Piatra Neamt , Perla Moldovei (97)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Nu, nu lucrez, sunt acasa. De luna viitoare voi incepe sa-mi caut ceva.
Cu acomodarea in noua casuta, este bine si nu prea Mie m-i se pare totusi cam departe de oras, pentru orice, plimbare, cumparaturi dar incep ( sau n-am incotro) sa ma obisnuiesc. Din punct de vedere al spatiului este mult mai bine, ca este mai mare apartamentul, ca baietii dorm acum singuri si nu cu noi. Si Razvan sufera putin dupa chestia asta cu mutarea dar doar pentru ca nu mai are copiii cu care se juca acolo. Aici inca nu cunoaste pe nimeni si de asta nu prea ii place. Si culmea, asta am aflat-o de la invatatoarea lui. Acasa nu mi-a dat de inteles ca l-ar deranja asta, dar el a spus la gradi ca nu-i place ca s-a mutat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Si eu ma lupt cu acomodatul la scoala... Chiar azi am avut o repriza, uitase ce teme are de facut. Pana acum am tot scris ... M-am dezobisnuit si eu de teme (cred ca mai mult mi-e mie greu decat lui ). Plus cu trezitul dimineata e alta problema, cu imbracatul la fel, mai mult eu il imbrac, vorba Laurei, si tot asa. Da' o luam incet, incet, de la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

ellinia, mergem saptamana viitoare sa donam niste sange? Tu ai experienta, m-as lipi de tine. Ce zici?


Si eu azi am sunat mama unui coleg de-al lor de clasa, ca se certau daca au de scris sau nu niste propozitii la romana (cred totusi ca e prima data cand se contrazic pe problema temelor, ce au de facut si ce nu). Rares zicea ca trebuie scrise, Bianca zicea ca doar citite. Trebuiau scrise ...
In continuare, mai mult de 30-45 de minute nu le ia sa isi faca temele (hai 1 ora cu tot cu pauze, stat de vorba, vaitat si frichisit). Am o problema ca nu prea se omoara cu cititul, nu ii pasioneaza deloc. Bianca citeste bine, aproape cursiv orice text. Dar Rares le silabiste la greu. Si daca il rog sa citeasca ceva, zici ca il pun sa traga la jug, atat de vaita si comenteaza si negociaza sa obtina ceva la schimb


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Eu am uneori senzatia ca temele sunt pentru parinti. Pentru maine a avut de compus o poezie cu doua strofe, primele doua versuri le avea date de invatator. Am stat cam o ora toti trei sa compunem ceva care sa sune oarecum ca de clasa a doua. Bineinteles ca am preferat sa fie el cel care gandeste mai mult, eu mi-am terminat demult studiile.
Laura, asa de repede pleaca la scoala? Stati departe? In cazul nostru, iese pe usa la 7.40-7.45.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna dimineata!

Cafelutza:Anitta, stam la 16 km de oras, spre Bicaz. Ne-am mutat din octombrie de la bloc la casa. Daca prind trafic naspa (aglomerat de la intrarea in oras spre centru sau vreo masina mare, un nene cu Dacia care se plimba admirand peisajul) fac cam 20 de minute. De obicei, in 15 minute ajung. Dar cum se aglomereaza cu cat se apropie ora 8, preferam sa iesim un pic mai repede si sa ajunga la timp.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Si totusi,unde este cafeluta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

am baut-o!Nu stiu de ce nu apare, aparea cand am pus-o....


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

ellinia, mergem saptamana viitoare sa donam niste sange? Tu ai experienta, m-as lipi de tine. Ce zici?Da, cum sa nu, chiar ma gandeam daca reusesc sa conving pe cineva tura asta sa mearga cu mine!

Eu am primit azi instiintare de la scoala ca vor fi vaccinati copiii in per 17-24 ian ROR. Asta se face in clasa I? Ca eu habar n-am care e schema oficiala. Stiu doar ca ROR-ul e foarte contestat si mie mi-e frica de el, chiar daca Stefan e mare. Voi ce stiti de vaccinul asta facut la 7 ani? Lora, tu anul trecut ai vaccinat-o pe Iustina? A avut ceva reactii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

ellinia, cica si eu trebuie sa semnez. Am inteles ca e rapel la vaccinul de la 1 an, pe care ai mei l-au facut. Deci cred ca semnez sa le faca. Problema va fi ca probabil va suna invatatoarea disperata ca Bianca ii injura pe toti si nu reusesc sa o prinda sa o intepe ... asa am eu un sentiment ca va fi ...


Mergi la inceput