Burtici de mai-iunie 2013 (16)
Raspunsuri - Pagina 5
be_one spune:
Buna dimineata, asa, mai pe la pranz!
Nu am mai reusit sa intru, dar nu din cauza copiilor, ci pentru ca suntem in plin proces de mutare. In plus, la casa nu avem inca net.
V-am mai citit un pic din urma, dar ce mi-ati facut... vorbiti numai de mancare . Mie sapt trecuta mi-a fost mai rau, mi-au revenit un pic starile de greata, cu toate astea mi-e pofta de tot ce vad si tot ce aud.
As vrea sa va felicit pe toate pentru vestile bune, dar nu mai reusesc sa nominalizez asa ca si pt toata lumea.
Am vazut burticile, f frumoase. Eu la sarcina asta n-am reusit inca sa-mi fac poze, dar am o burta respectabila
Sper din suflet sa terminam odata cu mutatul, sa reusesc si eu sa decorez pt sarbatori.
Va imbratisez si va doresc numai bucurii!
Oana mami de doua comori: Dimitrie (23.10.2004) si Ioan (11.09.2010) si 13+
VIOIKA76 spune:
Despre vise sa va povestesc ceva.
In seara de dinaintea amniocentezei am visat ca am nascut( si-l tineam pe bebe in brate care semana asa de bine cu Dragos) si vroiam sa-l alaptez si nu reuseam ca din san tasnea lapte prea mult si eu il stropeam pe fata cu lapte in loc sa-i dau sa suga.Pe mine visul asta m-a mai linistit ca am simtit ca bebe e bine.
Fetele sunt sigura ca in curand ve-ti povesti si voi despre miscarile lui bebe .
Bradutul l-au impodobit copiii ,asta e treaba lor si n-am vrut sa le stric placerea.
Fetle nu stiu daca o mai tine-ti minte pe simona-maris cea care a deschis odiseea noastra ,am gasit-o la burticile de iulie-august este si ea insarcinata acum.Mereu m-am intrebat ce s-a intamplat cu ea.
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum17+
VIOIKA76 spune:
be one ma bucur sa te vad!
Te astept sa mai impartasim pareri despre cum va fi viata voastra in 5 ,atunci cand te vei linisti si tu cu mutatul.
Sa speram ca te vor lasa si greturile.Poate-i semn de fetita !
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum17+
duduta190578 spune:
Ankylya ,daca ai taiat porcul ai mancat soric?Ma tot gandesc ca vom taia si noi si tare as vrea sa mananc dar am auzit ca este periculos.
Inca nu am facut bradul,ca as vrea sa perii intai covorul cu zapada,si dupa sa facem un pic de curatenie.
16
Miche spune:
Buna ziua mamici frumoase, gospodine si sportive !!
Eu inca nu scap de o rinita . Adevarul e ca nici nu fac nimic impotriva ei..
Vineri o sa fac si eu amnio. Deja am inebunit de intrebarile tururor, care se repeta mereu: 'ai aflat ce ai?? eu cred ca-i fata! sau..eu simt ca baiat ai !! " Astept sa aflu odata sa le inchid gura la toti care se cred clarvazatori
nu mai pooot
Oare asa enervanta am fost si eu cu altii?
Vad ca si voi aveti insomnii. Eu am un program de somn aiurea. Dar in timpul liber ma uit pe net la..Dexter (sa nu va speriati, primul sezon-cel mai sangeros -l-am vazut cand nu eram insarcinata. Restul sezoanelor sunt faine , daca va place suspansul...altora
Eu asa reusesc sa alung gandurile aiurite
Miche 15+ si
Darius (26.11.2004)
mcoca spune:
Duduta nu Prea urmarest
Ankylya, sa pui si grasime pe langa carnea de porc, ca altfel vor fi prea aspri
Vicky si Printzesone
crina27 spune:
Flafy, pap o tona de fructe pe zi. sunt singurele care imi fac bine.vitamine nu iau, dr a considerat ca atata timp cat alimentatia e sanatoasa, nu vrea sa ma faca o umflatik :)
13+
flafi spune:
Nu ti-a recomandat medicul nimic? Poate ar trebui sa iei ceva, daca te simti slabita. Bebele isi ia tot ce are nevoie, dar avem nevoie de suplimente sa ajute organismul.
17+
sorinacicos spune:
Buna ziua dragi burtici!
Ce harnice ati fost la scris ... Am reusit sa va citesc dar la scris am mari restante.
M-am simtit f rau in ultimul timp. Pana si de la o gura de apa ma balonam f tare si ajungeam sa vomit. Si imi era o greata ... A durat cateva zile pana am facut legatura dintre starea mea proasta si tratamentul primit de la endocrinologie (yoduk complex). Pe prospect la reactii adverse scrie: greata, voma, balonare, dureri abdominale etc. Asa ca am intrerupt tratamentul. Au trecut trei zile de atunci. Acum ma simt mai bine in privinta asta doar ca am baut f putine lichide in ultimele zile si acum am o durere de cap tare nasoala.
Ati intrebat de sorici. Noi am taiat porc si eu am mancat soric dar nu am avut nimic.
Burtica isi vede de treaba ei si creste linistita.
La prima sarcina toata lumea imi spunea ca am burta mica dar nu am dat importanta la ce spunea lumea pana intr-o zi cand am fost la control si doctora mi-a spus ca m-am ingrasat prea mult si am burta mult prea mica (cred ca eram in luna 8). A zis ca trebuie sa tin regim sa nu ma mai ingras deloc pana voi naste si ca trebuie sa imi creasca burta. Am plecat acasa atat de suparata. Si m-a tinut supararea vreo saptamana. Spre bucuria mea s-a schimbat doctora si a venit una mult mai normala as spune eu. Si cu toata burta mea mica am nascut un baietel sanatos de 3,5 kg. si dupa ce am nascut toata lumea se mira de cat de mult a cantarit copilul la nastere. Asa-i cu lumea asta ...
Merg sa fac ceva de mancare.
Sa aveti o zi minunata.
mami de Dan Catalin (21.11.2010) si 15+