Burtici de mai-iunie 2013 (16)
Raspunsuri - Pagina 18
doina_1984 spune:
Neatza!
O cafea nu serveste nimeni? Eu va invit :)
Asteptam numai vesti bune de la fetele care merg la eco. Miche tinem pumnii!
Eu nu prea am dormit bine pt ca l-a durut pe Matei burtica si s-a tot trezit.
pe mine ma doare destul de des spatele dar cred ca este de la frig - cand gatesc tin geamul deschis :( trebuie sa gasesc alta metoda.
Mami lui Matei Mihai (26.10.2010) + 14s+
simcri spune:
Buna dimineata
M-a sunat gygy cu rezultatul de la testul biochimic pentru dublu test, riscul de SD e 1/5600 ufff am scapat, cel putin pentru moment.
Bafta la eco si asteptam vesti
mcoca spune:
Simcri, felicitari pt rez bun!!!!!
Ce repede ti-a venit/ La mine a durat peste 2 saptamani.
Acu pe mine incepe sa ma apuce stresul pentru morfo (o am in 3 sapt).
Vicky si Printzesone
simcri spune:
Multumesc fetele
Mcoca da mi-a venit foarte repede, la laboratorul unde am vrut eu sa fac initial unde lucreaza o prietena romanca, la fel dura mult, pentru ca nu il faceau ei local il trimiteau la Paris, dar mi-a zis gygy sa-l fac la spital aici ca il fac foarte bine, si vine si repede, si a avut dreptate.
Nu te mai gandi la morfo ca totul o sa fie perfect, am observat ca odissea noastra are o karma buna si totul e bine, si sigur va fi asa pana la final
paulinio spune:
Buna dimineata fetelor,
"Cafeaua" e de mult bauta cu colegele de serviciu (multe gravidute la noi pentru la anul). De fapt am modificat semnatura si voiam sa vad cum arata :)
@VIOIKA76, gresisem iar nr de saptmani... credeam ca sunt in 17+... noroc ca am vazut la tine 17 si stiu ca sunt cam cu o saptamana inainte ta. Eu ma iau dupa tine... altfel ma tot incurc la numaratoare.
Radu-Mamii Andrei (4ni si o luna mare)
si... 16+
flafi spune:
Bafta fetelor, sa veniti cu vesti bune, cum de alfel sunt convinsa ca o sa fie :)
Felicitari Simcri, Mony si tuturor cu vesti bune!
18+ cu
VIOIKA76 spune:
Paulinio sa stii ca si eu ma incurc cu saptamanile dar mi-am notat pe calendar data cand am facut amnio si saptamana in care eram ca sa nu ma incurc ca trebuie sa sun dupa rezultatele finale de la cariotip.Asa ma uit acolo si stiu in ce saptamana urmeaza sa intru.
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum17+
flafi spune:
Sa va povestesc de soacra mea, am sunat-o aseara si era super fericita, fusese la cumparaturi si achizitionase hanorac, bady-uri, pantalonasi etc le insirase prin toata sufrageria si era in pline discutii cu socrul (pe care il auzeam la telefon) care ii explica ca a luat putine totusi si ca n-a luat nicio jucarie!
Erau atat de fericiti ca pot face cumparaturi de acum.
M-a bucurat bucuria lor
18+ cu