Burtici de mai-iunie 2013 (16)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hellie spune:

Buna seara dragi burtici active!

Nu prea am mai apucat sa tin pasul cu voi pentru ca m-a doborat raceala...d'aia cu stranuturi, tuse, muci muuulti dar fara febra din fericire. Problema e ca mi-am distrus frumusete de nas de la atata sters si acum sufar de rani care mai sangereaza cateodata. In plus, toti clientii la birou au innebunit acum pe sfarsit de an, toti vor sa isi rezolve tot ce nu au rezolvat tot anul si sa plece sa taie purcelul in liniste

Noutati asadar nu am. M-am cam saturat de cartofi...p'astia ii tolerez cel mai bine ca si mancare, dar adum mi s-a cam luat de ei. Inainte sa raman gravi chiar crdeam ca poftele si scarnaviile la mancare sunt un pic exagerari, daaaar...acum m-am lecuit de preconceptii.

Ne mai citim! Seara buna gagici!

10 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

Miche, si eu doar din cauza varstei il fac, pentru ca sunt in statistici in categoria lor de risc mai mare, ca altfel nu am nici un alt motiv.

chiar ma intrebam, celelalte fete care merg la amniocenteza de ce se duc...? tot din cauza varstei? daca in familiile lor exista cazuri care sa mareasca risrul, inteleg, dar altfel eu una nu prea vad de ce sa o faci, ca e destul de invaziv.

Mergi la inceput

Simcri, iti doresc sa te faci bine cat mai repede!
Multe ganduri bune iti transmit telepatic de aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankylya spune:

gata am terminat cu carnatii am terminat acum o ora si ceva dar am si mancat asa slabut pentru seara mamaliga cu branza si smantana.
Mycya nici noi nu am mai facut este prima data si sper sa fie buni am facut 2 chiftelute din aluat si le-am prajit si erau foarte bune si nu mai zic ca am facut o tona de carnati nu stiu ce o sa facem cu atatia cu siguranta o sa mai dam de pomana sotu radea cica sa le zicem lu ai lui sa nu mai faca carnati ca le trimitem noi ca ei ne-au trimis in fiecare an carnati cred ca acum ar fi randul nostru nu
Simcrisucces si te asteptam cu vesti bune
Vickyai grija de tine
Fetelor tare imi pare rau ca nu va simtiti bine dar si cand te simti prea bine iar nu este bine ca stai cu grija ca daca nu este bebe bine eu deabea astept sa se faca 13 dec sa ma duc la eco ca o iau razna fara nici un smptom macar o gretuca mica de dimineata
sper sa va faceti bine cat mai repede toate sa nu va mai fie rau si sa va treaca raceala va pwp

Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mult decat toti banii din lume si toata puterea de pe pamant. 12+

Mergi la inceput

mamaliga cu branza, smantana si carnati pe deasupra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns duduta190578 spune:

Am inteles Anky,credeam ca ati taiat porc.
E buna si mamaliguta cu branza,mai ales pentru seara ceva usor.Eu azi am mancat la mama multe muraturi,si mai mai sa-mi fie rau.Maine as vrea sa fac o fasole batuta ca sunt la a 2-a sapt de post,dar sa vad cum ma impac cu usturoiul!
Sa aveti o noapte linistita!

16

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simcri spune:

Ufff gata am vazut bebica, un pic cam somnorici, a trebuit gadillata sa se miste sa o poata masura, dupa masuratori totul pare bine, chiar mai mare cu 3 zile , si a fost simpatica si mi-a luat si sangele tot acum ca sa nu mai bat drumul maine.

Mcoca, Piticutz, Ankylya multumesc pentru gandurile bune

Mergi la inceput

ma bucur mult ca a iesit totul bine; stii sigur ca e bebica??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simcri spune:

Vreau sa fie, pana una alta acum incerc sa induc mental sexul n-a vrut sa arate ce este, statea picior peste picior, deci ca fetele :D
Dar orice ar fi important este sa fie sanatos/oasa

Mergi la inceput

haha, simcri, si eu asta fac: ma gandesc la nume si incep lista cu "pentru baieti" :)

si pana la urma asa zic si eu: ce o fi, aia o fi, numai sa fie sanatos/sanatoasa!

Mergi la inceput