Burtici de mai-iunie 2013 (16)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crina27 spune:

hmmm, ce buna ar fi o placinta cu mere.ascult la birou magic fm. s-a creat o atmosfera de sarbatoare uimitoare :)

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Piticutz, tu ai facut THE TEST , bravo. FDin pacate in europa nu se face deocamdata decat in Elvetia si costa enorm : 1000€. Tin pumnii sa fie totul bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocutza2011 spune:

neatza fetele! Sa fie o zi plina de voie buna!

Noi am avut musafiri, nu am reusit sa intru mai deloc pe net, azi am reusit sa citesc capitolul asta scurt .

Bun mic dejun, multam fetele! Eu am servit niste humus cu branzica, dar suna bine painea prajita, ptr maine dimi.

Noi ne pregatim de iesit la plimbare, pana nu vine zapada mare.

Voi simtiti des bebele in burtica???? Eu nu prea il simt, si am in minte doar finalul cu fetitza cand o simteam de numa, si ma gandesc ca poate ar trebui sa fie mai miscator!

Oana, bebelina Andreea (18.02.2011) & samburel 16 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankylya spune:

Vicky fac carnatii de pe acum ca sunt fortata am foarte muta carne de vita in congelator mi-a aduso cumatrul meu si nu puteam sa refuz moaca si trebuie sa fac ceva cu ea, asa ca o amestec cu carne de porc si fac carnati trebuie sa eliberez din congelator ca eu carne de vita nu prea folosesc la mancare si nu am ce sa fac o sa mai pastrezi si pentru sarmale de craciun si gata. imi trebuie spatiu sa bag carnea de porc care deocamdata sta sa se faca pastrama

Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mult decat toti banii din lume si toata puterea de pe pamant. 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Cocuta ma bucur sa te vad!
Eu il simt des pe bebe,cateodata se zbate cam tare si atunci mi se intareste rau burta dar a inceput sa ma mai lase contractiile astea nesuferite.Erau mai intense in primele zile dupa amnio acum sunt mai slabe.Dar eu observ ca tu ai doar 16 saptamani si cred ca de-acum o sa se simta mai tare.Bebele meu este mai mare cu o saptamana si de aceea il simt mai puternic.

Voi vorbiti deja de carnati ,noi de-abia am impodobit bradul ca ai mei copii nu mai aveau rabdare. Ana tot numara zilele pana vine mos Nicolae si azi dimineata se intreba cum de au trecut asa de repede, ca deja maine noapte vine mosul.
Cred ca maine seara ma voi chinui sa-i adorm.

Piticutz ce bine daca erau si la noi testele astea poate scapam si eu de amnio cu ele.Ma bucur ca macar tu ai posibilitatea sa le faci!

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madd11ee spune:

Ankylya, inca o data mii de scuze pentru negativ..chiar a fost din greseala..
Va multumesc mult, fetelor..sunteti niste dragute..
Intr-un fel ma bucur ca sunt inca slabuta(chiar daca m-am mai ingrasat un pic fata de inainte de sarcina), dar intr-un fel imi doresc si eu burtica..pe care sunt convinsa ca o sa ma chinui dupa sa o dau jos..:)
Ce bine suna reteta, Mcoca, o sa o incerc si eu in weekend..
Eu am mancat micul dejun in doua reprize, o data acasa, un iaurt mic cu o bucatica mica de placinta cu mere si dovleac, si o data la birou, o omleta cu o salata de rosii langa..A fost atat de buun..
Sper sa nu mai mananc totusi asa mult in timpul zilei, cateodata ma sperii:))
Va pup, burtici, si sa aveti o zi superba!

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kabecka spune:

Vicky, ce m-am distrat cand am citit intamplarea cu burta...trebuie sa ne pui o poza sa vedem si noi cat de mare e .
O sa pun si eu ca de cand tot zic...a mai crescut si la mine, se vede ceva si clar fata de sarcina trecuta e mai rotunjoara.

Madd, foarte frumoase pozele. Mi-am amintit ca si noi am facut cununia cand eram insarcinata, dar aveam vreo 20 de sapt eu si in rochita pe care am avut-o nici nu se observa ca sunt gravida.

Mama, dar ce puse pe gateli sunteti...carnati si alte nebunii. Eu nu cred ca fac, dulciuri nu am chef de nicio culoare de cand sunt gravi, mai fac pt baieti.
Azi noapte m-a trezit si pe mine R pe la 2 sa-mi zica ca el gata, nu mai face nani:)) Am crezut ca nu aud bine. L-am luat langa noi in pat si s-a culcat imediat.Peste 1 ora l-am trezit pe ta-su sa-l mute ca eu dormeam super chinuita si ei se lafaiau:)

Ma intorc la treaba...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

Mycya- legat de durere am avutsi eu, am petrecut cateva zile in pat. Am crezut ca e durere de ovar, ca deh nu mai am apendicele ca altfe pe ala il banuiam, dar se pare ca ar fi altceva, un ligament din cauza uterului care se mareste. Vad ca la mine a trecut durerea, doar cand merg mult sau stau mult in picioare ma mai doare. Incearc sa nu mai faci efort.
Vio- ce frumos, ati facut deja bradul! Abia astept!!!!
Anky- ne-o iei inainte cu pregatirile :)Spor la treaba!
Vicky- ai grija sa nu o afle sotul pe Simcri cu ce se ocupa pea prin visele altora
Crina- tu iei ceva vitamine, papi fructite etc?

Constat ca la mine lumea se imparte in 2 categorii: "Esti gravida? Nici nu se vede!!!"si "Ah, ce burta mare ai la 18 saptamani, ce te-ai mai ingrasat etc" . Sa vezi ce face perceptia din om

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocutza2011 spune:

Vio, ce semnatura frumoasa ai! Cred ca e primul carucior pe care il vad, la noi in odisee. Bine ca incet incet trec contractiile astea, si gata asteptam bebe frumos la mami in brate in mai!!!!

Eu abia maine incep saptamana 17, mai astept atuncea cu miscarile din burtica .

Eu ma simt asa cu bebe din burtica ca parca nu il bag in seama suficient, parca sunt o mama "rea" ptr bb2. Tot alergand dupa matza mea, cu gatitul, acuma impachetatul, cateodata nici nu o mangai nici nu ma gandesc la burtica. Ma gandesc ca daca nu e ok, si eu asa de neatenta. Off, zi mai cenusie cu o mie de ganduri!
Abia astept Vio, sa impartasesti si cu noi, cum facem sa nu facem comparatii si sa ii tratam egal?!

Madd11ee, micul tau dejun suna asemanator cu ce papam si eu la lucru in Buc, acu 2 ani. O fi aceiasi companie sau aceiasi firma de catering, mai repede nr2 .
Si eu am probleme cu dat negativ din greseala, butoanele alea sunt very unfriendly, sa vezi acuma cum dau cu degetele pe ecran incet incet pe margini

Oana, bebelina Andreea (18.02.2011) & samburel 16 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris1211 spune:

Buna, mamici cu burtici!

Azi am inceput ziua bine, chiar daca usor fornaita. Am auzit pe cei de la Zu ca au facut publicitate la o campanie prin care se doneaza 2 euro pentru dotarea a 15 maternitati din Romania cu incubatoare si m-am bucurat. Daca vreti detalii, le gasiti pe www.salvaticopiii.ro.
Mcoca m-ai amuzat teribil cu visul tau cu Simcri. Probabil te-ai gandit la ea in timpul zilei - mie asa mi se intampla sa visez din ceea ce vad sau aud in timpul zilei.
Ankylya mi-ai facut o pofta de carnati de casa...dar peste 2 saptamani facem si noi. Am facut si anul trecut si ne-au iesit fff buni. Ama gasit anul asta si o reteta de kaizer de casa, pe care vreau sa o incerc. Deci, spor la treaba!
Vioika te invidiez ca ai deja bradul facut, abia astept sa creasca bebe mai marisor si sa-i fac si eu toate dorintele. :) Cred si eu ca te vei chinui sa-i adormi pe copii maine seara, pe mine ma trec si acum fiorii cand ma gandesc.

Cred ca o sa ma gandesc si eu de pe acum la meniul de Craciun, eventual mai caut niste retete noi pe net.

Va pup si va doresc o zi buna.

16+

Mergi la inceput