am nevoie un sfat

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

Nu mi se pare deloc corect pt copil si actualul iubit.
Ce cred ca ar fi corect e ca actualul iubit sa recuniascael copilul si sa fie tata si in acte si sa se casat cu mama copilului.

Tatal biologic sa dispara.

Cred ca tatal biologic vrea putin frichi frichi cu mami, habar nu are ce inseamna un copil, iar pe mami o mananca un pic la coada. Copilul e doar un pretext.

Dc nu e, atunci tati biologic sa shada in banca lui multa vreme si sa astepte momentul oportun pt a fi prezentat, in timp ce decarteaza banisori grei pt bebe si mult timp si ajutor, gen nenea, unchiu x sau cum i or zice. Dc rezista un an doi, poate c hiar si 6, atunci mai vedem.

Intrebari: cat de serios e iubitul tai?
De ce nu l-ai dat in judecata pt nume mkr pe tatal biologic?

Mergi la inceput

Eu personal nu i as da niciun drept legal tatalui biologic.
Nu l as lasa sa l recunoasca.....pt ca eu cred ca te legi la cap fara sa te doara.
Un om care te a parasit gravida fiind, nu cred ca e ok pt termen lung. Relatia in sine nu e ok. Parerea mea.

Ok e un om stabil la cap cu care poti creste un copil si care e constient de responsabilitatea pe care o implica un copil. Singurul care pare asa e actualul iubit.

In om asta dragostea si amintirile iubirii voastre, nu au de a face si nici nu artrb luate in calcul. Doar confortul psihic si emotional al copilului.

Nu cred ca e ok sa te grabesti sa i spui. Graba strica treaba. Vine si mom ala. amana l. Nu va fi unul fericit.

Vezi ce vrea mandrul tatic biologic si cat e dispus sa ofere....copilului, nu tie. Tie stim ce vrea si poate sa ti ofere, un dans din buci si un adio rasuflat cand oi fi, eventual iar, cu burta la gura.

Jocurile sunt in mainile tale. Ai grija cum le faci, pt ca esti raspunzatoare pt copilul tau.

Mergi la inceput

Inca una si ma duc: nu esti in nicio dilema, momentan.

Un proverb budist carete poate ajuta: cand nu stii ce sa faci, nu face nimic.masteapta.

Ueori viata le cerne de la sine...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui patipats17

a revenit in viata noastra in sensul ca dupa 6 ani jumatate ne cauta a facut rost de numarul meu de telefon si ma suna..si-a cerut iertate...ca ar vrea sa indrepte greseala si ca ar vrea sa ii mai dau o sansa sa imi demonstreze ca s-a schimbat...ca si-ar dori sa ne crestem copilul impreuna...relatia mea cu acualul partener este una stralucita..mi-a fost alaturi tot timpul si imi iubeste copilul enorm de mult...nu as renunta la el pentru a ma impaca cu tatal copilului...dar daca tatal biologic s-a schimbat si vrea sa intre in viata baiatului meu nu as vrea sa il privez de asta..treaba e ca nu stiu cum sa fac sa ii spun copilului despre el..ma gandeam sa inventez o poveste frumoasa din care copilul sa inteleaga ca are 2 tatici..si ca e un baietel foarte norocos...

Poftim??? Adika pt ca ti a dat neste telefoane imbecile te ai inmuiat toata si ai intrat in dilema???

Eu ii ziceam ca am avortat si nu exista copil si sa si vada de ale lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

babyblue, imi place stilu' tau :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Citat:

a revenit in viata noastra in sensul ca dupa 6 ani jumatate ne cauta a facut rost de numarul meu de telefon si ma suna..si-a cerut iertate...ca ar vrea sa indrepte greseala si ca ar vrea sa ii mai dau o sansa sa imi demonstreze ca s-a schimbat...ca si-ar dori sa ne crestem copilul impreuna...relatia mea cu acualul partener este una stralucita..mi-a fost alaturi tot timpul si imi iubeste copilul enorm de mult...nu as renunta la el pentru a ma impaca cu tatal copilului...dar daca tatal biologic s-a schimbat si vrea sa intre in viata baiatului meu nu as vrea sa il privez de asta..treaba e ca nu stiu cum sa fac sa ii spun copilului despre el..ma gandeam sa inventez o poveste frumoasa din care copilul sa inteleaga ca are 2 tatici..si ca e un baietel foarte norocos...

Din punctul meu de vedere, ceea ce simti e bine. Iar lucrurile acestea delicate si dificile asa se spun copiilor mici, sub forma de povesti frumoase. Eu cred ca intelege el ceea ce trebuie si pe parcurs va intelege si mai multe, indiferent daca tatal biologic va da din nou bir cu fugitii.

E adevarul, eu cred ca orice om are dreptul de a cunoaste adevarul despre el insusi. Partenerul tau de acum sau sotul tau (caci nu am inteles daca sinteti casatoriti sau nu) ce crede? E foarte important sa stii si parerea lui si sa tii cont de ea, mai ales ca l-ai descris atit de frumos si e tata pentru copilul tau.

Sper ca gasiti o cale sa-i spuneti adevarul copilului.. si mai sper ca tatal biologic sa ia in serios sansa de a se apropia de copilul vostru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Citat:

nu ma grabesc deloc...iubitul meu e de parere ca nu e momentul acum si il inteleg...ii este frica si lui...

Acum citesc subiectul din urma si vad ce crede partenerul actual. Eu cred ca indiferent ce cale abordati, trebuie sa fiti amindoi pe ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Adica cel care a fost langa copil si l-a acceptat ca fiind al lui(desi nu e asa0,nu merita decat o incertitudine...aceea ca dupa sase ani,vine un donator de sperma si..vrea totul la pachet...un copil gata crescut,o iubita de care si-a batut joc da` acu` e buna,ca de,s-or fi saturat altele de el...
Parerea mea e ca odata ce donatorul de sperma a refuzat sa fie tata si nu apare in certificatul de nastere...nu are nici un drept.La fel de bine poti sa-i spui copilului ca actualul nu putea face copilasi si ati apelat la imprumut,dar ca el e tatal copilului.In felul asta donatorul de sperma e tata,dar numai medical....

Incertitudinea ta ,e jignitoare fata de omul care e acum alaturi de tine.Adica tu te gandesti ca poate te impaci cu fostul si astiua ii dai un sut.Urat.Se simte ca asta intentionezi.

Daca tu ai fi fost in situatia asta..fosta il cauta si vrea sa reia relatia..cum ai reactiona?Ti-ar pica bine?Rupe relatia cu ala,nu are rost.

Rufus,nu e chiar ca in cazul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deceneus spune:

Voi care dati sfaturi nu aveti dileme, aveti numai certitudini.
Pentru voi nu exista femei care recug la sarcina ca mijloc de santaj sa-si "lege" partenerul, si sa-i influenteze viitorul profesionala si matrimonial.
Pentru voi femeia este intotdeauna victima barbatilor, niciodata victima proprilor planuri si ambitii.
Barbatul este un simplu "donator de sperma", sau dupa altele un "vibrator" mai complex, fara sentimente, fara drepturi, doar cu obligatii fata de copii, chiar si pentru copii pe care altcineva a decis unilateral sa-i aduca pe lume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Asa e Deceneus, eu am atras demult atentia asupra dictaturii femeii in societate, familie, literatura, etc...

Rufus, Tora si iadele

Mergi la inceput