Burtici de mai-iunie 2013 (16)
Raspunsuri - Pagina 7
sorinacicos spune:
Miche - tinem pumnii pentru vineri.
Crina - nici eu nu iau vitamine si nici la prima sarcina nu am luat. Analizele mi-au iesit bine de fiecare data.
Kris - ai o minunatie de fetita.
Mult timp mi-am dorit si eu sa am o fetita blonda cu parul cret si sa fim prietene bune. Si am un baietel nazdravan si incapatanat la care ii place sa faca doar ce vrea el.
La prima sarcina am simtit de la inceput ca va fi baiat si asa a fost. Acum sunt tare derutata. Am visat de multe ori ca am doi copii si amandoi erau baieti. In schimb toata lumea ma intreaba ce face fetita iar eu le raspund ca s-ar putea sa fie baietel. Nu am nici o preferinta. Tot ce imi doresc e sa fie sanatos.
Vicky - cum au iesit cornuletele? Ma tenteaza si pe mine sa fac.
mami de Dan Catalin (21.11.2010) si 15+
mcoca spune:
Sorina, nu le-am facut :). Le fac de Craciun.
Eu sunt acasa. Mi se facu rau cand mergeam la masa si ma adusera acasa. Sunt ok, dar suuper obo acum. Da, daca nu am dormit bine si am visat aiureli.
Vicky si Printzesone
sorinacicos spune:
Vicky - ai grija de tine, incearca sa te odihnesti. Multa sanatate.
mami de Dan Catalin (21.11.2010) si 15+
kris spune:
Sorinacicos, Doamne Ajuta sa fie fetita! Sunt tare delicate, dar sunt si exceptii.
Baieteii sunt foarte energici, dar sunt si aici exceptii!
Fetelor nu mai vorbiti de mancare.. Mi s-a acutizat aceasta calitate/defect!
Kris mama Biancai Maria (26.01.2005) + 10s+
mcoca spune:
Sorina, merci. Tu parca luai tratamentu pentru tiroida, nu? Ai grija nu il intrerupe, spune sa ti-l schimbe.
"Raul" asta al meu, se pare ca asa o sa-l duc pana la sf sarcinii. Principalul e ca stiu ce sa fac si nu ma mai panichez, dar totusi e naspa cand ma apuca prin locuri publice.
Miche, doamne ajute vineri! O sa fie bine si la tine ca la Vio.
Vicky si Printzesone
simcri spune:
Ce fac burticile?
Eu sunt intr-o criza acuta de timp, vad ca deja aveti capitol nou, cred ca raman codasa, nu prea apuc sa va citesc decat scanat asa, zilele astea nu m-am simtit prea bine dupa reuniunea de week-end cu romanii m-am procopsit cu o gastro de toata frumuseata, cu tot tacamul, cu crampe abdominale de imi era si frica sa respir, azi ce mi-am revenit ce si ce, de dormit n-am dormit bine, sunt zombi, numai cosmaruri ca la eco imi spunea ca translucenta e prea mare, ca am nascut jumatate de pui, pui din ala de gaina, fix ca si cum l-ai taia pe jumate pentru gatit
Mcoca m-a amuzat teribil visul tau, ai grija de tine si incearca sa te odihnesti
Acum la 7 am rendez-vous cu gygy pentru ecografia de bitest, iar maine sangele, sunt cu sufletul la gura, n-am mai vazut bebica de 3 saptamani.
mcoca spune:
Simcri, tin pumnii. Sa vii cu vesti bune!
Mai la voi ingheata apele si mai aveti gastro? Of, of, of.
Ai grija de tine cu oboseala. Inceaca sa reduci din garzi ....
Vicky si Printzesone
piticutz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mcoca Piticutz, tu ai facut THE TEST , bravo. FDin pacate in europa nu se face deocamdata decat in Elvetia si costa enorm : 1000€. Tin pumnii sa fie totul bine. |
multumesc
intr-adevar, nici aici nu e pe piata decat de foarte putin timp, inca nici nu e aprobat de toate forurile ca sa fie oferit peste tot ca si celelalte teste si asa-i, si aici costa $1200.Dupa calculele noastre, pentru ca anul asta am avut o carutza de alte cheltuieli medicale, o sa trebuiasca sa platim doar vreo $200 pt el.
Miche spune:
ce daca avem treijnoo de ani??
Avem deja copii frumosi si sanatosi si mai facem !
Mie imi pare rau ca am facut dublu test. Din cauza varstei, statistica a fost nefavorabila.
Avem cumva maine si COPMER-ul
citat din mesajul lui kris Miche, si eu am o progaramare pt vineri, dar nu pt amnio cu emotii ca si tine! Curaj! o sa fie bine! Fetelor, am si eu o intrebare: DT = dublu test, care e acelasi cu bitest? Va multumesc, anticipat Kris mama Biancai Maria (26.01.2005) + 10s+ |
Miche 15+ si
Darius (26.11.2004)
piticutz spune:
citat din mesajul lui VIOIKA76 Piticutz ce bine daca erau si la noi testele astea poate scapam si eu de amnio cu ele.Ma bucur ca macar tu ai posibilitatea sa le faci! Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008) si acum17+ |
Vio, doar dupa ce primesc rezultatele o sa stiu daca am scapat de amnio, rezultatele sunt cica putin mai sigure, dar daca reiese ca baby are probleme, tot la amnio se ajunge...