui Mos Craciun

Mie nu mi s-a parut ca frustrarile ancai,facute public,duc la un rezultat pozitiv.

Va rog sa-mi datzi voie sa afirm ca ma irita,ma deranjeaza rau de tot,subiectele ei pe tema asta.

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Cum nu ma refeream la tine ,chiar nu inteleg unde este problema si de ce trebuie sa deschid eu numai subiecte care iti plac .

poze si filmulete
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_OR spune:

anca,probabil nu stii, insa si eu te stimez foarte mult ,din umbra, pt tot ceea ce faci la umanitare(ca de altfel pe toate persoanele din cercul acela ).
dar..din punctul meu de vedere NU ai motive sa fii indignata.nici eu nu vreau sa te supar, insa,cu mesajul tau,mie personal mi-ai adus o frustrare in plus (asta asa,ca un exemplu)

iti descriu cazul meu,concret: de vreo 2 luni, am ramas fara serviciu si eu si sotul,si avem si noi un baietel de crescut.constienta fiind ca nu mai reusesc sa ajut financiar,m-am hotarat sa intervin la un singur caz umanitar, maxim doua,si sa trimit ceea ce am surplus de la fiul meu (hainute si incaltaminte bunicele,rechizite noi,jucarii....)

am incercat sa iau legatura cu fetele care se ocupau de 2 dintre cazuri,raspunsul a ramas .....in aer .in aceste conditii,eu am considerat ca ori ajutorul meu este nesemnificativ,ori fetele respective chiar nu au timp si disponibilitate sa raspunda fiecaruia in parte (avand si ele familii,exact cum ai spus tu).asa ca nu am mai insistat,pentru ca stiam ca puterea mea financiara e spre 0.

m-am reorientat, in acest an,pana cand oi putea sa ma pun pe picioare financiar, spre copiii de langa mine,clasa fiului meu,mai ales prin prisma faptului ca iasa din schema cheltuielile postale.am luat "sub aripa mea" trei copii care stiu sigur ca merita si nu au de niciunele,si am sa-i ajut efectiv cat pot si cu ce au nevoie exact la momentul respectiv.ceva de genul "un creion,un caiet...." (va multumesc mult pt idee ).

ce as dori eu sa intelegi din toate astea,ca bunavointa exista,dar nu ar trebui sa condamnam oamenii pt ceea ce nu fac, fiecare are motivele lui(si nu toti dezvaluie amanuntele pe forum ).poate ideea lui andacos,de a promova in alt mod campaniile umanitare,ar fi binevenita,fara sa adaugam frustrari suplimentare celor care dintr-un motiv sau altul nu mai pot participa.

si o alta abordare.....eventual cei care ar dori sa ajute,dar nu isi permit prea multe,sa fie indrumati de voi, fetele inimoase, doar catre un singur caz pe care sa-l duca pana la capat,nu sa fie cumva "obligate" sa participe la toate cazurile.stiu din proprie experienta ca ti se rupe sufletul cand vezi ca vrei sa-i ajuti pe toti,si nu poti.

in rest, nu am decat cuvinte de lauda pt voi toate cele implicate,si un maaaare buchet de flori

------------------------------------------
Cristina, mamica lui Denis Mare(17 iunie 2004)

Mergi la inceput