Burtici de mai-iunie 2013 (16)
Raspunsuri - Pagina 17
doina_1984 spune:
Am vrut si noi azi sa facem comanda la pizza dar venea in 2 ore :(( asa ca am facut o mamaliga cu branza si oua ochiuri : P
Mami lui Matei Mihai (26.10.2010) + 13s+
VIOIKA76 spune:
Buna dimineata!
Ce faceti fetele ?
Sper ca toata lumea e bine!
Mad te asteptam cu vesti bune de la eco !
Miche si pe tine te asteptam sa ne spui ca ai trecut cu bine de amnio !
O zi buna va doresc!
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum17+
crina27 spune:
Buna dimi .asteptam fetele cu vesti azi :)
eu am simtit de dimineata niste intepaturi fine in partea de jos....de la ce or fi ...?
In rest ma simt bine,greturile m-au mai lasat :)
voi cum sunteti azi?
13+
duduta190578 spune:
Buna dimineata fetelor,azi asteptam vesti de la voi care mergeti la control!
Eu sunt bine,in functie de ce mananc am si greturi,iar dureri de burta sau intepaturi am observat ca apar atunci cand sunt prea obosita sau stau mult in picioare.In general sunt bine!!!
16
VIOIKA76 spune:
Crina durerile si intepaturile pot sa fie si de la ligamentele care se intind ca, nu-i asa ,creste si bebe si toate organele noastre se rearanjeaza sa-i faca loc.Daca sunt de scurta durata si nu sunt intense cred ca sunt ligamentele sau mai pot aparea cand esti constipata de exemplu.
si acum17+
kris spune:
Buna dimineata!
Madd11ee, inca nu a aparut? Eram nerabdatoare sa ne povesteasca cum a fost aseara la echo! La 10.40 am si eu programare la un echo apoi imi fac si bitest-ul.
Va
Ne auzim mai tarziu!
Kris mama Biancai Maria (26.01.2005) + 10s+
Bia balerina
Iris1211 spune:
Neatza!
Ce fac fetele?
Madd si Miche asteptam vesti de la voi.
Nu ne lasati sa asteptam prea mult.
Pe mine iar ma doare sub coaste in partea stanga, dar incep sa cred ca e de la pozitia la care stau la birou. Sper sa fie doar asta.
O zi usoara!
16+
VIOIKA76 spune:
Kris bafta la eco si te asteptam si pe tine la fel ca si pe celelalte burtici numai cu vesti bune!
si acum17+