Burtici de mai-iunie 2013 (16)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluca1109 spune:

M-am urcat pe cantar aseara si am constatat ca am cu 6 kg in plus . Colegele imi spun ca am pus astea 6 kg doar pe burta ca in rest nu se vede ca m-am ingrasat.
E adevarat ca mi-a crescut destul burtica, maine fac 19 s, dar m-am si latit. Trebuie sa pun poza cu burtica pe picasa.
Am visat o singura data bebe care era deschis la piele, rozaliu si cu parul spre blond (eu sunt bruneta si sotul e saten deschis) si alaptam.

Raluca

S 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankylya spune:

Duduta nu am taiat porcul ca nu avem porc as vrea eu sa am si sa mananc si soric carnea o cumparam de la magazin nu are acelasi gust ca carnea de porc crescut in curte iar de carnati prefer sa ii fac ca stiu ce mananc si ce pun in ei.
Vicky si eu sper ca sotul sa gaseasca si ceva grasime pe la macelarie, ceva, ceva o sa cumpere el. Saracu imi este mila dupa ce ca e trezit de la 4 si a muncit mai umbla si pe la magazine dupa grasime o sa ma revansez eu cu ceva dulce numai ca trebuie sa ma gandesc cu ce.
Pana la carnati si la dulce acum prepar un piure de cartofi cu pastrama de oaie si salata

Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mult decat toti banii din lume si toata puterea de pe pamant. 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Miche mai e un pic pana vineri si scapi si tu de grija asta.
Stii ca eu iti tin pumnii de pe-acum.
Te pup!

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Buna.

Crina, nici eu nu iau vitamine, n-am luat nici la prima sarcina si analizele mi-au iesit perfect.

Ankylya, eu am facut aseara un salam de biscuiti, poate te inspira.

Mami lui Matei Mihai (26.10.2010) + 13s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Buna burtici!

Doina1984, si Mycya , va multumesc pt cuvintele frumoase! Vom mai avea o prezentare, luna aceasta la AFI Mall, cine sta prin zona este invitat!

Raluca1109, nu-ti mai face atatea probleme ca ai luat in greutate. Le vei da jos usor, ai sa vezi!

Kris mama Biancai Maria (26.01.2005) + 10s+

Mergi la inceput

Miche, si eu am o progaramare pt vineri, dar nu pt amnio cu emotii ca si tine! Curaj! o sa fie bine!

Fetelor, am si eu o intrebare: DT = dublu test, care e acelasi cu bitest?

Va multumesc, anticipat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Kris, da, dublu test = bi-test

Mami lui Matei Mihai (26.10.2010) + 13s+

Mergi la inceput

Doina1984, si se prescurteaza cu DT ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankylya spune:

fetelor mi-am facut programare la eco am pe 13 dec si pe 14 la gineco doar control debea astept sa il vad pe bebe sunt nerabdatoare acum

Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mult decat toti banii din lume si toata puterea de pe pamant. 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Ia ghiciti cui ii pica acum ochii in gura de somn??!!!

si cum am putintica treaba somnul la care am inceput sa visez se amana pe diseara

am fost tare in forta de dimineata, si chef de facut sport am avut si de gatit si de scos gaza la plimbare....
sper sa ma trezesc in fiecae zi la fel de voioasa dar nu chiar asa de dimineata

nici eu nu iau vitamine si nu am luat nici la prima sarcina.
daca ai o alimentatie corecta si analizele ies bune de fiecare data eu nu le gasesc rostul...
de fapt au un rost....acela de a te umfla

Mcoca ce visuri mai ai si tu draga

Crina acusica trec greturile de tot si vei uita de perioada asta urata.
pe mine ma mai ia raul cand imi e foame tare si daca nu-s pe faza sa mananc imediat ma ia si o durere de cap de se lasa cu varsaturi.

Ankylya spor la facut carnati
eu nu am facut niciodata dar de mancat bineinteles ca ii mananc cu mare pofta dar facuti de mama
inainte de Craciun primesc si eu pachetel din Romania cu de toate
abia astept!!!!!!!!

si 17+

Mergi la inceput