Copilasi iubiti de Sept-Oct 2010(17)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Neatza!

Va invit la o cafea cu lapte :)

Nu prea am dormit bine pt ca pe Matei la durut burtica si s-a tot trezit.

Pianna, poti incerca banane coapte bine, miere, suc de portocale, prune uscate, pere, cereale cu multe fibre.

Mami lui Matei Mihai (26.10.2010) + 14s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea88 spune:

Doina multumim de cafeluta!

Eu ma bag in bucatarie la gatit..Elenys se joaca...va pup

https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/SeptembrieOctombrie2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicopic spune:

Cami, le-am cumparat de la casa retro cu 40 lei, destul de rezonabil, caci sunt vreo 9 piese (fr+leg) cu taietor si cutit
Pianna, ce haioasa a fost Rebeca, cum a ignorat ea batul de la mosu.. clar ca de la anul trebuie sa constientizeze mai mult

Nico, mami Larisa15/09/10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

CAMI pe aici,am mai citit,dar mai greu cu scrisul

Nici Maia nu a constientizat ca a venit Mos Nicolae,a luat jucariile si s-a jucat,a desfacut batul,iar dulciurile le-a mancat mami A primit si ea budinci si iaurturi de fructe pentru 2 saptamani ca doar alea le mananca.
Multa sanatate copilasilor baonaviori!
Si la multi ani cu intarziere celor care si-au serbat ziua de nume!

www.youtube.com/watch?v=Wv_Jae5o274" target="_blank">O COLINDA FRUMOASA,www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=6SMSHrRSFb0" target="_blank"> SI INCA UNA

Ana si Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia -www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Doreste cineva o cafeluta!
Pe mine ma incearca o raceala. Un weekend minunat!

Mergi la inceput

ANCA multumesc de cafeluta,acum o savurez
A venit frigul nici nu imi mai vine sa ies afara

Poze
Cum s-a nascut Maia -www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna ziua si de la noi.
Am terminat cu injectabilul. Norocul nostru este ca a venit un asistent medical si i le-a facut acasa, nu a trebuit sa il chinui cu imbracatul, dezbracatul si iesitul diminteata pe ploaie, vant, ger... Acum Vlad tuseste foarte-foarte rar si se aude ca ,,se curata''. Din seara asta reiau homeopatele, ca cica abia acum vor avea efect de imunizare, dupa ce a fost tratata boala.
Eu am tinut-o saptamana asta in tot felul de sedinte, consilii profesorale, actiuni metodice. Luni o iau de la capat cu curatenia in tot ce am prin clasa, sau mai bine spus tot ce imi readuc in clasa dupa ce am fost nevoita sa strang rechizite, caiete, planse, etc, pentru ca in clasa mea e sectie de votare...

Mergi la inceput

Buna dimineata! Azi dau eu o cafeluta!

La Maia ii e frica de zapada am iesit aseara afara si nu vroia sa paseasca afara din scara blocului,am luat-o de mana si am dus-o cativa pasi dar a plans de ziceai c-o arde. Si e asa fain de mers cu sania ! Am bagat-o in casa ca nu era chip s-o tin afara ca urla............au iesit vecinii la geam Incerc si azi s-o scot cu sania,poate ii place daca nu.....stam in casa pana la primavara

Poze
Bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Tare buna cafeluta.
Trimite si la Tulcea niste zapada. Socrii au regasit sania lui tati cu volan, asa ca abia asteptam zapada. Dar sa mai astepte ca nu ne-am incaltat masina cu anvelope de iarna

Mergi la inceput

A venit iarna!!!!

Poze
Bazar umanitar

Mergi la inceput