Burtici de mai-iunie 2013 (16)
Raspunsuri - Pagina 19
VIOIKA76 spune:
Flafi super soacra!
O sa fie cel mic un norocos si un rasfatat cu asa bunici!
Simcri am uitat sa te felicit pentru rezultatul cel bun de la bi-test!
Felicitari!
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum17+
crina27 spune:
Fetele, eu mi-am facut programare pt ecografie 4D de 22 saptamani .cica e bataie mare pe programari la Sanador. eu am pe 1 februarie :)
13+
Iris1211 spune:
Flafi, ce fain ca deja au inceput sa se adune cadourile...
Pe 14 decembrie vom afla si noi sexul bebelului si, cu siguranta, ii voi cumpara primul cadou de Craciun. Abia astept!
16+
flafi spune:
mersi Vio. Asa e. Acum trebuie sa ii duc si cainele, ca a intrat catelusa in calduri si nu ii pot lasa acum sa faca pui. O sa vina timpuri intense pt ea sa fie baby-sitter la bebe si 2 catei :)
Crina, nu inteleg de ce e asa bataie mare la Sanador.
La mine programarea e pe 8 ian, la Matei Basarab morfo 2.
18+ cu
paulinio spune:
Si eu ma gandeam aseara ca ar trebui sa-mi fac programare pentru morfo II... (prima jumatate a lui ianuarie) dar inca nu m-am hotarat la cine. M-as duce la doctorita cu care am nascut prima data... dar mi-e ca ma intreaba de ce nu vin la ea... Mi-ar placea o figura cunoscuta... dar ce-i spun?
Radu-Mamii Andrei (4ni si o luna mare) + 16+
VIOIKA76 spune:
O fi bataie pe eco 4 D pe care nu stiu daca am sa-l fac ca si-asa am cheltuit o gramada de bani cu amnio.O sa fac doar morfologia de trim 2 cu eco de care au ei acolo dar sigur nu-i 4 D.
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum17+
mcoca spune:
eu habar nu am ce fel de ecograf are doc mea . Ea acum face numai eco. Am fost si pt Maya tot la ea.
Vicky si Printzesone
flafi spune:
in cazul asta Crina, bine ca ai reusit sa faci programrea :)
paulinio- poate nu te intreaba.. si in plus nu te-ai dus la ea la morfo.. poate ca celalat medic e mai aproape, mai cu mot , mai inflorat etc, oricum nu e treaba ei
18+ cu
Kabecka spune:
Nici eu nu stiu ce ecograf are dr meu.
Cred ca bataia mare la Sanador este la dr Herghelegiu.Mi-am facut si eu initial o programare la el pe care ulterior am anulat-o.
Prima sarcina am fost la el la Euroclinic. A fost ok.
De data asta merg la o dr recomandata de dr meu gine...mi-a placut si de ea, a parut f atenta.
Simcri, ma bucur ca a iesit testul ok!